השאלה הגדולה היא

השאלה הגדולה היא

האם איגוד האתלטיקה והועד האולימפי יתנו לו כרטיס לאתונה , להזכירכם בשני אליפיות עולם הוא הייה בין 30 הטובים בעולם (21 ו-27) ואם ישתתפו בסביבות 100 רצים אז איך יכול להיות שהוא לא יהייה בינהם , זה יחשב שערוריה . להתחיל להפעיל לחצים ולכתוב תגודות . כול הכבוד אסף!

nitsansh

New member
זה לא יקרה

לועד האולימפי יש מדיניות קשוחה, ומי שלא עומד בקריטריון לא נוסע. לאיגוד האתלטיקה אין שום מילה בנושא הזה, ההחלטה על הרכב המשלחת האולימפית היא סמכות בלעדית של הועד האולימפי, ושם יש נציג אחד של האתלטיקה מתוך 30 ומשהו... אם יתנו לבימרו לנסוע, אז למה לא לבביקין, שהחמיץ את הקריטריון במקום אחד ו-18 ס"מ? אין לזה סוף, ואתלטיקה זה לא הענף היחיד שיש לו מועמדים ש"כמעט" עשו קריטריון... לכן מרגע שקובעים קריטריונים, לא מכופפים אותם... כדי שבימרו יסע לאתונה, הוא צריך להשיג פעמיים את זמן קריטריון A, שזה 2:12 אם אני זוכר נכון... אגב... אין לו גם קריטריון בינלאומי, כי קריטריון B הוא 2:14.50, וחסרו לו 2 שניות... אז בכלל אין פה ויכוח שהוא לא נוסע לאתונה...

oferba

New member
עמידה בקריטריון

לפני אולימפיאדת סידני לא הסכים הוועד האולימפי לשלוח את אנה סמשנובה (פיסטולסי היום) מאחר שלא עמדה בקריטריון בתאריך שנקבע לה, העובדה שלאור העובדה שהדירוג בטניס מתעדכן כל שבוע ולכן לקבוע תאריך קשיח בלי לחרוג ממנו (נדמה שהיא עמדה בקריטריון באיחור של כשבועיים) נראה קצת לא הוגן ואפילו לא ריאלי, אחת הטענות שלהם הייתה שאם יאשרו לסמשונבה יצטרכו לאשר גם לאחרים (למשל הוזכרה חותרת הקיאקים עדי גפני), והחלטה כזו למרות שהועלתה לא אושרה (פוליטיקה של הספורט)

למה לא מגיבים? אסף לאתונה !!!!!!!

אני עוד יפתח עצומה , הוא חייב להיות באתונה , זה לא יהייה פייר !!!! צריך לעשות משהוא.

לפי WALLA בימרו באתונה

כאשר הם טוענים שהוא סיים בין השליש העליון שפתחו את התחרות (96 רצים) ולכן הוא באתונה , מישהוא יכול לברר אם זה נכון?

nitsansh

New member
למי אתה מאמין?

למולי אפשטיין, שכתב שהקריטריון הוא שליש עליון של המסיימים, או לואלה...

nitsansh

New member
וואלה גם טועים בחשבון...

היו 89 רצים שזינקו, לא 96... לא שזה משנה, כי בפירוש הקריטריון נקבע לפי המסיימים. בימרו היה צריך לרוץ מעל דקה יותר מהר כדי לעשות את הקריטריון (מקום 23 היה 2:13.45) אני לא חושב שאפשר לבוא אליו בטענות... הוא רץ בצורה חכמה ושמר על הכוחות שלו, בניגוד לסטאין שרץ בצורה טפשית שלא מתאימה לרץ ותיק כזה... מה הוא חשב? שהוא מסוגל לרוץ 2:10?? מגיעה מילה טובה לערוץ 1... הם הביאו את אסף בימרו לראיון... הוא סיפר, אגב, שהקריטריון האולימפי הוא 2:14... הוא יודע משהו שמולי לא יודע?

GK2670

New member
אם אני לא טועה צריך להיות בשליל של

המסיימים...לא של אלה שמתחילים לרוץ

nitsansh

New member
חבל על המאמץ...

אתה כנראה צעיר, ולא זוכר מה היה באולימפיאדות האחרונות... תמיד היו טענות שספורטאים שלא עמדו בקריטריון צריכים לנסוע, והועד האולימפי לא עשה הנחות לאף אחד. המקרה היחיד שאני יודע שעשו הנחה היה דווקא באולימפיאדה האחרונה (סולט-לייק סיטי), כששלחו את גודינה ובלצקי שההישג שלהם היה רק מקום 15 באירופה... זה לא היה צריך לקרות לדעתי... היה שם איזה ענין שטענו שאם יהיו 2 צמדים ישראלים זה יעזור לצמד הבכיר, חייט וסחנובסקי... משהו שקשור לדילים בין השופטים... למזלנו, אין מצב כזה באתלטיקה, ומה שקובע את התוצאה זה השעון והמטר...

אסף בראיון בערוץ 1

הוא אומר שהוא מקווה שהועד האולימפי ראה אותו ושהוא רק התקדם ויתנו לו להגיע לאתונה . אני כבר שלחתי לועד האולימפי מיכתב , עכשיו תורכם: [email protected] מייל הועד האולימפי הישראלי

למעלה