השאלה היומית

nerissa

New member
השאלה היומית

מה היא עבורכם טוטאליות מצד הכנוע? אם יש מבינכם המונוגמיים בקשריהם הבדסמיים, כאלה המבקשים התמסרות טוטאלית - במה זה מתבטא? תנו דוגמאות.. עד כמה בטוטאליות הזו ישנו ביטול עצמי? עד כמה אתם מרשים לעצמכם להתמסר רגשית/נפשית ועד כמה אתם, הדומיננטים, מוכנים לקבל תחת אחריותכם? כמובן שהכל נסמך על SSC. זה לא האישיו כאן. מדובר על הצורך. על המהות. על הרצון..

nerissa

New member
מקפיצה

כמה אתם מדברים היום! מה זה?! כותבים שאלה וככה אתם קוברים אותה מתחת להכל. פויה. מזל שאני לא מדברת הרבה אני מתעקשת לקבל תשובות כי אני זקוקה לפידבקים שלכם, יקיריי

nerissa

New member
כרגיל

אני מתאפקת איתך כבר חצי שנה.. ואתאפק עוד.. נו מה? עצירות כבר יש לי ממך!
מותר לפנטז עליך בזמן שאת מפנה זמן תגובה?

לא../images/Emo70.gif שלא תעזי../images/Emo70.gif

התה הזה מזיק נזק גדול מאד לכל האינסטלציה שם בפנוכו - וזו דעה מקצועית. לשאלתך יפתי, טוטאליות זה דבר יחסי. עבור אחד טוטאליות היא לגור יחד, עבור אחר יש בה מידה לא מבוטלת של ביטול עצמי. אצלנו, הטוטאליות מתבטאת בבלעדיות, בנכונות לנסות כל דבד, בנכונות למחויבות ללא פשרות. לפעמים כדי להביא את המאסטר שלי למקום אליו הוא רוצה להגיע, אני אגיע לכדי ביטול עצמי (זה לא קורה כי המאסטר שלי אוהב את השפחה שלו עצמאית וחזקה, זה הרבה יותר מעניין לו) או לחילופין, אם ארצה לנסות דבר מה (קריצה לנריסה, פרטים יבואו)הוא ייצא מעורו כדי לעזור לי להגיע לשם. לסיכום - טוטאליות זה בעיקר בעניין של מחויבות. אל השאלה הבאה (או בקיצור next)

אייבורי

New member
יש לי סיפור

לפני הרבה שנים ...שניה...פעם חת לפני המון שנים קם זכריה בבוקר שתה את הסחוג עם עלי הגת ופנה לאישתו יפה. תגידי יפה, את אוהבת אותי. סתכלה עליו יפה הזקנה וענתה. יההההה כלב 50 שנה אנחנו נשואים אני כל בוקר מכינה לך סחוג עם עלי גת מכבסת תולה את הבגדים שלך, מגדלת איתך ילדים, עושה לך מסאז בסוף היום. מענגת את גופך השכם וערב (תוספת שלי...מקבלת סטירות אהבה בטוסיק) ואתה שואל האם אני אוהבת אותך, מזה אם לא אהבה. אבל טוטליות מבחינתי היא פשוט בראש, הכל בראש נריסתי. ורואים אותה דרך המבט, כן המבט האוהב הזה שיש. עכשיו למה את פתאום מתעניינת לנו בטוטליות, וסוויטי חמודה למה תה טיבטי זה רע לגוף, תה ירוק (עם יסמין) שאני אוהב הוא בסוודר ?

nerissa

New member
כי

אני סקרנית. אני שומעת עומקים שונים להגדרה הזו כשהן משתנות מהצד הדומיננטי לכנוע והכנועים הרבה יותר קיצוניים בהגדרות שלהם אולי בגלל חוסר ההבנה שטוטאליות שכזו דורשת אנרגיות שיא מצד הדום ולא כל הדומים רוצים או יכולים לשלוט בטוטאליות. אני סקרנית לשמוע עד כמה דומיננטים מוכנים "לעטוף" ועד כמה הכנועים מוכנים ללכת רחוק :) מצד הכנוע זה "רק" להשתחרר. לשים את המושכות בידי הדומיננט וזהו. כניעה מוחלטת. מצד הדום זו אחריות עצומה. מפחיד..

יש קושי בשיחה כללי על הנושא

גם אם אגיד שאני מוכן ( ואני אומר שאני מוכן ומודע !) האם תחת המילה "מוכן" שני אנשים שונים יכניסו תכנים זהים ? בסופו של דבר קובע הפרוש המילולי והלא מילולי ששנים נותנים למצב בינהם. וכן יש אחריות לדום כי " Messing around with somebody’s mined" לפעמים אחריות שמזכירה לי אחריות של הורה לילדיו.

nerissa

New member
תרגיע גידי!

