הרשתות בארץ

uvdude

New member
הרשתות בארץ

טוב עד כמה שאני הבנתי יש 3 רשתות בארץ GMS CDMA TDMA של אורנג´ סלקום ופלאפון (לפי הסדר). עד כאן נכון? (אני יודע שעוד מעט לסלקום גם יהיה GSM) בקיצור מישהו יכול להסביר בקצרה מה היתרונות והחסרונות של כל רשת? תודה

phingy

New member
תשובה מלאה

אורנג´ - GSM פלאפון - CDMA סלקום - TDMA (אוטוטו GSM) אמיגו - IDEN יתרונות וחסרונות? אי אפשר להגיד הרבה, אולי כמה דברים בולטים בדעתי האישית: GSM- יתרונות: הסים כארד,נפוצות הרשת בעולם,אפשרויות רבות. חסרונות: אין CDMA- יתרונות: הכנה מהירה לדור שלישי, איכות קול כמעט "אמיתית", פוטנציאל גבוה. חסרונות: אין TDMA- יתרונות: אני לא הייתי אומר שיש לרשת יתרונות מיוחדים... חסרונות: איכות קול פחות טובה מהרשתות האחרות, ועוד כמה דברים. IDEN: אני לא מכיר כ"כ את הרשת אבל יודע שיש לה פוטנציאל גבוה

אלכס נ

New member
דעה לא אובייקטיבית בכלל

לכל רשת יש חסרונות. דווקא לאלו שציינת שאין להם, לדעתי(במפורש לדעתי) יש להם הכי הרבה.

geostant

New member
אלכסיס... פרט אם אתה חושב שיש חסרון

לא שאני אומר שיש שחסרון או יתרון... הדעה שלי שאין דבר מושלם בעולם.... אין "דבר" ללא חסרונות.

אלכס נ

New member
יש אנשים שכבר עשו את העבודה

תדפדף קצת בפורום ואני בטוח שתמצא הרבה מאוד תלונות על כל הרשתות. אם אני אתחיל לעשות רשימה, זה יקח המון זמן, אבל אני בטוח שהרשימה תהיה ארוכה.

אלכס נ

New member
ואני מסכים איתך

אין דבר בלי חסרונות. יש מעט או הרבה חסרונות, אבל תמיד יש.

אלכס נ

New member
הבנתי

לפי דעתך, החסרונות של פלאפון ואורנג´ הם אפסיים. טוב אני מסכים איתך. זה בדיוק מה שני חושב על מירס.

phingy

New member
מדובר על הטכנולוגיות ולא על הרשתות

וגם אני לא חושב שלIDEN יש איזשהם חסרונות

אלכס נ

New member
בטח שיש

אין דבר כזה מושלם PERFECT. אין. בטוח שאם נבקש מחברי הפורום חסרונות הם יביאו כמה, ויהיה כאלה שנצדיק.

AndreyS

New member
תחפש!

פחקסמתי פעם לינק לכתבה שהיה כתוב בה משהו בסגנון: פלאפון הולכת לסגור את הAMPS

למעלה