השאלה היומית מה תגידו בנות על הצעת של בחור שקטן ממכן בשנה שנתיים?גם לבנים יש מה להגיב..
ב בחור י פ ה New member 28/4/08 #1 השאלה היומית מה תגידו בנות על הצעת של בחור שקטן ממכן בשנה שנתיים?גם לבנים יש מה להגיב..
K kiss 18 New member 28/4/08 #2 אם הייתי בגיל כזה שסביר שבעלי יהיה קטן ממני אז הייתי שומעת, אבל מכיוון- שבעלי כניראה לא יהיה בן 18... לא שומעת הצעות על בחורים בכאלו גילאים... אבל אם הייתי בגיל מתקדם יותר, לא תהייה לי בעיה לשמוע על הצעה כזאת...
אם הייתי בגיל כזה שסביר שבעלי יהיה קטן ממני אז הייתי שומעת, אבל מכיוון- שבעלי כניראה לא יהיה בן 18... לא שומעת הצעות על בחורים בכאלו גילאים... אבל אם הייתי בגיל מתקדם יותר, לא תהייה לי בעיה לשמוע על הצעה כזאת...
K kiss 18 New member 28/4/08 #4 מה הבעיה שאני אגיב על זה? לא, באמת תסביר לי. לעשות לך העתק הדבק על השאלה שלך? מה תגידו בנות על הצעת של בחור שקטן ממכן בשנה שנתיים? שאלת- עניתי... יום מקסים!
מה הבעיה שאני אגיב על זה? לא, באמת תסביר לי. לעשות לך העתק הדבק על השאלה שלך? מה תגידו בנות על הצעת של בחור שקטן ממכן בשנה שנתיים? שאלת- עניתי... יום מקסים!
ב בחור י פ ה New member 28/4/08 #5 לא זה בסדר שאת מגיבה.. התכונתי לחשוב לעצמך שזה באמת לא איכפת לך. יום מקסים גם לך!