השאלה השבועית!!

השאלה השבועית!!

מה יהיה עם מג`בי ת"א. הפעם זה מענין אותי כי המרתי על אולקר+12 ומקוה שמכבי יפסידו. אז יאלה אולקר מלחמה!

אוווווווווווווו צ.ס.ק.א מוסקבה

צ.ס.ק.א מוסקבה, צ.ס.ק.א מוסקבה, צ.ס.ק.א מוסקבה................. אוווווווווווווווווווווווו.... טוב, צסקא זאת התקווה הכי גדולה של אנטי מכבי ואני מקווה שצסק"א תנצח את מכבי. לגבי אולקר כמו ששאלת- לא נראה לי אולקר תנצח אבל ה12 הפרש בספק. בהצלחה אחי !!

AGENT SHESH

New member
מפחיד..../images/Emo73.gif

מכבי גרמה לאולקר להיראות כמו אסופה מקרית של שחקנים שאינם קשורים אחד לשני... היא מביסה את אריות אירופה כפי שהיא תמיד עושה בליגה...

אולקר אריות אירופה עלק

להלן רשימת אריות אירופה שיכולות לנצח את מכבי ת"א: 1. צסק"א מוסקווה 2. אפס פילזן (ווילי) 3. קילימאמיו בולוניה 4. ברצלונה להלן רשימת הקבוצות בטופ 16 שאם הם ביורוליג גם אנחנו יכולים להיות ביורוליג כי הם לא יותר טובים מאיתנו: 1.סופוט 2.אולקר ושאר הקבוצות שנשרו בשלב הראשון

סתם מחשבה שלי ...

קשה לי להבין איך חלק מהאנשים בפורום כל כך מיואשים מהקבוצה העונה , בעוד שחלק חושבים שירושלים היו יכולים להיות קבוצת יורוליג(לגיטימית ? ) . זה ניראה לי הבדלים נורא קיצוניים . אני מישתדל למצוא את " דרך האמצע " בהיסתכלות על הקבוצה העונה : טעויות מסויימות בבניית הקבוצה ויחד עם זאת - פוטנציאל גדול שעדיין לא מומש , אך ייתכן והוא בדרך להיתממש . אבל להגיד כרגע , במצב הנוכחי שהקבוצה נמצאית , לאור כל מה שעבר עליה העונה , שהיא היתה יכולה לשחק בכבוד ביורוליג בעוד שבמציאות היא הודחה בשלב הבתים של היול"ב קאפ , זאת היסחפות . בואו נישמור על פרופורציות - גם בכישלונות וגם בהצלחות . וכמובן להיות אופטימים כי באמת יש הרבה כישרון לקבוצה הזאת ! דרך אגב - מי הולך למישחק ביום ראשון ? אף פעם לא הייתי במישחק במלחה וביום ראשון אני הולך בפעם הראשונה ! האם שורה שנייה בצד זה נחשב מקומות ממש טובים ?

אמממ

זה מקום בסדר. לגבי הפועל אני חושב שאם וויל היה איתנו ביורוליג בכיף הינו מגיעים לטופ 16. הקבוצה של השנה מצוינת רק צריכה להתחבר!

שiש

New member
במלחה

כל מקום הוא בסדר. אין בעולם על משחקי הבית, תהנה!!

AGENT SHESH

New member
לא הבנת אותי.../images/Emo73.gif

לא אמרתי שאולקר מאריות אירופה, כשאמרתי שמכבי מביסה את אריות אירופה התכוונתי במיוחד להשפלה שמכבי הנחילה לברצלונה (כמה היה ביד אליהו? בסביבות ה40 הפרש... לא זוכר בדיוק..)

AGENT SHESH

New member
הגבתי אליו, לא אליך...../images/Emo73.gif

פתח עיניים איש..

למעלה