השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונת השבוע
שבוע טוב וחופש מעוווולה

שלייי :)

השבוע שעבר:
- שיר השבוע: When You're Gone/ Avril Lavigne
- אלבום השבוע: Christina aguilera - Stripped
- סרט השבוע: מת לדייט ולדפוק חתונה.
- ספר השבוע: כי קראתי וזהה
- האדם שעשה לכם את השבוע: נוי דנינו ונועה
- משפט השבוע: "אבל אין לי חברה"
- דבר שהשגתם השבוע: הרבההההה מידע מסווג D=
- מאכל השבוע: גרעינים וקולה חח
- משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כל השבוע היה מעולה..
- משהו שהרס את השבוע: נאדה.. השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחנ"ס והפתיחה של הפארק בעפולה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כמו השבוע שעבר P:
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אסתר שטרית ונוי דנינו סתם:
- תמונת השבוע ככה זה כשמעירים אותי משנת צהריים ועוד מצלמים אותי

קריסי

New member
שלי :)../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: האאאא hot - אלבום השבוע: ---------- - סרט השבוע: ----- - ספר השבוע: בעלת הארמון! - האדם שעשה לכם את השבוע: האאא תומי ויאנושששששש - משפט השבוע: אין.. - דבר שהשגתם השבוע: האא לא! - מאכל השבוע: האא נוקידס של סבתא יאמייייייייייייי - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היומולדת של רותם,החג וכמה הודעות משמחות - משהו שהרס את השבוע: לאאאא השבוע שבפתח: יהיה פצצתי!! - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממחנה סוכות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: האא שיבואו הרבה חניכים למחנה סוכות - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כל מי שבא למחנה סוכות חח! :) [; סתם: נתראה במחנה סוכות אנשיםםם! :)

אחרי העדרות ממושכת קפצתי לביקור...

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Cupids Chokehold - אלבום השבוע: אין - סרט השבוע: 300 - ספר השבוע: תעודת צנחן :p - האדם שעשה לכם את השבוע: שילוב של הרבה אנשים שעשו הרבה דברים קטנים - משפט השבוע: להצמיד רגליים!!!! - דבר שהשגתם השבוע: כנפץ!! - מאכל השבוע: אנטריקוט.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: קפיצה ממטוס בגובה 400 מטר.. עשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע:נשרפו הפילם מהצניחה... בעע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הממ.. שיעבור מהר.. ובלי תקלות - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברים.. סתם: - תמונת השבוע - לא על המחשב הזה... לא נורא..

JaboGirl

New member
להלה

השבוע שעבר: - שיר השבוע: תשאירי לי מקום לחבק אותך - האדם שעשה לכם את השבוע: יקיר - משפט השבוע: אדום זה לא רק צבע - עד מתי אוגוסט07? - דבר שהשגתם השבוע: מפלצת של בטון מסביב לאוהל שלי. אני תכל'ס ישנה עכשיו באוהל הכי ממוגן בעוטף עזה. אני יודעת שכולכם מתים מקנאה! - מאכל השבוע: תפוח - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חחח - משהו שהרס את השבוע: לסגור חג במקום לצאת שלשוש(!) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח לא לעלות למשפט
סתם: - תמונת השבוע

שלי

השבוע שעבר: - שיר השבוע: אמא -אתניקס . - אלבום השבוע: אתניקס - סרט השבוע: לחיות בלעדיי - ספר השבוע: ביולוגיה חומר למבחן - האדם שעשה לכם את השבוע: לידורי !!!!
- משפט השבוע: " אז תקשיבי....... " - דבר שהשגתם השבוע: תספורת יותר קצרה מהשערות שיש לי ברגליים - מאכל השבוע: מוקרם - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חופש.. - משהו שהרס את השבוע: השיער, חופשי השיער השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: 3 מבחנים . - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיארוך השער - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נתלולהלהלהלהלהההה התגעגעתי ויש לנו מלא חומר להשלים על החיים הרקובים האלו סתם: - תמונת השבוע : למה נראה לאנשים שאני אצטלם עם הקצוץ הזה
אסתר?!?!?! מה תאמרי אם אפגוש בך היום כך לפתע פתאום ואומר לך שלום, ובלה בלה בלה..

הדרררר!

ממאמיי ישש לךך קצווץץ?! למההההההההה?! שלחיי תמונהה:p ולמההה לא באתת למחנהה?! אניי געגעתת אליייךך!:( אתת בכלל יודעתת מיי אנייי?!:p

למעלה