מי אלה
G GoLd FlOwEr New member 5/10/03 #86 ספייק (ג'יימס מרסטר../images/Emo99.gif) וג'יילס (אנטוני סטיוארט אד).. הם מבאפי..
S shiva האלה ההורסת New member 5/10/03 #87 ../images/Emo8.gifפשוט היה לי יותר מדע עסק עם ישראלים שחושבים שהם הטובים ביותר,העם נבחר וכל הבולשיט. הסינים,האפריקאים והערבים גם יכולים?
../images/Emo8.gifפשוט היה לי יותר מדע עסק עם ישראלים שחושבים שהם הטובים ביותר,העם נבחר וכל הבולשיט. הסינים,האפריקאים והערבים גם יכולים?
D DesertRose1 New member 4/10/03 #61 חלאס!!!!!!! אתם בסוף תיחסמו!!! ואני בטוחה ששניכם לא רוצים בזה!!!! אם אתם כל כך מעצבניחם אחד את השני אל תגיבו להודעות אחד של השני!!!!!
חלאס!!!!!!! אתם בסוף תיחסמו!!! ואני בטוחה ששניכם לא רוצים בזה!!!! אם אתם כל כך מעצבניחם אחד את השני אל תגיבו להודעות אחד של השני!!!!!
D De fire New member 4/10/03 #77 הצעה לי אליכם. בואו לא נוסיף תגובות לשרשור הזה ונתן לו לרדת ולהיבלע במרחבי הארכיון, רחוק בכל עין אנושית.
הצעה לי אליכם. בואו לא נוסיף תגובות לשרשור הזה ונתן לו לרדת ולהיבלע במרחבי הארכיון, רחוק בכל עין אנושית.
S shiva האלה ההורסת New member 5/10/03 #88 אאא עכשיו שאלמוג פרש ממנו,השרשור הוא שירשור צוחק ולאומני,כמו שרק אנחנו,הישראלים,יכולים.