השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע שבוע טוב וזה

שלי...

השבוע שעבר: - שיר השבוע: שיר ישן/ אתניקס
- אלבום השבוע: לא היה משהו מיוחד.. בעיקר הפלאפון.. - סרט השבוע: מת לצעוק 1-2-3-4 - ספר השבוע: קראתי וזה - האדם שעשה לכם את השבוע: אסתר ומעין - משפט השבוע: "יומיים ראית אותי כבר התמכרת?" - דבר שהשגתם השבוע: הנעליים הכי מושלמות בעולם
- מאכל השבוע: על האש - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: התחילה העונה הרביעית של עקרות בית נואשות! - משהו שהרס את השבוע: שום דבר.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שלישי יומולדתתתתת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהעונה השנייה של דקסטר תרד מהר, כי עד שיס יקנו אותה יקח שנים =/ - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נוי, נועה וניצן
סתם: - תמונת השבוע

shanimoshe9

New member
פעם ראשונה שאני עונה...

השבוע שעבר: היה נחמד מקווה שהשבוע הזה יהיה יותר :] - שיר השבוע:צאי מהכלים-שרית חדד - אלבום השבוע:וואלה אין - סרט השבוע:אמריקאן פאי 3 או 4 - ספר השבוע:חחח לא יצא לי לקרוא - האדם שעשה לכם את השבוע:אחותי - משפט השבוע:שכחתי איך הוא הולך - דבר שהשגתם השבוע:שעון של דיזל ג'ינס של ויקטוריה בקהאם - מאכל השבוע:צ'יפס יאמייייי - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אחותי חזרה לארץ - משהו שהרס את השבוע:- השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ללכת לבצפר שוב משעמם בחופש! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהוא יעבור חלק בע''ה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:חברה טובה שלי סתם: - תמונת השבוע- אין

yanushhh

New member
שלי =]

השבוע שעבר: היה פסדר לא משו מיוחד..... - שיר השבוע: בואי נשאר של אבי קורן... - אלבום השבוע:------------ - סרט השבוע:----------- - ספר השבוע: "המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה"....אני צריכה להכין עבודה על הספר הזה..... - האדם שעשה לכם את השבוע: או קיי יש כמה.....רותם, הדרי, מיכל ופלור....... - משפט השבוע: "מה זה אומר???" אמרתי את זה מלא פעמים השבוע......חחחחחחח - דבר שהשגתם השבוע: אממממ סימנים כחולים...... - מאכל השבוע: העוגה של אמא
- משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ראיתי את רותם..... - משהו שהרס את השבוע: רבתי עם חברה טובה שלי השבוע שבפתח: נקווה לטוב.... - משהו שאתם מחכים לו השבוע:----------- - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתהיה שביתה.... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את ידיד שלי... סתם: - תמונת השבוע

קריסי

New member
השאלון שלי! [:

השבוע שעבר: היה יכול להיות הרבה יותר נחמד. - שיר השבוע: האאאא לא.. - אלבום השבוע: ------ - סרט השבוע:------ - ספר השבוע:----- - האדם שעשה לכם את השבוע: אני חושבת שיאנה תומי גלעד וברוש העכברונית שלי כמובן!!!!! - משפט השבוע: "זה נראה לי כזה ברור".. - דבר שהשגתם השבוע: ראסמי כלום.. - מאכל השבוע: עוגת גאטו סלאם של אמא :] י-א-מי-יייי - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אמ.. לראות את ליאני בת דודתי המושלמת והקטנה אחרי שבועות ארוכים.. - משהו שהרס את השבוע: לא! ברוך השם השבוע שבפתח: נקווה שיהיה יותר טוב מהקודם! - משהו שאתם מחכים לו השבוע: האאאא שכל המבחנים יההיו קלים חחח XP - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אשכרה יעבור את המבחנים .. ;] - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: האא יאנוש . לייק דהההה חחח סתם:.. שיהיה לכם כיף בחודשיים האלה בלי החגים הטיולים ועם כל העבודות וכו וכו.. חחחחחח XP

אחרי הרבה זמן..

השבוע שעבר: שיעמום לישון בשיעורים - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: ואוו בגלל יס היו הרבה אה... אלפא דוג - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: גאיה עשתה לי יוסי שוב.. למרות סתיו השמנה - משפט השבוע: "מישה מה שתית על הבוקר יגנוב"?! - דבר שהשגתם השבוע: 88 אנגלית - מאכל השבוע: דברים שאני מצליח לקחת ליפני הריצה לבצפר.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: קוררר השבוע שבפתח: מקווה שתתחילו ללמוד גם ולא יהיה לי משעמם בדרך לחדרה - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהמורה שלי תיפול בכל המדרגות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמורה שתיפול לא תישבור את כל המדרגות - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המורה שלי אחרי שהיא תיפול זה יהיה מצחיק וכיף... סתם: - תמונת השבוע

למעלה