אני ממש לא חייבת לציין בכל הודעה שלי "ואני לא מכלילה". קצת קרדיט. אם לא לי - לפחות לשאר המשתתפים שיודעים ומודעים לכך שאני לא מכלילה. באמת.. ובלי הערות כאלה יותר בבקשה.

אהובה שלי

זה כמו לשאול מה זו אהבה.. כי בין כל שני אנשים יכולה להיות טוטאליות אחרת. אין לזה תשובה אחת. מצטערת. ואיי תה יסמין כמו שאתה שותה (בכלל כל תה ירוק) זה נהדר, זה הטיבטי שמייבש את מעיים וגורם נזקים איומים.ף

שאלה יומית

ליום האתמול, אבוד לי, מה השאלה היומית להיום ? ולמחר, ( מחר אני לא בנט ) דיוק טוטאלי, בעניין אתמול היום ומחר. טוטאלי בהקשרי השיחה כאן מתקשרים אצלי עם המושג של "להיות" להיות במקום, להיות במצב,

gidionline80

New member
מין בלי

טיפת אמפטיה ורגש לא מסתדר גם אם הוא ונילי לחלוטין לעומת זאת אובססיביות נאורוטיות ותלותיות מאימות וגורמות לי לנתק מגע

mpanda

New member
אמממ..../images/Emo132.gif

אם הבנתי את השאלה נכון לכל מובניה.. אז ככה.. בתור הצד הכנוע אני מתמסרת בעיקר בסשנים. בחיים עצמם ז"א בתוך הקשר שלנו אני והיא שוות לכל דבר.. אני לא מסוגלת ללכת ולעשות ל מה שהיא אומרת לי בעיניים עצומות רק "כי היא אמרה לי".. מעבר למיטה אני לא אוהבת שאומרים לי מה לעשות.. עזבו לא אוהבת.. אני פשוט חוטפת ת'קריזה.. אני פשוט לא מסוגלת, אני תמיד חייבת לבדוק שזה נראה לי גם.. ולסיכום: הבדס"מ אצלי מתחיל במיטה ונגמר במיטה (לא מחייב מיטה אבל..
)

טעמן

New member
הרהורים של בלתי מנוסה

שוב אני נאלץ להביע עמדה מתוך העדר ניסיון אך הדברים שאומר הם בבחינת הרהורים שלי. בדרך כלל יש יחס בין שולט לנשלט אבל השאלה היא: האם אצל הנשלט יש מוטיבים של שולט ולשולט יש מוטיבים של נשלט? אסביר את עצמי השולט תלוי בעצם ברצונו של הנשלט. גבול השליטה היא בהתאם למה שמקצה לו הנשלט. אם כן מבחינה זו מי שקובע את הגבול הינו הנשלט. והשולט בעצם מציית להוראה זו ולא עובר אותה. עתה לתחום ההתמסרות: נראה לי כי אחת השאלות שמנקרות בעניין של הבדסמ הוא העניין של היחס בין האינדבדואליות לבין בטולה של האידבדואליות ומסירתה ביד אחר. עם זאת אפשר לראות בזה חלק מהאינבדואליות במובן זה שכחה של החירות כל כך גדול עד כדי שהיא מאפשרת להתבטל בפני האחר.

Z o d i a c

New member
תיקון קטן לדבריך,

מערכת יחסים המושתתת על BDSM מורכבת כמו כל זוגיות על שיוויון, לא בהכרח על הדדיות אבל על שיוויון. נכון, השולט הוא המחליט והקובע לכאורה. למה לכאורה? כי גם לעבד או לשפחה יש מילה, ומילה חזקה. הגבולות נקבעים על ידי שני הצדדים ומכובדים על ידם. השולט יכול לדרוש יחס בצורה כזאת או אחרת, והנשלט יכול להציב את הגבולות על מה הוא מוכן לעשות ועד כמה הוא מוכן לספוג. אם מישהו מהצדדים בוחר במודע להפר את הכללים ולשבור את הגבולות ללא הסכמה מראש, אזי ידידי, יש כאן בעיה.

יש משהו במה שאתה אומר

אבל במערכת יחסים בדסמית טובה הקשר בדרך כלל הולך כך שמלכתחילה מוצבים גבולות. מעין גדר ששני הצדדים קובעים לעצמם. אלא מה? ישנם קשרים שבהם הנשלט "שולט מלמטה" ומה שאמרת בהחלט נכון. אבל בקשר שבו השולט אכן מכוון את הדברים, הוא מותח את הגבולות, מזיז את הגדר קצת מכאן וקצת משם (כמובן בהסכמה), ובכך באה לידי ביטוי הדומיננטיות שלו.

למעלה