השאלה היומית

דיקאפ

New member
השאלה היומית

מישהו שהייתי איתו לפני שנים אמר לי שהוא נורא רוצה לשמוע אותי אומרת "אני גומרת" רגע לפני. עד אז לא חשבתי שזה ממש גורלי בשבילם לשמוע ומאז אני נוהגת כך וכולם שמחים. איך אצלכם? אתן מודיעות? יש לכן נוסח יותר מרגש מזה? (יש לי חברה שצועקת "אני באה")אנא שתפו

סיון 1 23

New member
אני אומרת לו אחרי...

הוא יודע כשאני בדרך... ושאני גומרת אני אומרת לו... "זהו". לא מאוד מרגש... אולי בהמשך יהיה יותר.

אמממ אני "נרגעת" אחרי זה, ונניח זה

מירידה אז אני מאוד זזה ומזיזה אותו. זה לא במילים (אולי בקולות חחח) אבל זה משהו שהוא כבר יודע...

סיון 1 23

New member
דוגרי יודע:

חבר שלי אומר שכשאני גומרת נהיה לי כח לא אנושי... שאני מחזיקה אותו חזק חזק.

יש נוסח רשמי?

אין חוקים. לפעמים בא לי להגיד שאני גומרת, לפעמים בא לי לצרוח לו שזה טוב ושלא יעיז להפסיק עכשיו, לפעמים אני לא אומרת כלום ורק לוקחת את העניינים לידיים ומכוונת אותו לעשות את מה שטוב לי, לפעמים אני סתם נרגעת בשקט, לפעמים (אוי ואבוי) אני לא גומרת....

minx

New member
גברים מתים על זה

נראה לי שהם כ"כ לא יודעים לקרוא אותנו (ולכן לא יודעים להבחין בזיופים) ולכן הם שמחים על כל תקשורת. "או אלוהים" אף פעם לא היה הקטע שלי, אבל כן הייתי מודיעה בדרכים אחרות כשאני גומרת - תמיד יש להם פרצוף מאושר כשאני עושה את זה.

דיקאפ

New member
אוף, איזו קצרנות

כששאלתי "מה" ו"איך" התכוונתי לפירוט. אתן משמיעות כותרות ושוכחות את לב הידיעה. לפרט ומייד

הנה זה בא

כן כן, עכשיו אני רוצה את זה עוד עוד זיין אותי כי אני לא יכולה יותר, דפוק אותי חזק, כמה קולות, צווחות שמזכירות ציפור ששמעתי פעם (לא זוכרת ת'שם שלה). הוא מתלהב בטירוף ואני בכלל לא גמרתי רק שיזוב אותי בשקט המלעון

Lovable Stray

New member
בתחילת הקשר הוא ביקש ממני להגיד לו

אחרי זמן מה הוא למד לבד
קורה לפעמים שהוא שואל אם גמרתי כי הוא לא בטוח.

לא מודיעה ולא נעליים........

בדר"כ גונחת מהנאה, אבל זה לא רצוני או מודע. לפעמים מבקשת שימשיך לעשות את מה שהוא עושה ולא יפסיק.....

מייקי30

New member
אצלי זה השתנה מגבר לגבר

תלוי עם מי הייתי. היה אחד שהיה שם לי יד על הפה אם עשיתי יותר מידיי קולות, אז 'הפנמתי'. עם אחר צעקתי. יש לך נוסח קבוע אחד? אפילו עם בעלי אני מגוונת

invisible touch

New member
אני...

פשוט נועצת ציפורניים בבנזוג, זה עושה גם להם טוב...משום מה אני נופלת על אוהבי הסאדו והכוח...

לי יש בעיה אחרת...

כשמישהי גומרת בצעקות... אני חייב לשים כרית או אצבע בפה..כי יש עוד אנשים בבית..
אבל לשמוע מישהי גומרת ומקללת תוך כדיי....אוחחחחחחחחח

מקללת?

אתה מוכן להרחיב? אני מנסה לדמיין משהו כמו "כוססססעמק אני גומרת" - לא נשמע סביר.

למעלה