השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע: שבוע טוב!

לפי בקשת אור

השבוע שעבר: - שיר השבוע: heal the world - אלבום השבוע: למה כל שבוע אני מסתבך עם השאלה הזאת ?? - סרט השבוע: מלא זמן לא ראיתי סרט.... - ספר השבוע: הסקה סטטיסטית , יחידה 13-14/אוניברסיטה הפתוחה - האדם שעשה לכם את השבוע: האני הפנימי שלי שעשה מעשה ממש אצילי... - משפט השבוע: "אתה פאקינג מעצבן וזה הפאקינג היחיד שאתה.." (מוקדש לחבר טוב) - דבר שהשגתם השבוע: ציון מעל 90 הראשון שלי בתואר... - מאכל השבוע: פיצה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אולי עברתי קורס ממש קשה... -משהו שהרס את השבוע: או שלא.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור 2 מבחנים קריטים ולהתחיל לחיות.... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור את המבחן שעשיתי שבוע שעבר... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני משתוקק לראות את אור אבל זה לא יקרה.. סתם: - תמונת השבוע: התמונה האהובה על ציפי....כך שאם היא פותחת את הפורום בלונדון.... שבוע טוב!

אם אתה באמת משתוקק לראות אותי..

בוא יום חמישי לת"א לראות סימפסון. וזה לא מבטל את מה שהבטחת לי

לא הבטחתי כלום.

אמרתי שאני צריך לחשוב על הכל ואחזיר לך תשובה יותר מאוחר.

לא לא לא..

הבטחת על אוגוסט.. שאני גם הייתי צריכה להבטיח משהו על זה. על זה אני מדברת

אני והפעם באמת אני ולא שני...

השבוע שעבר:שיעמום - שיר השבוע: משהו של KINDZADZA - אלבום השבוע: --- - סרט השבוע: רובוטריקים בקרוב.. - ספר השבוע:--- - האדם שעשה לכם את השבוע: אמרי היתחתן.. היה כיף - משפט השבוע: "סיגריה עושה חור גם בכיס וגם בריאה" - דבר שהשגתם השבוע: בירה..ועוד כמה כאלא - מאכל השבוע: בחתונה היה רק חלבי, אז ניכנסתי הביתה ולקחתי..:חומוס םיתה ומטבוחה... אני ורעי [עוד אח] אכלנו הכל... - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: החתונה ניראה לי - משהו שהרס את השבוע: שבאו שוטרים וביקשו להוריז מוזיקה השבוע שבפתח: עוד מעט טו באב וקורסים... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לישון קצת לא יזיק לי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לישון וליראות את אמירם טובע חיחיחיחי - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמירם טובע סתם: אמירם אמן תיטבע - תמונת השבוע: שבוע הבא של אמירם טובע.. נ.ב.. בשעה זאת אני אחרי החתונה וקצת עייף... ולא יודע כמה אחוז דם יש לי באלכוהול.. או הפוך??? בי לילה טוב לכווולם

אני...

השבוע שעבר: - שיר השבוע: tu te reconnaitre/ anne marie - אלבום השבוע: שמעתי כמה.. - סרט השבוע: אגדה שמגדה.. אחד הסרטים המצויירים הכי טובים שראית אי פעם.. - ספר השבוע: -- - האדם שעשה לכם את השבוע: הדר.. - משפט השבוע: "יש לי מבחן חשוב יום שלישי..." - דבר שהשגתם השבוע: 3 כרטיסים לכפר המוזיקה.. - מאכל השבוע: קורנפלקס - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ספיר באה איתי לניצנים - משהו שהרס את השבוע: לא היה.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות סימפסון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אשן טוב - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נוי דנינו סתם: - תמונת השבוע: תודו שהייתם מתים שגם לכם יהיה מפרט כזה
שבוע טוב!

ASTAR3

New member
שלי:)

השבוע שעבר:היה כיף.. - שיר השבוע:cause i am lady - אלבום השבוע:-- - סרט השבוע:- - ספר השבוע:"ואת עלית על כלנה" - האדם שעשה לכם את השבוע:מיכל הוניג - משפט השבוע:בכל מקום שהלכתי שמעתי את המשפט הזה בלי קשר אליי "אי אפשר לדעת מה ילד יום" - דבר שהשגתם השבוע:אממ שמור בתוך תוכי
- מאכל השבוע:קוסקוס - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:מה שהשגתי זה מה שעשה...עכשיו תהיו סקרנים
- משהו שהרס את השבוע:-- השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ראיון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:להצליח בראיון - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:המראיין חחח סתם אנשים שלא ראיתי הרבה זמן. סתם: - תמונת השבוע:--- שבת שלום..

שבת שלום..

השבוע שעבר: ואייי היה שבוע מעולה..!! - שיר השבוע: "את יפה כ"כ יפה הכי יפה בעולם.." של עידן יניב.. - אלבום השבוע: .. - סרט השבוע: אממ..היום בע"ה נראה שרק 3 בעבודה.. - ספר השבוע: .. - האדם שעשה לכם את השבוע: כולם..באמת.!! - משפט השבוע: "מזל טוב.."חחחח - דבר שהשגתם השבוע: אני חוקיתתתת ברוך השם..18 מספיק חשוב.!! - מאכל השבוע: אמ אחותי והפתיתים שלה כל יום..יאללה חחח - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יומולת 18 כמובן..!! - משהו שהרס את השבוע: שום דבר לא יכל להרוס ת'שבוע..אולי קצת החום המעצבן הזה.. השבוע שבפתח: אמממ יהיה שבוע פצצות במובן החיובי..בע"ה. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא יודעת מה שיהיה יהיה מעולה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מקווה להרבה דברים..אולי.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אסתר אהובתי..מתי רואים אותך1!?!!!?!??! סתם: יאללללה שיהיה שבת שלום..תהנו תבלו ואני יעבוד חחחח בסדר לילה אחרון..חחח - תמונת השבוע:

שלי !!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: בואי ניפרד- חמי רונדר - אלבום השבוע: מוש בן ארי - סרט השבוע: שום סרט - ספר השבוע: האהבה הראשונה הכי חשובה.. =] - האדם שעשה לכם את השבוע: ליטל - משפט השבוע: " הוא כמה ( 1,2,3,4,5,6,7 ) ימים הוא יוצא שבת " - דבר שהשגתם השבוע: נר של אביב גפן עם שיר מודפס עליו .. - מאכל השבוע: פרגיות - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מתני יצא חמשוש !
- משהו שהרס את השבוע: הזהב הזה הרס לי את הקיר
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חדר חדש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהבורדו בסופו של דבר ינצח את הזהב על הקיר - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אור , נתלי.. ועוד כמה שהתגעגעתי אליהן .. סתם: - תמונת השבוע:

למעלה