הר הכרמל?

הר הכרמל?

יש מה לעשות שם ? ואם כן איך מגיעים ? מאז שלמדו בגן את השיר על הר הכרמל לשם הילד רותה לנסוע אשמח לתגובות מהירות

זה כמו: כרמל: תאר פרט ותן 3 דוגמאות

שטח ששטחו עשרות אלפי דונמים מאפשר שפע של פעילויות מסדנת קרמיקה ועד סיור בבית כלא. גודל השטח גדול מכתיב מספר כנסיות ודרכי הגעה. אם תסבירו מה אתם רוצים לעשות, נדע לכוון אותכם לשם ולהסביר איך מגיעים. רוצים טיול ברגל? טיול ג'יפים? טיול סוסים? טיול בתומקאר? רוצים לראות פריחה בטבע? עתיקות? נופים? מעינות וזרימות מים? בעלי חיים? גנים בוטניים? רוצים לשזור פרחים? לנפח זכוכית? לעבוד בחומר? לצייר? לצלם? לעבוד בחוות בע"ח? להאזין למוזיקה?

וואוו

השארת אותי בהלם טוב השבת הזאת זה כבר לא יצא אבל אשמח לכיוון לא יודעת מה מתאים אנחנו עם2 ילדים אחד בן 4.5 אחת בת 2 מה מתאים ??? אשמח מאוד לעזרה תודות

יש שפע אפשרויות בכרמל

את יכולה להתחיל מנחל מערות שבמורדותיו המערביים של הכרמל. השמורה מאפשר מספר מסלולים מקסימים, ואפשר לשלב ביניהם. הייתי ממליצה על מסלול המאובנים (נוף יפהפה, ובאמת באמת מאובנים מקסימים לאורכו, מאוד כיף לילדים לאתר אותם) ומסלול "האדם הקדמון", שכולל כניסה למערות, הדרכה וצפייה ביזיון באחת המערות - מאוד מוצלח לילדים. שני המסלולים קצרים ונוחים להליכה, מתאימים לילדים.

כל מסלול מעגלי מתאים

וקשה לתת כי יש כל כך הרבה. מול אוניברסיטת חיפה יש שמורת טבע מקסימה עם הרבה שבילים באורכים שונים, כדאי שתיכנס לאחד מהאתרים של הכרמל, תעלה מספר אפשרויות ונוכל לכוון אותך . האזור עצמו נלא פינות חמד. קרן

מסלולים בכרמל

יש בעיה קטנה בכרמל: רוב המסלולים אינם מעגליים. הם מתחילים בנקודה אחת ולא חוזרים אליה. לדוגמא: = שביל שויצריה הקטנה, מהפתח של חי בר לצומת בית אורן (או הפוך), כשעה וחצי = נחל אלון, מחניון קדומים לחניון האגם, כשעה וחצי, לא הפוך כי זה יוצא בעליה אלה שני מסלולים קלים וטובים למתחילים בכרמל. גם חורבת חרמש, ממש בצומת אליקים, היא שביל טיול נח וקל. לכומת זה יש כמה אתרים בהם ניתן לשלב פיקניק עם שוטטות מסביב: חורשת הארבעים, אזור מצפור הצוק ועוד. ושוב נשאלת השאלה: מה אתם מחפשים? כמה זמן הליכה? מה חוץ מהליכה?

לא נכון

מסלול האגם הוא כן מעגלי, הלכנו אותוב יום שישי, הכלנו מהחניום עד האגם עשינו פהסקה קצרה והמשכנה הלאה, בלשב מסויים חצינו את הנחל הגענו לכביש ואיתו חזרנו לחניון. (סליחה אבל משה אתה כל פעם כותב דברים שהם לא מדוייקים וחבל, אתה טועה ומטעה וחבל. הפעם לא יכולית להתאפק

מצער אותי לדעת שאני מטעה כאן.

יתכן שאסיק את המסקנות המתבקשות. אבל לפני זה תסבירי לי לאורך איזה כביש חזרתם? הכביש שמגיע מגבעת וולפסון או הכביש מבית אורן?

ששש

New member
אמא של..

משה בעל ידע ונסיון רב, ייתכן ולפעמים הוא טועה או לא מעודכן כפי שיכול להיות לכל אחד ואחת מאיתנו. מכאן ועד להגיד כי הוא כל הזמן מטעה זהו אימרה שחוטאת לאמת. ושיהיה ברור אני לא חסיד או חבר של משה פרנק אני מכיר אתו וירטואלית שנים מספר ואף הייתי נוכח בכמה אירועים וטיולים איתו. וכמו כולנו יש לו גם לא מעט חסרונות אבל אין ספק שידע והכרות יש לו, והרבה. כמו תמיד כדאי לפני שרצים לאיזו המלצה שלו או של מישהו אחר להצליב את המידע עם עוד אנשים על מנת לקבל תמונה מלאה, מדוייקת ועדכנית יותר.

למעלה