השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע שבוע טוב!

קריסי

New member
שליי ! :)

השבוע שעבר: מעולה! - שיר השבוע: start of something new - אלבום השבוע: --- - סרט השבוע: high school musical - ספר השבוע: לא קראתי.. - האדם שעשה לכם את השבוע: -מישה- ידידי הטוב.. - משפט השבוע: "נוו אמא.." - דבר שהשגתם השבוע: הא.. - מאכל השבוע: האוכל של הערב השבעה P: :) - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: טקס ההשבעה, ושפיםםם... - משהו שהרס את השבוע: יש.. אבל למה שאגיד? השבוע שבפתח: יהיה בונבונירה! - משהו שאתם מחכים לו השבוע: האאאלא.. רק שיהיה אחלה שבוע! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיו הרבה שיעורי בית P: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חחח המורה לערבית מלי העכברה..

yanushhh

New member
שלי =]

השבוע שעבר: פצצתי.... - שיר השבוע: זה הזמן של משה פרץ... - אלבום השבוע: אממ אין... - סרט השבוע: לילו וסטיץ' 2.....חחחחח - ספר השבוע: אין לי כוח לקרוא..חח - האדם שעשה לכם את השבוע: יש הרבה.... - משפט השבוע:"איפה זה ימין?"....חחחחח טיפשה אני.... - דבר שהשגתם השבוע: אמממ בגדים ונעליים חדשות... - מאכל השבוע: האוכל של ערב השבעה... - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סופסוף ראיתי את רותם שלי!!!! - משהו שהרס את השבוע: לא אומרת.... השבוע שבפתח: נקווה שיהיה מעולה....... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אמממ אין משו.... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתהיה שביתה....חחחח - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את ידיד שלי שלא ראיתי כבר איזה חודשיים.... סתם: - תמונת השבוע

sapirdanino

New member
שלי! : ]

השבוע שעבר: - שיר השבוע: "את המכתב הזה" של שירה גבריאלוב...שיר מהמםם! = ] - אלבום השבוע: ----- - סרט השבוע: הייסקול מיוזיקול חחח לא סרט סדרה .. = ]אבל עדיין יפה.... - ספר השבוע: לא קראתי...: ] - האדם שעשה לכם את השבוע: --- - משפט השבוע: --- - דבר שהשגתם השבוע: אממ כלום נראלי.. = ] - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: טקס השבעה וואי היה כיףף .. : ] - משהו שהרס את השבוע: אממ לא הרס לי אבל אני יודעת למי הרס הטקס השבעה .. = [ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יוום ראשון ללימודים!! לפגוש את כול החברים וואייי .. : } - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיאמרו שהחליפו לי מחנכת [ לא נראלי לי שזה יקרה ] אבל אפשר לקוות!! א=מ=ן! - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברה שלי רותמיתוש! חח סתם: - תמונת השבוע

......

השבוע שעבר: - שיר השבוע: בואי דינה/ מופע הארנבות - אלבום השבוע: לא היה משהו מסויים.. - סרט השבוע: דקסטר.. סדרה לא סרט.. - ספר השבוע: חחחח כי גם קראתי וזה - האדם שעשה לכם את השבוע: אסתר!
- משפט השבוע: "אסולין מת!" - דבר שהשגתם השבוע: כל הדברים לבי"ס [?] - מאכל השבוע: הגלידה שאכלתי אתמול בלילה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הניצחון בבלומפילד, שפיים, הופעות של ירמי קפלן, כנסיית השכל ומופע הארנבות.. - משהו שהרס את השבוע: לא היה ולא היה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. לא רוצה לחזור לבצפרר :( - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אממממ - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד. סתם: - תמונת השבוע חזי לא מרשה לי לשים את התמונה שאני רוצה..

בחזרה לשבוע:

השבוע שעבר:היה פגז - שיר השבוע:I DONT WANT TO MISS A THING - אלבום השבוע:REMIND ME של ניקלבק - סרט השבוע:זהות אבודה - ספר השבוע:הארי פוטר - האדם שעשה לכם את השבוע:זה מסווג - משפט השבוע:"קורה קורה" - דבר שהשגתם השבוע:מפגש עם אנשים מעניינים - מאכל השבוע:שווארמה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:שפיים 2007!!!!!! - משהו שהרס את השבוע:ריבים במשפחה השבוע שבפתח:יהיה טוב אני מקווה - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לראות אנשים שלא ראינו המון זמן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:להשיג משהו טוב - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:סרט חדש שיצא עכשיו סתם:אממ שיהיה לכולנו שבוע נפלא ושנה של לימודים קלה במיוחד לבוגרים שבנינו (יב')...ושנסיים הכול ובהצלחה ברוכס והצלוחס - תמונת השבוע: חפשו באינטרנט

שליי =]]

השבוע שעבר: היהה נדירר! - שיר השבוע: "את יפה" - אלבום השבוע: ----- - סרט השבוע:lovewrecked - ספר השבוע: "בית הבובות" -> מחזה שאני צריכה לקורא לבי"ס - האדם שעשה לכם את השבוע: הדרר קריסיי!! - משפט השבוע: טובב אמאא... - דבר שהשגתם השבוע: התנחלות אצל קריסיי
- מאכל השבוע: הספגטי של אבאא - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שפיים 2007!!!! - משהו שהרס את השבוע: אמממ...אני ישמור את זה לעצמיי...
השבוע שבפתח: יהיה טוב בעזרת ה'! - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אמממ וואלה לא... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמורות בבי"ס החדש לא יהיו מכשפוותת! - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פריי אטדגיי חברהה שלי מבית שמשש! סתם: - תמונת השבוע--> אני וחברה קשקשנו על המיטות באיזה קורס קייץ...[לא של בית"ר]

שלייי

השבוע שעבר: ווליום כינרת היה מזה כייףףף - שיר השבוע: הגי'רפות.. רמי מואשם באחזקת שמים קלים.. איזה שם ארוך - אלבום השבוע: לא יודע.. - סרט השבוע: כלום - ספר השבוע: כלום - האדם שעשה לכם את השבוע: מעיין.. שאמרה לי "מיכאל בוא ניזרוק על אביב גפן אבנים" - משפט השבוע: מיכאל בוא ניזרקו על אביב גפן אבנים.. סתם.. מוקי" תגידו הסקס פה גם בחסות סלקום?!" - דבר שהשגתם השבוע: כיף - מאכל השבוע: אורז - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ווליום כינרת - משהו שהרס את השבוע: שאגד נאצים השבוע שבפתח: לא ידוע... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לימצוא מוסד לימודי כולשהו.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לימוצא מקום ללימוד - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ואוו הרבה.. סתם: יוסי - תמונת השבוע אני לא יכול להעלות תמונות.. כי הם כבדות מצידי..

למעלה