הרשמה של ערוץ IRC

g o n d o r

New member
הרשמה של ערוץ IRC

אני מעוניין להקים ערוץ שיחה שיהיה בשליטתי איך אני רושם ערוץ ? איך אני שומר עליו מפני השתלטות ? אודה לכם אם מישהו יכול לענות או להפנות אותי למדריכים מסוג זה תודה על כל עזרה

snapple15

New member
תגובה

הממ אם יש שרותים בשרת המדובר (ChanServ, NickServ, etc..) אתה יכול לרשום את הערוץ שלך בצ'אנסרב, בתנאי שהניק שלך רשום אם הניק שלך לא רשום, רשום אותו על ידי:
/msg NickServ register <password> <Email>​
במקום <password> רשום סיסמא מיוחדת לניק שאותה רק אתה תדע במקום <email> רשום את האימייל שלך, אפשרות זו אינה חובה בחלק מהשרתים כדי לרשום את הערוץ:
/msg ChanServ register <#Channel> <Pasword> <Description>​
במקום <#Channel> רשום את שם הערוץ במקום <Password> רשום סיסמא שרק אתה תדע במקום <Description> רשום תיאור על הערוץ, הערה: זה לא חובה בחלק מהשרתים בהצלחה!

g o n d o r

New member
תודה על התשובה אבל אם אין chanserv

נניח במירק של ircnet.netvision.net.il הוא כותב שאין chanserv איך אני יכול לרשום שם ערוץ שם ? באיזה IRC אני כן יכול לרשום ערוצים ? איך אפשר לדעת אם אני יכול להריץ bot או לאו ?

g o n d o r

New member
אז איך מנהלים ערוץ כזה ?

שמים בוט ? איך אפשר לאשר לאחרים להיות אופ בערוץ כזה ?

tzvika pick

New member
בהחלט..

בשרת שבו אין שירותי רישום ערוצים (וIRCNET, שהשרת שהזכרת שייך להם, לא מפעילים כזה שירות למיטב זכרוני), צריך להריץ BOT כדי לפקח על הערוץ. ואם כבר, אז כדאי להריץ כמה וכמה בוטים, מכמה ספקי שירות ועל כמה שרתים.

g o n d o r

New member
מישהו יכול להסביר לי איך שמים בוט?

או להפנות למקום שאפשר לקרוא על זה ? תודה על כל עזרה

tzvika pick

New member
השאלה היא איזה בוט אתה רוצה..

אתה מתכוון להריץ את הבוט הזה בבית, או בשרת אכסון מקצועי?

קופול

New member
ככה

להריץ בוט מהבית לא יעזור, כי אני בטוח שגם האינטרנט שלך נופל מדי פעם... הדרך שצריך לעשות זאת זה על ידי 3-4 בוטים על שרתי אכסון שעל ספקים שונים, וגם עדיף ממדינות שונות בעולם, זה בערך מה שצריך כדי לשמור על הערוץ שלך, וגם אז זה לא תמיד מצליח

למעלה