הר געש נפתח פתאום ...

manz

New member
הר געש נפתח פתאום ...

אחרי שכל היום היה משעמם רצחחח.... פתאום התעוררות. וכמו שדוביד אמר והתריע שמשהו עומד לקרות, אכן קרה. הידד לדוביד.

itzhak0

New member
MANZ

לדעתי הוא היה שלילי השבוע,אפילו כאשר בצוהוריים השוק תקן נתן התראה שהשוק עולה אבל החוזה שלילי.

M® Max

New member
הוא היה שלילי השבוע ? ../images/Emo36.gif

יש כאן שתי אפשרויות : או שאתה לא מבין את ההודעות של דוביד או שאתה לא קורא אותן בעיון. ההודעה של היום היתה קלאסית ואני הוספתי תגובה שמחזקת את מה שדוביד אמר, משהו מתבשל-השוק עולה על פסימיות, במהלך כל החודש הזה השוק עלה על חוזים על אופטימיים כשמנגד יש מוכר מניות , היום אותו מוכר מניות לא הופיע בשוק וזה כבר היה צריך להדליק נורה אדומה שמשהו מתבשל כאן (ואת זה דוביד כתב) , החוזה היה פסימי אבל השוק לא ירד ואפילו עלה מה שהראה שיש קונה מניות בסביבה, לאחר ההודעה של דוביד מי שהחזיק פוטים על השוק צריך היה להיזהר. מעניין אותי איך אתה הסקת שההודעה של דוביד שידרה פסימיות... כנראה בעיה בהבנת הנקרא או בהבנת השוק.

itzhak0

New member
MAX

ידידי היקר,כתבה זה אינו תשבץ אם וכאשר כל אחד מבין בצורה שונה את הנאמר זה אומר שיש לכתוב בצורה ברורה כדלקמן:תקנה/תמכור _C/P.אני תקווה שהסבר שלי משכנע.

M® Max

New member
הבנתי,אתה רוצה שדוביד או כל ../images/Emo36.gif

אחד אחר יכתוב הודעות בסגנון"עכשיו לקנות קולים" , "עכשיו למכור קולים", "עכשיו לקנות פוטים" וכו'... זה רעיון מצויין, אבל יש לי רעיון יותר טוב, תיתן לדוביד את הקוד לחשבון שלך והוא יעשה לך את הפעולות בחשבון... מה אתה אומר ?
ת'שמע, יצחק , אני לא יודע מה אתה בדיוק רוצה אבל באתר הזה ככה מתנהלים הענינים וכל השאלות האלה לגבי מתי למכור קולים או מתי לקנות פוטים וכו' הם לא רלוונטיים בכלל, כאן כל אחד מציג דעה/מחשבה על השוק שמגובה בנתונים מהשוק (לא סתם חירטוטים כמו השוק יעלה ל 477 או הפקיעה תהיה 488 וכולי שלא מגובים בשום נתון אמיתי מהשוק ) וכל אחד שקורא את ההודעה יחליט אם להכניס את אותו נתון כשיקול בהחלטה לגבי הפוזיציה או לא .

יצחקוב 0

ההודעות שלי ניתנות למי שמבין את המשמעויות השונות בשוק. מי שמבין יכול להסיק ,שכאשר השוק עולה על פסימיות,זה אומר שיש קונה מניות.מידי פעם הן יותר מפורטות ומידי פעם לא! כמו כן בזמן ההודעה ,הקולים הם אלו שהפגינו נחישות לעומת התמוטטות הפוטים. לא תימצא אותי אומר לקנות קולים או פוטים כי זה לא רציני,ונועד לכישלון ,בדיוק כמו שקורה לאחרים וטובים,במחוזות אחרים. אני יכול להגיד דבר נוסף ,שכמו שמי שמצרף גרף על השוק עם מתנדים וכו"ל,לא מסביר מה הם אומרים,ככה לא תימצא אותי אומר פירושים. אני מבין שהתחברת לאינטרנט השבוע,כל האתרים יודעים----. דוביד.

למעלה