השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע: שבוע טוב

בלה בלה בלה

השבוע שעבר: - שיר השבוע: האם להיות בך מאוהב/ אריק איינשטיין ואביב גפן - אלבום השבוע: רדיו חזק/ תיסלם - סרט השבוע: אמן האשליות
- ספר השבוע: חוכמת הבייגלה - האדם שעשה לכם את השבוע: שרון - משפט השבוע: "אור איזה סתומה את..." - דבר שהשגתם השבוע: הבוקסרים כי יפים בעולם - מאכל השבוע: כל דבר אפשרי בערך
- משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היום של הצו ראשון היה היום הכי מצחיק שיש... - משהו שהרס את השבוע: כלומי כלום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד חופש? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אסתר למרות שהיא אוהבת קרמבו. סתם: - תמונת השבוע:

שלי. . .

השבוע שעבר: - שיר השבוע: אסף אמדורסקי ושלמה ארצי - אף פעם לא תדעי - אלבום השבוע: שלמה ארצי. - סרט השבוע: שודדי הקאריבים 3 , אחחחחחחחחח ג'וני ג'וני....
- ספר השבוע: המכשפה, משעמם אש! - האדם שעשה לכם את השבוע: ממ הייתי חולה, אז כלום . - משפט השבוע: " אם הייתי הבת שלך , והיא הייתה במצב שלי עם ארבעים מעלות חום, לא היית מעירה אותי בשביל הדבר המטומטם הזה " (אמרתי את זה כול פעם שהמדריכה שלי העירה אותי במהלך השבוע הזה בשביל לעשות משהו או להגיע לאיזשהי פעולה או טיול ) - דבר שהשגתם השבוע: חבילה של 40 גלילים של נייר טואלט, בגלל הצינון
- מאכל השבוע: סירופ נגד שיעול - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הריח של הגשם. - משהו שהרס את השבוע: הגשם חח השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מיני ישראל ( בפעם המאה שאני שם ) , האזכרה לרבין בתל אביב, היומולדת של אסתר הכפרה שלייייי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאסתר תפסיק לצמח שערות לבנות, היא רק בת 19! - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אסתרר הכפרה שלי בת 19 סתם: - תמונת השבוע: לא מצטלמת ככה !!!!!!!! סיפרתי את עצמי עד למצב שהשער שהיה פעם למשה ארוך יותר, נדבר על זה עוד כמה שנים או אחרי תוספות. כרגע זה מצב רגיש .

גמאניי:p

השבוע שעבר: - שיר השבוע: cry של ריאנה - אלבום השבוע:--- - סרט השבוע: אמריקן פי 2 - ספר השבוע: למי יש זמןן לקרוא?! - האדם שעשה לכם את השבוע: בר יצחק ובר פורמן - משפט השבוע: בקטנההה - דבר שהשגתם השבוע: אממממ ביציםם בשיערר:D - מאכל השבוע: ספגטיי:p - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היה לי יומולדתתתת:p - משהו שהרס את השבוע: נראהה לכםם שמשהוו יכולל להרוס לי תיומולדתת?! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: וואלהה לאא מחככה לכלוםם... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתמשייך השביתה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ידידד טובב שליי יההבב סתם: - תמונת השבוע: ישש לי תמונוותת שלי עם הביציםם הקמחח וכלל הזבלל אבלל עזבוו פאדיחוותת;)

קריסי

New member
שלי שלי שלי

השבוע שעבר: היה קשה במיוחד.. - שיר השבוע: הריקוד הוא שלך של אייל גולן! - אלבום השבוע: ---------- - סרט השבוע: האא... לא ממש היה.. - ספר השבוע: ספר באנגלית .. קריאת חובה.. - האדם שעשה לכם את השבוע: האמת? אפחד! - משפט השבוע: יואוווו איך אני זוכרת את זה.. אחח בתאל בתאל.. - דבר שהשגתם השבוע: שכל השרירים שלי תפוסים אני מוזיזה רק את האצבעות של הידיים ועוד שניה גם זה נתפס אז אני יתחיל להקליד עם האף.. - מאכל השבוע: האא פיצה של מחר.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: תחילה של חזרות להופעה בברצלונה.. - משהו שהרס את השבוע: הרבה דברים! :/ השבוע שבפתח: יהיה טוב בעזרת השם! - משהו שאתם מחכים לו השבוע: האא שהשררירים ירגעו,, ועוד חזרות.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לאא ממש. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יאנוששששששש סתם: שיהיה לכולם שבוע מוקסם! :)

קריסי

New member
בפורים..

כן כן זה עוד הרבה זמן אני יודעת.. אבל בכל זאת.. יש איזה 4 ריקודים להכין!

ASTAR3

New member
אני=)

השבוע שעבר:מעולה:) - שיר השבוע:"אני חייל ואל תבכי לי ילדה" שלמה ארצי - אלבום השבוע:-- - סרט השבוע:סטפ אפ - ספר השבוע:עזר כנגדו - האדם שעשה לכם את השבוע:הדר ביטן=) - משפט השבוע:איסתרא בלגינא קיש קיש קריא - דבר שהשגתם השבוע:פרוייקט מוצלח - מאכל השבוע:עוגה של גבי - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:המון דברים - משהו שהרס את השבוע:--- השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום הולדת:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שכל מה שאני מתכננת להשבוע יהיה...במיוחד הפרוייקט של יום שלישי בעבודה...
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את כל החברות והמשפחה..:) סתם: - תמונת השבוע: שבוע טוב

הרבה זמן לא עשיתי את זה..

השבוע שעבר: אחלה פעולה הייתה לי.. - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: ספר מטומטם על ערבי ויהודי שניהיים חברים [המורה הביאה לנו יומן קריאה..] - האדם שעשה לכם את השבוע: אחד בכיתה אמר למורה שאם רק היה לו כמה מכונות הריגה כמו של היטלר.. לא היו פה ממש ערבים... - משפט השבוע: "אם רק היה לי את הכוח של היטלר!!!" - דבר שהשגתם השבוע: כאב באצבע.. סגרתי על עצמי דלת של אוטו - מאכל השבוע: לאפה שווארמה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לריב עם מורה שמלאנית. הקטע עם היטלר.. רק שאני הוספתי : "ארץ ישראל לעם ישראל..." והחצופה העיפה אותי - משהו שהרס את השבוע: העיפו אותי מהכיתה.. השבוע שבפתח: כלום משהו מעניין - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לישון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: בכמה מורות ימותו בפיתאומיות... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה.. סתם: מורה פוסטמה אמן יפטרו אותך וידרוב אותך נהג ערבי - תמונת השבוע:

למעלה