השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונת השבוע:
שבוע טוב!

גאד דאמט, הקופה אמריקה הזאת גורמת לי לסבול

מחוסר רציני בשעות שינה.. אבל העיקר שארגנטינה ניצחה
השבוע שעבר: - שיר השבוע: דברים בלחש/כנסיית השכל - אלבום השבוע: הדיסק השני של אוטוביוגרפיה/ כנסיית השכל - סרט השבוע: היום שאחרי מחר - ספר השבוע: -- - האדם שעשה לכם את השבוע: שרון וחזי.. - משפט השבוע: "אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי!"
- דבר שהשגתם השבוע: חופש? - מאכל השבוע: צ'יריוס. חח כמה אכלתי מזה השבוע.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: בריכה - משהו שהרס את השבוע: אין.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מתכונת במתמטיקה חח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אשן כמו שצריך.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נוי דנינוווו סתם: - תמונת השבוע: לילה טוווווווב

שלייי

השבוע שעבר:שיזוף... - שיר השבוע:לא זוכר שם... משהו פסיכודלי - אלבום השבוע: - סרט השבוע:שודיי הקרבים סוף העולם.. פעם ה67 שאני רואה - ספר השבוע: מלא זמן לא קראתי כלום.. אולי עיתון - האדם שעשה לכם את השבוע:אנט.. הביאה לי עבודה - משפט השבוע:אין תאריך לחופש.. אבל יש מחיר - דבר שהשגתם השבוע:עבודה+צבע+שולחן לחדר - מאכל השבוע:קפה בוקר והשאר... שקשוקה.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:השומר בבריכה נתן לי להיכנס בלי כרטיס.. - משהו שהרס את השבוע:הכתבה על מיצעד הגועל השבוע שבפתח:ראיונות לקורסים - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לשבת.. אחי בא ובטח ירביץ לנבד.. חחיחיחיחיחי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שמישהו בקניון הגדול יפול מלמעלה..[ מקווה למישהו גאה] - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את אישתי.. סתם: אני אוהב אותי [זה לא סתם] - תמונת השבוע: אני לא מצליח להעלות תמונות אז לא משנה. שבוע טוב!

this the results of the turkish votes

השבוע שעבר: - שיר השבוע: "תמיד יחכו לך" - השיר שכתבתי עליו ליעל אהובתי.. - אלבום השבוע: - סרט השבוע: שישה ימים ביוני- הדבר היחיד שמנע ממני לדבר עם אבישג - ספר השבוע: הסקה סטטיסטית/יחידה 14/האוניברסיטה הפתוחה - האדם שעשה לכם את השבוע: ציפי שהוציאה לי בובה ובגלל זה עשיתי פוזה לאנשים באוניברסיטה... - משפט השבוע: "עוד יבוא היום ולברצלונה תהייה מדינה, ואז תהייה בקופה אמריקה" - דבר שהשגתם השבוע: 80 באנגלית - מאכל השבוע: כלום. אני בשביתת רעב. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: לאוניד שהלשין לאנשים על "המדריך לטרמפיסט בתחנה המרכזית" הישנה שסיפקתי לו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שלישי אני לא לומד! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקבל ציון עובר בקורס באנגלית.... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני משתוקק לראות הרבה, אבל לא אראה אף אחד...אולי את צוף... סתם: - תמונת השבוע: זו התמונה היחידה שלי בלפ-טופ. מעניין מי שלח לי אותה.

אני יכולה לשלוח לך עוד תמונות אם אתה כ"כ

מתעקש..
וברור שבארסה תהיה בקופה.. ועוד יותר ברור שתהיה לה מדינה

אני.. אני לא אשרשר שבועיים מיום ראשון!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: צילו של יום קיץ - אלבום השבוע: יזהר אשדות - סרט השבוע: 90 דקות לרצח ..=) - ספר השבוע: ללמוד אנגלית - האדם שעשה לכם את השבוע: נתלי - משפט השבוע: " מי מצטרף למועדון " - דבר שהשגתם השבוע: כאבי רגליים - מאכל השבוע: סלט כרוב אדום חח - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: נסיעה לברקן - משהו שהרס את השבוע: שאני מפספסת אילת בשביל קורס קיץ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבועיים בפנימיה =\ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יסתדר שם או משהו - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליטל
אבל זה לא יקרה..:'( סתם: - תמונת השבוע: גועל נפש של תמונה..

JaboGirl

New member
אניאניאני ../images/Emo13.gif

פיל|השבוע שעבר: - שיר השבוע: שוב/אפרת גוש ויוני בלוך - אלבום השבוע: של יהורם גאון שברכב של אבא שלי - סרט השבוע: - - ספר השבוע: הכלכלן הסמוי/ טים הרפורד - האדם שעשה לכם את השבוע: חזי, לא רק את השבוע אלא את החיייייייים(שילי) - מאכל השבוע: סושי! - משהו שהרס את השבוע: אבא לא הסכים לתת לי לנהוג בוולוו. - משהו שעשה לכם את השבוע: אבא נכנע ונתן לי לנהוג בוולוו, כל הדרך לרעננה מחיפה
(רק שאם היה "מה הכי עצבן אותך השבוע" זה היה אבא שהלחיץ לי את החיים כל הנסיעה)
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא יודעת. (איכס איכס איכס הכלבה שלי בזה הרגע רצחה חתולה) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לקנות מכונית - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונת השבוע:

JaboGirl

New member
לא לא לאאא

את התמונה הזאת רציתי לצרף - מוקדש לחזי חיים שילי באהבה(=])

לא לא לא הוא לא יודע שאת פההההה

איזה דואטים אני וידידים שלי עשינו היום ביער עם השיר הזה

בישי89

New member
קצת באיחור...

- שיר השבוע: not going anywhere/ keren ann - סרט השבוע: שרק 3 - ספר השבוע: מיקודית בפיזיקה - משפט השבוע: דיאלוג שחזר על עצמו כל השבוע... "אבישג איפה את?" "פיזיקה" - מאכל השבוע: כל מה שאכלתי בשבת (וואי איזה אוכל מדהים!) - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שבת אצל חברה. ידיד שלה בישל את האוכל, ובחיים לא פגשתי מישהו שמבשל כל כך טוב (חוץ מאמא). - משהו שהרס את השבוע: פיזיקה.... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות בפיזיקה (ואז זה סוף סוף נגמר!)

למעלה