השאלון השבועי!

אנה פת 15

New member
גמאני גמאני :)

השבוע שעבר: היה פצצה ! - שיר השבוע: shut up and drive - אלבום השבוע:--------- - סרט השבוע: שיגעון של קולג' - ספר השבוע:פרנויה - האדם שעשה לכם את השבוע:ג'סיקה חברה שלי - משפט השבוע: "הוא הומו אבל בהכחשה הוא בעצמו עדיין לא יודע....." - דבר שהשגתם השבוע:-----^----------^-^-------- - מאכל השבוע:פיצה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא משו מיוחד - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להשלים שעות שינה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שחזי יתחיל כבר את הטלנובלה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנשים שלךא ראיתי המון זמן סתם: - תמונת השבוע

elhananbbb

New member
שלי ! שבת שלום ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: מאהבת- אבי מסיקה :) - אלבום השבוע: הבנות נחמה - סרט השבוע: לא ראיתי טלויזיה שבוע ! - ספר השבוע: אנטיגונה.. ספרות \: - האדם שעשה לכם את השבוע: אמא עם כול התמיכה הענקית שלה - משפט השבוע: " אז תעזבי תחזרי איתנו באוטובוס.. " - דבר שהשגתם השבוע:ה רעב ממושך.. חח - מאכל השבוע: עגבניות עם קוטג'? זה מה שאכלתי כול יום וכול היום.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סופ"ש בבית :) - משהו שהרס את השבוע: חרישה של לימודים.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חג.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיבטלו 6 שעות מתמטיקה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד.. סתם: - תמונת השבוע : אין

רק ביגלל השיעמום

השבוע שעבר: לא זוכר - שיר השבוע:סינרגיה יום יפה - אלבום השבוע: שמעתי קצת אינפקציה איזה שירים דפוקים - סרט השבוע: שעת שיא שלוש - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: חזי שהוא מנסה לעבוד עליי עם השטויות שלו - משפט השבוע: מיכאל אתה גאון מפגר [אנט] - דבר שהשגתם השבוע: אולי נעליים היום - מאכל השבוע: שקשוקה שהכנתי.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: גילו ליי שאני טמבל - משהו שהרס את השבוע: גיליתי שעבדו עלי השבוע שבפתח: אולי בצפר..? - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בצפר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיקבלו אותי לבצפר טוב - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את אור בביקיני סתם: יוסי - תמונת השבוע

איפה לעזאזל תראה אותי בבגד ים עד הקיץ הבא?

חח זהו נסגרה הבריכה.. נגמרו הימים שאתה זורק אותי למים

זה הקטע..

ניגמר הקיץ ואותי זה לא מצחיק... ממש לא מציק.. אהה דרך אגב מחר אני לומד..

למעלה