השאלון הקטן שלי.

NiloNip

New member
השאלון הקטן שלי.

תהיו עדינים. 1. האם כשאתה עונה על שאלון כלשה אתה כותה תשובות שמכוונות למשהו מסויים בהרגשה שמישהו יקרא אותן ויחשוב עליך, אבל בידיעה שלא, או שלא? [נשימה עמוקה P:] 2. האם אתה קורא תשובות של אחרים? [אם כן-]למה? כי זה חשוב להם? כי זה מעניין אותך? כי משעמם לך? 3. האם אתה מגיב להם על התשובות שלהם? האם אתה זוכר מי הם? האם אתה מייחס לאיש ולתשובות שלו משמעות?

NiloNip

New member
מחובתי לענות, אני משער..

1. האם כשאתה עונה על שאלון כלשה אתה כותה תשובות שמכוונות למשהו מסויים בהרגשה שמישהו יקרא אותן ויחשוב עליך, אבל בידיעה שלא, או שלא? כן. לפעמים זה מין מפלט מהמציאות. "לפני מי אתנה יגוני?". [נשימה עמוקה P:] 2. האם אתה קורא תשובות של אחרים? [אם כן-]למה? כי זה חשוב להם? כי זה מעניין אותך? כי משעמם לך? לפעמים, כשזה באמת נראה לי שיכול להיות משהו מיוחד.. יכול להיות שאנישים רוצים שיקראו את התשובות שלהם.. וזה גם מעניין אוי לפעמים.. 3. האם אתה מגיב להם על התשובות שלהם? האם אתה זוכר מי הם? האם אתה מייחס לאיש ולתשובות שלו משמעות? לא יצא לי עדיין להגיב למישהו על התשובה שלו.. אני זוכר את האנשים.. עוד לא נתקלתי באיזה תשובה חריגה, לפעמים כשיש משהו דרסטי אני מסתכל..

NiKi†a

New member
שאלון יפה :) אני

1. האם כשאתה עונה על שאלון כלשהו אתה כותב תשובות שמכוונות למשהו מסויים בהרגשה שמישהו יקרא אותן ויחשוב עליך, אבל בידיעה שלא, או שלא? כן לפעמים... :] 2. האם אתה קורא תשובות של אחרים? [אם כן-]למה? כי זה חשוב להם? כי זה מעניין אותך? כי משעמם לך? רק של אנשים מסויימים שאני מכירה פחות או יותר... כי זה מעניין =] 3. האם אתה מגיב להם על התשובות שלהם? האם אתה זוכר מי הם? האם אתה מייחס לאיש ולתשובות שלו משמעות? יש מצב שאני אגיב על משו מצחיק, משהו שאני מוזכרת בו..או כל דבר אחר שאהבתי..וברור שאני זוכרת מי הם
שוב, שאלון נחמד ביותר

English Muffin

New member
עונה בעדינות ../images/Emo13.gif

. האם כשאתה עונה על שאלון כלשה אתה כותה תשובות שמכוונות למשהו מסויים בהרגשה שמישהו יקרא אותן ויחשוב עליך, אבל בידיעה שלא, או שלא?ממ לא אני עונה על השאלונים האלה סתם כי זה כיף [נשימה עמוקה P:] 2. האם אתה קורא תשובות של אחרים? [אם כן-]למה? כי זה חשוב להם? כי זה מעניין אותך? כי משעמם לך?רק את של גיל
3. האם אתה מגיב להם על התשובות שלהם? האם אתה זוכר מי הם? האם אתה מייחס לאיש ולתשובות שלו משמעות?לא כל כך

../images/Emo26.gif

ממ ננסה.. 1. האם כשאתה עונה על שאלון כלשה אתה כותה תשובות שמכוונות למשהו מסויים בהרגשה שמישהו יקרא אותן ויחשוב עליך, אבל בידיעה שלא, או שלא? [נשימה עמוקה P:] ממ בד"כ לא.. לפעמים עקיצות קטנות או בדיחות קטנות משותפות אבל זה בערך 2. האם אתה קורא תשובות של אחרים? [אם כן-]למה? כי זה חשוב להם? כי זה מעניין אותך? כי משעמם לך? קוראת לפעמים סתם כי משעמם לי וזה מעניין אותי ולפעמים אם זה אנשים שאני מכירה או מדובר במשו שהם רצו במיוחד שאני אקרא או שאני יודעת שחשוב להם שאני אקרא 3. האם אתה מגיב להם על התשובות שלהם? האם אתה זוכר מי הם? האם אתה מייחס לאיש ולתשובות שלו משמעות? כה.. בעיקר כשזה אנשים שאני מכירה.. לפעמים גם כשאני רואה דבר שנראים לי חשובים ודורשים תגובה או פשוט עוררו אצלי איזו מחשבה שבא לי לכתוב אם אני מכירה את הבנאדם ברור שזה יהיה יותר משמעותי עבורי אם לא זה תלוי נורא באיזה שלון במידת הרצינות של התשובות ואיזה תשובות נענו ואם אני מתחברת למה שהאדם כתב או לא.. משו כזה

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

1. האם כשאתה עונה על שאלון כלשה אתה כותה תשובות שמכוונות למשהו מסויים בהרגשה שמישהו יקרא אותן ויחשוב עליך, אבל בידיעה שלא, או שלא? [נשימה עמוקה P:] חח אממ לפעמים.. למרות שאני מתארת לעצמי שהוא לא נכנס לפה :> 2. האם אתה קורא תשובות של אחרים? [אם כן-]למה? כי זה חשוב להם? כי זה מעניין אותך? כי משעמם לך? כן, כי משעמם לי, ואני מציצה בתשובות של אחרים :> 3. האם אתה מגיב להם על התשובות שלהם? האם אתה זוכר מי הם? האם אתה מייחס לאיש ולתשובות שלו משמעות? ממ לא.. אני לא מכירה אותם :|

למעלה