השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע: שבוע טווווב

שלי.

השבוע שעבר: - שיר השבוע: בתי קפה- עברי לידר, המנגינה שלי-דנידין - אלבום השבוע: עברי לידר.. - סרט השבוע: סטפ אפ - ספר השבוע: אהבת איתמר - האדם שעשה לכם את השבוע: הפשושה הרוסיה שלייייייי ( אור אלכס) - משפט השבוע: "נפל לי המצחיק"
- דבר שהשגתם השבוע: צומת לב .. - מאכל השבוע: הסלט יווני ביומולדת של אסתר
- משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: נפילות כאובות בהרי יהודה - משהו שהרס את השבוע:
!!!!!!!!!!!!!!!הרי יהודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חוג גיטרה :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי מספיק כסף לפלאפון חדש
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יומולדת 19 של מתן . סתם: - תמונת השבוע:

משום מה שרשום "עשה את השבוע" קראתי "הרס"

אז אם זה ככה.. אז מה שעשה את השבוע היציאה לבית הביקור של אור והיומולדת של אסתר:)

קריסי

New member
שלי

השבוע שעבר: היה חצי חצי.. - שיר השבוע:dear life - אלבום השבוע: כמו תמיד.. אין! - סרט השבוע: האאא ... לא סרט אלא תכונית.. וראש גדול.. - ספר השבוע: הגיבן מנוטראדם באנגלית אבל.. - האדם שעשה לכם את השבוע: האא תומי,יאנה [אפילו שלא הייתי איתה המון כמו תמיד] ו... פולי חברה שלי עם המקרה הכי מצחיק בעולם! - משפט השבוע: "יואווו זה היה כזה קורע"... - דבר שהשגתם השבוע: האא מחלה.. - מאכל השבוע: סירופ אקמול - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: מחלה! השבוע שבפתח: מקווים לטוב! - משהו שאתם מחכים לו השבוע: האאאאא לא ממש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא ממשש - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: האא תום ויאנושש! :) [חחחחח והיום את כל ילדי מרום] סתם: שיהיה לכולם אחלה שישבת.. :):)

להלהלהלהלהלה..שלי..!!

השבוע שעבר: היה פשוט מהמם.. - שיר השבוע: מוש בן ארי וטל שגב החדש. - אלבום השבוע: -- - סרט השבוע: -- - ספר השבוע: -- - האדם שעשה לכם את השבוע: אסתריקה. - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: ראיתי את אסתר. - מאכל השבוע: אממ לא יצא לי לאכול הרבה השבוע. בעיקר סנדוויצ'ים מתי שיצא. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היומולדת של אסתר כאילו. - משהו שהרס את השבוע: אסתר חחחח השבוע שבפתח: יהיה יותר מהמם מקווה מאוד בע"ה. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מה שיבוא נקבל. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לנוח ולהנות. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שנראה נשמח. סתם: שבת שלום יפים שלי.! - תמונת השבוע: עזבו תמונות שלי עכשיו סתאם יהרסו פה ת'פורום. קיצר שבת שלום. ותהנו מהסופ"ש. אני הולכת להעביר ת'שישי בעבודה לבד ככה שמי שמעוניין לדבר איתי אני ישמח. בהיי..

שששששלי

השבוע שעבר: - שיר השבוע: בדיעבד- אריאל זילבר - אלבום השבוע: BSSM- RHCP - סרט השבוע: סימפסון בפעם המיליון - ספר השבוע: אני אוהב אותך בית"ר - האדם שעשה לכם את השבוע:
אסתר והדר
- משפט השבוע: חחח הייתי 3 ימים עם הדר.. יש יותר מדי כאלה, קשה לבחור
- דבר שהשגתם השבוע: משהו.. - מאכל השבוע: התה של אבא של הדר, כי לא באמת יכולתי לאכול משהו עם הכאבי בטן שהיו לי... - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יומולדת של אסתר והתנחלות אצל הדר - משהו שהרס את השבוע: כלווווווום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שום דבר מיוחד.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאורי יחליט שהוא מוציא אוטו לקריית אליעזר שבוע הבא - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שרון סתם: - תמונת השבוע:

הדרררררררררר

אני מכריזה על החתימה שלך כעל הדבר הכי מצחיק בתפוז
הרגת אותי.

MS6

New member
לא הצלחתי להבין את החתימה...

מה ניסית לכתוב?

שלי...

השבוע שעבר: לישון בשיעורים הכי כיף.. - שיר השבוע: נומי נומי.. - אלבום השבוע: Damian Marley-Welcome To Jamrock By 2005 - סרט השבוע: - ספר השבוע: המורה נתנה לי ספר ליומן קריאה.. איזה ספר מעפן - האדם שעשה לכם את השבוע: נו הילד החדש והשרוט בישוב - משפט השבוע: "מיכאל אתה דפוק" "תודה אחי" - דבר שהשגתם השבוע: חבר חדש ודביל ממש - מאכל השבוע: כל מה שיש במקרר בעיקרון.. וגם פיצה של דוד - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אור גולני באה לשקד... - משהו שהרס את השבוע: אליהב והפוזות שלו.. שוטר קהילתי שחושב שהוא מפכ"ל המישטרה. ושאנשים מציקים לי בטלפון השבוע שבפתח: שיעמום.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שאור תבוא שוב..? או שלא תתגייס בכלל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שגם הבצםר שלי ישבוט קצת.... רק קצת - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:חזייי סתם: להלהלה - תמונת השבוע התמונות שלי גדולות מידי [כבדות..] אם מישהו יודע איך לקווץ קצת שיגיד לי

למעלה