השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע: שבוע טוב!

רבותי חברי הפורום, כנסת נכבדה..

השבוע שעבר: היה שבוע ממש טוב - שיר השבוע: "תצאי מהכלים"-שרית חדד (לכי לשופינג עם ירון שרק עכשיו יצא מהארון) - אלבום השבוע: יוני בלוך - נוף אחר או אחריות או משהו כזה.. - סרט השבוע: הפרקליטים, זה אמנם סדרה אבל זה חבל על הזמן... - ספר השבוע: שמשון/זאב ז'בוטינסקי (לא קראתי, אבל עד יום כיפור אני אקרא) - האדם שעשה לכם את השבוע: שירה ממעו"ז ראשון שסיפרה לי שהיא גם רוצה 10 ילדים. איזה כיף שאני לא המוזר היחיד וגברת קריספי מפתח תקווה שמראה מעורבות חברתית ממעלה ראשונה (הדר, לפתוח אלבום למפגש קורסים?) - משפט השבוע: " - דבר שהשגתם השבוע: ציון 101 בקורס ביהדות - מאכל השבוע: שוקולית+גבינה לבנה - אחד הדברים המדהימים!! - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: האמת שלא ממש....אבל אזכיר 2 מקרים מצערים: (א) - ציפי נשארת שעה ביציאה (ב)- מיכאל מנסה לרמות את אח שלו...לא מספיק שהוא דומה לאפי בירנבאום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: גמר כוכב נולד!! סתם,סתם....לסיים מבחן אחרון לפני מיקרו... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהדר תפסיק להגיד לי תודה... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ת'אמת אני צריך לראות את מיכאל כי מלא זמן לא ראיתי אותו, אבל זה לא יצא.. סתם: - תמונת השבוע: אין לי

???

מה רימיתי??? ודי עם האפי שלך... ואם אתה באמת צריך ליראות אותי.. אז תבוא לשקד.. אבל ליפני שמגיעים לחגים כי עד אז כבר בטח אני ילמד איפושהו...

שבת שלום.

השבוע שעבר: אממממ היה עמוס..כמו שצריך. - שיר השבוע: אין שיר ספציפי. - אלבום השבוע: - - סרט השבוע: לא היה לי זמן לראות שום סרט במהלך השבוע. - ספר השבוע: לקרוא בכלל לא היה זמן חחח. - האדם שעשה לכם את השבוע: ראיתי מלא אנשים במהלך השבוע הזה כולם היו שותפים בעשיית השבוע.=] - משפט השבוע: "נראה לכם הגיוני העניין הזה?!?!" חחח ולא רק של השבוע הזה. - דבר שהשגתם השבוע: אממ שום דבר מיוחד. - מאכל השבוע: ואיי בורגראנ'ץ יצא לי לאכול פעמיים השבוע פשוט עצוב העניין. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מפגש קורסים כמובן. היה כיף לראות את כולם. - משהו שהרס את השבוע: שום דבר. השבוע שבפתח: ואיי בע"ה יהיה מעולה. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שפיים..הולך להיות כיף בע"ה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיקרו רק דברים טובים בע"ה. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לראות כבר את אסתר המגעולה הזאת. סתם: - תמונת השבוע

who is this

New member
...

השבוע שעבר: - שיר השבוע: how soon is now?- the smiths - אלבום השבוע: אין - סרט השבוע: אושן 13 - ספר השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: אור גולני, שיר ורון - משפט השבוע: "אנחנו מכבדים את כל הצבעים עצם היותם צבעים" - דבר שהשגתם השבוע: 3 מכנסיים - מאכל השבוע: שניצל - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סופרלנד, וטקס בסיום ש"ש בקריה - משהו שהרס את השבוע: לא היה כזה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שפיים? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: למצוא עבודה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מיני סתם: - תמונת השבוע:

קריסי

New member
../images/Emo6.gif

השבוע שעבר: מדהיםםם אבל עמוס - שיר השבוע: האא זה לא כל כך פשוט להיות כאן ילד P: חחח [מעו"ז פ"ת בטוח יבינו אותי] - אלבום השבוע: --- - סרט השבוע: --- - ספר השבוע: לא היה לי זמן לקרוא. - האדם שעשה לכם את השבוע: אמ... אבא שלי,רותם הולנד,ליאת,גלעד,מאי,בר,סתיו וניצן ושני ועדי ופוזה ובקיצקיצור כולםםםםםם - משפט השבוע: האאא חחח "אני אגלגל אותך..." זכויות שמורות לדודה שלי.. - דבר שהשגתם השבוע: בגד ים חדש,400 שקל,דיבור צפוף עם ידיד קרוב - מאכל השבוע: ציפ'ס - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אמ.. הגעת הדודים מאיטליה.. והיה אמור להיות מפגש הקורסים בים רק שלא הייתי בו בסוף :/ - משהו שהרס את השבוע: שראל,ושלא הצלחתי להגיע למפגש. השבוע שבפתח: יהיה מושלםםם - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אמ.. שפייםםםםם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יראה את כולם!! ושבן דוד שלי יגיע מארצות הברית.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ילדי בית"ר בשפיים.. בואנה מה נסגר איתכם? כל פעם השאלון נהיה יותר ויותר קצר.. !!! תאריכו אותו טיפה..

שלי..

