השאלון השבועי!

השאלון השבועי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונת השבוע: שבת שלוםם

אניי

השבוע שעבר:
- שיר השבוע:לקטוף את הירח/כנסיית השכל.
- אלבום השבוע: איזה דיסק של אנריקו קסיאס שאמא שלי חפרה לי איתו במוח כל השבוע.. ה' יודע מי זה בכלל..
- סרט השבוע: אמריקן פאי 5 בפעם המיליון.
- ספר השבוע: לא קראתי.
- האדם שעשה לכם את השבוע: נוי דנינו
- משפט השבוע: "אור, איפה המתאם צלילים הדיגיטלי שלך?" [הכוונה הייתה לטיונר
חחח שעה צחקנו מזה]
- דבר שהשגתם השבוע: 90 בלאגוריתמיקה..
- מאכל השבוע: עוגה.. חחח הייתי השבוע ב3 ימי הולדת של חברים והיום יש עוד אחד.
- משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מצאתי את אהבת חיי P:
- משהו שהרס את השבוע: לא היה משהו כזה.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: משחק של ריאלל
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: חיפה עם כל החברים מבצפר..
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ראול אהובי הנצחי
סתם:
- תמונת השבוע: שבוע טוב

JaboGirl

New member
אני...

השבוע שעבר: - שיר השבוע: לא מכירים אותך/הראל מויאל - אלבום השבוע: זה כאילו סעיף שבא לעשות לי מצפון על זה שאני לא קונה דיסקים כבר בערך מכיתה ח'!? - סרט השבוע: הסרט שאני חיה בו. - ספר השבוע: להיות אזרח בישראל - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: "זה מזכיר לי סיפור עם קומוניסטי על ארנב שדפק זאב"(לאוניד חולק טראומת ילדות) - דבר שהשגתם השבוע: תאריך גיוס(7/8) וכרטיסי טיסה ללונדון - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: הלוזר מת
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע: אין. תמונה מפורים>

JaboGirl

New member
נראה לי..

שבתפוז לא אוהדים את נבחרת איטליה.. אז ננסה שוב

Atex445

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo163.gif

אני לא אשם! מה טראומות? חחחחחח עם הייתי זוכר את ההמשך זה היה הרבה יותר הגיוני...או שבעצם לא ממש... שיר השבוע: - אלבום השבוע: אין.. - סרט השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=k8rRFFi_stY - ספר השבוע: לא יצא לי.. - האדם שעשה לכם את השבוע: את כל מי שפגשתי השבוע... - משפט השבוע: אין לי... - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:השבוע הזה,לא הלכתי לבית ספר
- משהו שהרס את השבוע: הכל יופי! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונת השבוע:

אני!!

השבוע שעבר:משעמם.. לא לומדים רק משחקים.. - שיר השבוע: VOID אחד מהם לא חשוב איזה - אלבום השבוע:אין.. או סינרגיה - סרט השבוע:שודדי הקריבייים סוף העולם.. בלי ספק - ספר השבוע:לא קורא כרגע - האדם שעשה לכם את השבוע:דיאנה.. אין סיבה - משפט השבוע:פיטר, ענה בבקשה.. - דבר שהשגתם השבוע:עדשות מגע! - מאכל השבוע:בקלאאוה - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: הנשיא "החדש" השבוע שבפתח:סיום לימודים!! - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להגיד למהנל הכל בפניל על מה אני חושב עליו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיפול סקאד על קדומים - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את המנהל מלא בשמן ביצים וקמח סתם:חיים שונא אותך!! - תמונת השבוע:

לפי בקשת מנהלת השרשור...

השבוע שעבר: - שיר השבוע: "הילד בן 30" מוקדש ליצחק הבן של אברהם מהעקדה - אלבום השבוע: נינט טייב- יחפה. אלבום ההמשך - נינט טייב- קרוקס. - סרט השבוע: מנהיגי המחתרות- מבריסק לירושלים (ערוץ ההיסטוריה...) - ספר השבוע: מבוא לכלכלה-מקרו - האדם שעשה לכם את השבוע: הרופא שיניים שלי, ד"ר חלילי (כן , זה שם רופא ולא של פנצ'ר מאכער) שהרכיב לי את השן הקבועה שלי סוף סוף.. - משפט השבוע: "ליהודים מגדות לא אכפת משארם א-שייח, ואם צריך לחכות -אז צריך" (לוי אשכול לגנרלים ערב המלחמה) - דבר שהשגתם השבוע: כמה שונאים חדשים לאוסף... - מאכל השבוע: קבב,המבוגר,פרגית וסטייק (זה מה שאכלתי בארוחה אחת השבוע ששעמם לאחותי...) - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: קיבלתי צו לטירונות.... - משהו שהרס את השבוע: קיבלתי את הדו"ח תנועה הראשון שלי....זה לא שלי, זה של אחי...אבל זה על שמי, כי זה באוטו שלי.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יעל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אראה את יעל - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יעל סתם: - תמונת השבוע: האיש שהראה לכולם מה זה הדר השבוע וסוף סוף הביא כבוד למוסד הזה שקוראים לו כנסת

שבוע טוב חבובות :)

השבוע שעבר: - שיר השבוע: הינך יפה עידן רייכל - אלבום השבוע: עידן רייכל - סרט השבוע:90 דקות לרצח.. אחחח ג'וני הכי יפה שם בעולם.. חרשתי עליו 4 פעמים השבוע - ספר השבוע: 300 אמונות תפלות חח - האדם שעשה לכם את השבוע: שלומיייייייייי אין ספק - משפט השבוע: אם היה לי שקלל הייתי פה? [ מי שישמע איפה הייתה יותר להיות .חחח] - דבר שהשגתם השבוע: טבעת
- מאכל השבוע: ארטיקים..34. :-O - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יומולדת לשלומי
- משהו שהרס את השבוע: השתכרויות עם תפועות מוזרות לכול מיני אנשים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת הסיום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה מושללם ולא פחות השבוע האחרון בבבית ספר - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: תעודה בלי נכשלייםם סתם: - תמונת השבוע: אני ושלומי

בישי89

New member
שלי...

- שיר השבוע: my interpretation/ mika - אלבום השבוע: mika - סרט השבוע: מישהו לרוץ איתו - ספר השבוע: דברים שצריכים לעבור/ ורד מוסנזון - האדם שעשה לכם את השבוע: רעות הרכזת
שממש עודדה אותי בקשר למשהו - משפט השבוע: "eat, drink and be merry for tomorrow we die" - דבר שהשגתם השבוע: חצאית חדשה - מאכל השבוע: מים - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שבת בבית אל - משהו שהרס את השבוע: פיזיקה (הרס לי ת'חיים ולא רק את השבוע) - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טקס סיום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאמא תתן לי להבריז מהטקס סיום.... (רק שלא יכריחו אותי ללבוש את הכובעים המפדחים האלה כמו האמריקאים....) - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המשיח

למעלה