השאלון השבועי ! :)

השאלון השבועי ! :)

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע

שלי =) ,

השבוע שעבר: - שיר השבוע: בוקר טוב עולם . - אלבום השבוע: אבטיפוס - סרט השבוע: שום טלויזיה לא הייתה באיזור. - ספר השבוע: מלכת האמבטיה - האדם שעשה לכם את השבוע: דודה שלי - משפט השבוע: " אל תדבר איתי" - דבר שהשגתם השבוע: כלום, אבל אחד הכייפים ! - מאכל השבוע: אורז..
- משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא משהו מיוחד - משהו שהרס את השבוע: המורה ללשון
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סוכות ? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ח ו פ ש, אבל גם ככה צריך לחרוש למבחנים שאחרי - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליטללללללללללל.. הגיע הזמן לא?!?!?!?!?!?!? סתם: - תמונת השבוע

קריסי

New member
שלי!

חח אני רגילה שאור עושה את זה... אבל כל כבוד הדר! :) השבוע שעבר: היה יכול להיות יותר טוב! - שיר השבוע: פמלה. :) - אלבום השבוע: --- - סרט השבוע: הא.. ראסמי לא ראיתי הרבה טלויזיה. - ספר השבוע: בעלת הארמון.. ספר ספרות.. - האדם שעשה לכם את השבוע: תום וגלעד.. - משפט השבוע: חולה עליך... - דבר שהשגתם השבוע: את הצמיד שרציתי מקיט חח - מאכל השבוע: הא אין. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חח שיחה עם גלעד ותומי.. הרבה עם תומי! :) - משהו שהרס את השבוע: האאא לא. רק טוב ברוך השם! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בטוח שלא הצום! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: נראה כבר... אבל כן! - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אאה.. יאנה המהממת שלי סתם: - תמונת השבוע

אבל זה אני אמורה להעלות../images/Emo7.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: סמי חופשי/ היהודים - אלבום השבוע: מציאות נפרדת/ היהודים - סרט השבוע: ראיתי רק דקסטר וליגת האלופות חח - ספר השבוע: ---- - האדם שעשה לכם את השבוע: שרון ואבירן - משפט השבוע: כל הרעיונות הגאוניים שהיו לי השבוע
- דבר שהשגתם השבוע: חור ברגל? - מאכל השבוע: אמממ לא יודעת.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: בעיקרון כל השבוע היה טוב - משהו שהרס את השבוע: שחתכתי לעצמי חצי רגל ושאני חולה.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופש חופש וחופש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יתנו לי שיעורים לחופש
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ראיתי את כולם עכשיו אז אין מישהו מסויים... סתם: - תמונת השבוע סופ"ש נעים אנשות

אחח השבוע שלי..איזה כיף..

השבוע שעבר: ואיי שבוע מדהים..אתמול היה לי אחד הימים. - שיר השבוע: "הבוקר הבנתי" - אלבום השבוע: -- - סרט השבוע:-- - ספר השבוע:=- - האדם שעשה לכם את השבוע: ואיי אתמול כל מי שהיה שותף ביום הזה עשה לי ת'יום. - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: כמה וכמה דברים. - מאכל השבוע: אממ אוכלת הכל חחח שמנתי אתם לא מבינים. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ראיתי את חברות שלי שמלא זמן לא ראיתי אותן.. - משהו שהרס את השבוע: שום דבר לא הרס. השבוע שבפתח: ואיייי בע"ה יהיה מדהים. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לפגוש אנשים ששנים לא ראיתי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כנ"ל סתם: צוםםםםםםםםםםם קללללללל וגמר חתימה טובה. אוהבת אותכם. - תמונת השבוע

SaPiR DaNiNo

New member
אניי!! : ]

השבוע שעבר: אחלהה שבועעע...!! - שיר השבוע: חחחחחח "עוגות גבינה" של ביט 69... - אלבום השבוע: --- - סרט השבוע: אממממ.... - ספר השבוע:---------- - האדם שעשה לכם את השבוע: בת דודה שלייי! : ] - משפט השבוע: "אל תצ'גי אותי!! " חחחחח - דבר שהשגתם השבוע: אמממ הלך לי ממש טוב במבחן במתמטיקהה חח זה נחשבב!??! - מאכל השבוע: פיצצצהה! = ]] - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הרבה דברים!! - משהו שהרס את השבוע: כלוםם... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חווווווופפפפפפפפשששששששששש!!! : ))) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יעמיסו עליי הרבה עבודות מבצפר.. : [[ - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אפחדד!! :p סתם: צוםםםם קל וגמר חתימהה טובההה!!! : ]]] - תמונת השבוע

למעלה