השבוע שעבר: - שיר השבוע: קאנה ווחדה ואת באה לבקר - אלבום השבוע: אוטובוגרפיה.. זה כבר אלבום השנה לא השבוע. - סרט השבוע: -- - ספר השבוע: -- - האדם שעשה לכם את השבוע: שרון - משפט השבוע: "אור תמיד חשבתי שבנות סתם משחקות אותה יודעות לנגן. את הוכחת לי עכשיו שזה לא נכון.." [כפרה על אורי
] - דבר שהשגתם השבוע: כרטיס לבלומפילד חח - מאכל השבוע: לא יודעת - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: בריתה של בת דודה שלי - משהו שהרס את השבוע: לא היה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר הדרבי של מדריד, יום ראשון בלומפילד, יום שני שפיים, יום חמישי פסטיבל הבירה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שריאל תנצח.. מה שלא כזה ברור עם שוסטר האידיוט הזה. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אסתר אהובת ליבי סתם: - תמונת השבוע: שבת שלום

JaboGirl

New member
זיקים- העולם ידע ושתק.

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Green Day- Basketcase - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: חופ"ל
- משפט השבוע: "יש כאלה שהמימיות שלהם בלאי, ויש כאלה שהמימיות שלהם.. לא יודע.. בלויות"(הסמל) ועוד אחד כי חייבים: "באתם לאכול עכשיו כי שמרתם?" "לא, באנו לבחור קייטרינג לבר מצווה של הסמל" - דבר שהשגתם השבוע: עוד כמה סימנים כחולים לאוסף - מאכל השבוע: מנות קרב - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: זאת שאלה מכשילה? - משהו שהרס את השבוע: שבוע שדאות וכל מילה נוספת מיותרת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי בלילה שמירות בסיסיות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור טנק על הדרדסמל. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מה זה משנה, אני סוגרת שבת

sapirdanino

New member
שליי! = ]

השבוע שעבר: - שיר השבוע: here in your arms שיר מדהיםם! - אלבום השבוע: --- - סרט השבוע: אמממ...לא זוכרת...: ] - ספר השבוע: הייתי צריכה לקרוא ספר לקראת שנה הבאה קוראים לו "בעלת הארמון" זה בעצם מחזה ...קיצר משעמםם! - האדם שעשה לכם את השבוע: אממ הרבה... - משפט השבוע: ---- - דבר שהשגתם השבוע: אממ הכרתי במפגש קורסים ילדים וזה הישג בשבילי כי לא הייתי בקורסים חח.. - מאכל השבוע: וואי בורגראנץ' חחחח אכלנו ביםםםם היה ט=ע=י=ם! - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אממ מפגש קורסים... הכי מצחיק בכדורעף חחח רק לינוי מבינה אותיי אין עלינו!! חחח :p - משהו שהרס את השבוע: כלום... נראליי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שפיים המקום הכי כיףףף בארץץץ! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא משהו מיוחד... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע: איןן על מעו"ז פ"ת נ=ק=ו=ד=ה! :p:p:p:p אגב זה לא כול המעו"ז התמונה הזאת מהמסיבת קיץ שלנו חח

sapirdanino

New member
= [

אוף זה לא מעלה לי את התמונה חח אבל עדיין מעו"ז פ"ת הכי טוב :p

yanushhh

New member
שלי :/

- שיר השבוע: תחשבי על שנינו של עידן יניב...שיר מהמם..... - אלבום השבוע: אממממ......אין..... - סרט השבוע:חופשיות על הבר....איך שלא קוראים לו...... - ספר השבוע: לא קראתי..... - האדם שעשה לכם את השבוע: קריסי.....חחחח את יודעת למה.... - משפט השבוע: ............................ - דבר שהשגתם השבוע: צבע חדש לשיער.....סוף סוף אני לא ג'ינג'ית.... - מאכל השבוע: אממ פיצה... - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מפגש קורסים..... - משהו שהרס את השבוע:...................... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שפיים....ברור..... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני ישמור את זה לעצמי..... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את רותם שלי.... סתם: - תמונת השבוע:

גם אני רוצה..

השבוע שעבר: שיעמום - שיר השבוע: סנריגה יום יפה - אלבום השבוע: מוש בן ארי דרך - סרט השבוע: JEKES 3 ג'כס או איך שכותבים את זה - ספר השבוע:.... - האדם שעשה לכם את השבוע: בטח לא אסתר... - משפט השבוע: מישהו ניסה לעבוד עלי שבכינרת להיתקלח עולה 15 שקל - דבר שהשגתם השבוע: קוץ עבה ברגל.. רק אחרי חצי שעה שמתי לב שהוא ברגל שלי - מאכל השבוע: אני בקושי אוכל.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הדודות שלי מהצד של אנט באו לבקר - משהו שהרס את השבוע: ליהי לא באה לווליום השבוע שבפתח: ווליום - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - לווליום כינרת משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיקבלו אותי לבצפר בולשהו חוץ מהישיבה בקדומים.. כן למדתי בישיבה. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מוקי.. על הבמה בווליום כינרת סתם: יוסי - תמונת השבוע: יש לי מצלמה אבל בתמונות כבדות.. אז שאני ישיג תוכנה לקיבוץ אני ישים בכיף

אני עונה-../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: לא היה משהו רק למדתי! - שיר השבוע: ששלומי בראל שר את "אהבה בוערת" {כוכב נולד!!}-{אהובי.. חח..} - אלבום השבוע: הראל סקעת ואת –מתה עליווווו -סרט השבוע: אלכס חולה אהבה -ספר השבוע: לא קראתי משו מעניין - האדם שעשה לכם את השבוע: ...... - משפט השבוע: There is truth in your eyes saying you never leave me לא זוכר איפה שמעתי את זה-חח... -דבר שהשגתם השבוע: חופש מאנגלית וחשבון {מה אני יעשה למדתי כל החופש} - מאכל השבוע: שוקו ולחמניה-חח.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ימית 2000 - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: יהיה מדהים!!! -משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופרלנד יום רביעי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע : שאני יקבל מאה ב 2 המבחנים שאני צריכה לעבור.. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין מישהו כזה סתם: - תמונת השבוע: יש לי משהו כבד~~ באסה

למעלה