השאלוןןן>>>וולמן!!

טווול

New member
השאלוןןן>>>וולמן!!

פרק 139 - וולמן אחרי שאילן וקובי מכבסים בטעות את ארליך, מגיע לשבעה הדוד שלו, וולמן.
השאלון:
הדבר הכי זכור לכם מהפרק:
הדבר שהכי הצחיק אותכם בפרק:
פיספוס זכור במיוחד מהפרק:
מתי ראיתם את הפרק בפעם האחרונה?
כמה פעמים לדעתכם ראיתם את הפרק?
מי הכי הצחיק אותכם בפרק?
איזה שחקן אורח בפרק אהבתם?
משפט/משפטים מהפרק שנדבקתם אליהם מתישהו:
דבר שלא הבנתם מהפרק בפעם הראשונה ורק אחר כך הבנתם:
דבר שהזדהתם איתו בפרק:
איזה דמות של קובי הכי אהבתם בפרק זה?
הסוף של הפרק מצא חן בעינייך?
לסיכום-איך היה הפרק?אהבתם אותו?

עונה, בתנאי שתצביעי בחוליה החלשה ../images/Emo3.gif

הדבר הכי זכור לכם מהפרק: ראיתי אותו עם אח שלי, ובעיקר מה שהיה חשוב לי זה שיהיה פרק טוב, אז אני מניח שבעיקר זכור לי שהפרק הוא פרק טוב. אבל בתכלס הכי זכור לי וולמן. הדבר שהכי הצחיק אותכם בפרק: "הומור פוליטי אה? הסדרה הזאת ממש מאתגרת את הצופים שלה", וגם וולמן מנסה לשתות קפה, ו"וולמן, מה אתה עושה פה, חשבתי שעזבת" - "ארליך, מה אתה עושה פה, חשבתי שאתה מת" ואז שניהם מתפקעים מצחוק חחחח זה היה כל כך לא קשור לחיים וקורע. וגם "גרי עוף מהפריים!" פיספוס זכור במיוחד מהפרק: "גרי עוף מהפריים!" מתי ראיתם את הפרק בפעם האחרונה? כשהוא שודר כמה פעמים לדעתכם ראיתם את הפרק? פעם אחת אבל אני בטוח שאני אגיע ללפחות 10 עד החתונה
מי הכי הצחיק אותכם בפרק? נתן, שזה כולל גם את וולמן איזה שחקן אורח בפרק אהבתם? לא היה משפט/משפטים מהפרק שנדבקתם אליהם מתישהו: "עוף מהפריים!" דבר שלא הבנתם מהפרק בפעם הראשונה ורק אחר כך הבנתם: בגלל שראיתי אותו רק פעם אחת בלתי אפשרי לענות. דבר שהזדהתם איתו בפרק: זה שעודד היה עצוב על זה שמשהו לא באמת קיים הלך לעולמו. אני מאוד אוהב את הציוד שלי. איזה דמות של קובי הכי אהבתם בפרק זה? אדי אוף קורס . הסוף של הפרק מצא חן בעינייך? זה היה מאוד הזוי, אבל אהבתי שהיה לזה סוף טוב. לסיכום-איך היה הפרק?אהבתם אותו? כן, מעולה. בטופ 3 של העונה הזאת. איכותי מאוד והומור ברמה גבוהה.

Jen74

New member
ללא ס זה הפרק של נתן/יובל../images/Emo9.gif

אני אענה בפירוט בהמשך.

למעלה