השאלון הכי חשוב@

ALI G

New member
השאלון הכי חשוב@

שאלון מייקל הכי חשוב ומעניין..אותי לפחות! :) 1} מהו השיר הכי טוב של מייקל? 2} השיר הכי רע של מייקל? 3} מה הקליפ הכי יפה של מייקל? 4} מה הקליפ הכי מיותר ולא טוב של מייקל? 5} האלבום הכי טוב? 6} האלבון הכי גרוע? אני אוסף תשובות ועוד זמן קצר אני יפרסם מה אתם המעריצים חושבים, התוצאות! התשובות שלי: 1}dont sop till u get enough 2}cry 3}smooth criminal 4} u are not alone 5} dangerous 6}invincble אתם מוזמנים להגיב על התשובות שלי..יש לי תחושה שככה תעשו! :))

Marty McFly

New member
תשובות...

1)Remember the time 2)לא יודע... אין לי את כל הרשימה לפני... שאני אמצא אחד, אני אגיד. 3)לא יודע... הרבה... אני צריך לחשוב על זה... 4)the way you make me feel... אבל רק הקליפ, כי השיר ממש יפה!! 5)Dangerous 6)Off the wall, כי אני הכי פחות מכיר אותו...

shourka

New member
>תשובות<

1)כל כך הרבה אי אפשר לבחור אבל אני חושב ש heal the world מ1991 2)ללא ספק השיר המיותר tabloid junkie מ1995 (היסטורי) 3)אני חושב ש history מ1997 4)ללא ספק הקליפ rock with you מ1979 (אוף זה וויל) 5)כמובן dangerous מ1991 6)כולם טובים אבל הכי פחות טוב הוא blood on the dance floor מ1997 שיש בו רק 5 שירים חדשים והשאר (8)רימיקסים של שירים מהיסטורי, למרות ששנים יצאו ממש טוב history ו this time around. זה לפחות מה שאני חושב עד כאן =גיל=

AS2000

New member
תשובות:

1. Billy Jean 2. Blood on the Dance Floor 3. הקליפ הכי טוב : איך לא "מותחן" 4. Rock my world (ארוך מידי ומיותר - השיר עדיין טוב) 5. האלבום הכי טוב - "מסוכן" משנת 1991 6. האלבום הכי גרוע - blood on the dance floor

Smooth

New member
תשובות !

1.השיר הכי יפה Smooth Criminal 2.השיר הכי רע cry 3.הקליפ הכי טוב Smooth Criminal 4.הקליפ הכי רע Cry 5.האלבום הכי טוב BAD 6.Invincible הכי פחות טוב 16 שירים והרבה מהם מתחת לכל ביקורת(ודווקא לשירים היפים ביותר כמו 2000 watts לא יצא סינגל).

hoolon

New member
תשובות

אני חייב להודות שרק בשנה האחרונה באמת שמעתי וראיתי קלפים שלו אבל בהחלט אני יכול להבין למה הוא הגדול מכולם. למרות שאני לא מכיר את כל כל השירים שלו, אני מכיר רק את המפורסמים. 1) נראה לי SMOOTH CRIMINAL למרות שגם BEAT IT יפה מאוד 2) שיר הכי רע אין לי מושג 3) כנראה שגם SMOOTH CRIMINAL.... כמו שאמרתי אני לא ראיתי הרבה, רק איזה 10 קליפים. 4) שיר הכי רע אין לי מושג 6)נראה לי BAD 7) לא יודע

aasham

New member
תשובה

1)billie jean 2)cry 3)earth song 4)lebirian girl )השיר יפה אך עשו לו קליפ מפגר 5) Dangerous

LAEME

New member
מה זה הטעם הזה???

הקליפ הכי מיותר ולא טוב של מייקל - you are not alone איפה אתה חיי??? והאלבום המהמם "INVINCBLE" הכי גרוע?? טוב בכל מקרה...... תהייה בריא והנה התשובות שלי: 1. מממממ קשה, קשה מאוד לבחור... בכל אופן: "heal the world" 2. אין דבר כזה עם כל הכבוד. 3. "blood on the dance floor" 4.אני מנסה לחשוב אבל לא מצליח... 5. "THRILLER" 6. אין דבר כזה סלאמט חבר´ה....

למעלה