לפי בקשת מנהלת השרשור...
השבוע שעבר: - שיר השבוע: "הילד בן 30" מוקדש ליצחק הבן של אברהם מהעקדה - אלבום השבוע: נינט טייב- יחפה. אלבום ההמשך - נינט טייב- קרוקס. - סרט השבוע: מנהיגי המחתרות- מבריסק לירושלים (ערוץ ההיסטוריה...) - ספר השבוע: מבוא לכלכלה-מקרו - האדם שעשה לכם את השבוע: הרופא שיניים שלי, ד"ר חלילי (כן , זה שם רופא ולא של פנצ'ר מאכער) שהרכיב לי את השן הקבועה שלי סוף סוף.. - משפט השבוע: "ליהודים מגדות לא אכפת משארם א-שייח, ואם צריך לחכות -אז צריך" (לוי אשכול לגנרלים ערב המלחמה) - דבר שהשגתם השבוע: כמה שונאים חדשים לאוסף... - מאכל השבוע: קבב,המבוגר,פרגית וסטייק (זה מה שאכלתי בארוחה אחת השבוע ששעמם לאחותי...) - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: קיבלתי צו לטירונות.... - משהו שהרס את השבוע: קיבלתי את הדו"ח תנועה הראשון שלי....זה לא שלי, זה של אחי...אבל זה על שמי, כי זה באוטו שלי.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יעל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אראה את יעל - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יעל סתם: - תמונת השבוע: האיש שהראה לכולם מה זה הדר השבוע וסוף סוף הביא כבוד למוסד הזה שקוראים לו כנסת