השאלה הגורלית .....

קנטרו

New member
השאלה הגורלית .....

בעיקבות סרט זומבים מסוים(Shaun of the dead שהוא מעולה דרך אגב )....התעוררה השאלה....איך עדיף לחסל כמות משמעותית של זומבים ... א.פטיש ... ב. גרזן .... כמובן התשובה שתבוא תהיה משינגאן או רימון ....אבל לאזרחים רוב הזמן אין גישה לדברים כאלה ... וחוץ מזה רובים צריך לטעון ...וזה לוקח זמן ....קיצור .....תענו לי ..... דרך אגב היו זומבים בנארוטו .....בפילרים או משהו ?

lgmtk

New member
בפרקים העכשויים יש ../images/Emo58.gif

לאנימה אני מתכוון. אני אוהב להחשיב את הבובות-אדם שסאסורי יצר בתור סוג של זומבי, למרות שהוא לא מתנהג על דעת עצמו.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif פטיש, כי אפשר רק לנפץ אותם.

עם גרזן צריך לעשות את כל תנועת הכריתה. גרזן יותר יעיל, אבל יותר איטי. פטיש פחות מדוייק, אבל יותר מהיר.

fay valentine

New member
גרזן

זו אכן התלבטות, כי לשניהם יש יתרונות וחסרונות חשובים. פטיש
יתרונות:
מכה חזקה שובר עצמות (וגולגלות אם צריך) פחות מלכלך (דם) פחות סיכויים שיתקע בזומבי. חסרונות: המכה קטנה יחסית המיקום של המכה הוא קריטי אם כך יש סיכוי יותר גדול משל גרזן שהוא יתפרק. המכה חייבת לבוא מלמעלה (בשביל כמה שיותר כוח המכה), מה שמשאיר את רוב הגוף ללא הגנה גרזן (אין לזה אייקון. באסה) יתרונות: מכה די חזקה חותך/עורף אברים. יכול לחתוך גם עצמות וגולגלות. חד המכה יכולה לבוא מכל מיני כיוונים, ולכן יש יותר הגנה על הגוף. פחות סיכויים שיתפרק יכול לשמש בתור מגן קטן הלהב בדר"כ עשוי מברזל מראתי, מה שמאפשר לראות מה שקורה מאחוריך ומרחיב את שדה הראיה. חסרונות: מלכלך (דם) הלהב יכול להישבר עם הזומבים ייתנו מכה חזקה מדי יותר סיכויים שהוא ייתקע בזומבי אבל הכי טוב - את חפירה. כי יש לו צד חד, יש לו שטח מספיק רחב כדי לתת איתו מכה, הוא ארוך יותר מהפטיש והגרזן, יש יותר אחיזה בו, והכי חשוב - אפשר לחפור איתו לחברים בראש גם כשהם שואלים אותך שאלה פשוטה. -_____-;;

fay valentine

New member
אבל למה אני יודעת את כל זה??

נראה לי שהייתי הוקינס בגלגול הקודם...

למעלה