הרשמה לצלומים.

Human Nature

New member
הרשמה לצלומים.

כרגיל, הפרטים המלאים נמצאים כאן. השבוע לא אוכל להגיע לצלומים (בת-דודתי היקרה מתחתנת. וויפי), כך שאעביר את בדיקת הנוכחות לחבר פורום אחר. אני מקווה שיש מתנדבים, ואם אין- עדי, זו אחריותך

S H I L G I

New member
לאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif

תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!!תבטל!! אוףףף
עד שאני באה..
אתה עושה לי את זה בכוונה? *מדברת כמו בטלנובלות*
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אבי. אני ברוגז
וכן, אני כנראה באה רק צריכה אישור סופי מההורים כדי שלא אשגע אתכם, אבל 99 אחוז שכן

מה היית עושה בלי עדי../images/Emo35.gif../images/Emo60.gif

אני אולי באה
אני צריכה עדיין אישור סופי מההורים

double O S

New member
אם אני נחשב כחבר פורום../images/Emo9.gif../images/Emo96.gif

ההורים שלי הסכימו ללכת עם מלווה, אבל יש לי שאלה, כמה זמן בממוצע לוקח צילום תוכנית

בקשר לאם אתה יכול לבוא..../images/Emo60.gif

זה כבר אבי יענה
הוא הבוס
ואממ.. פעם אחרונה זה לקח משהו כמו שעתיים-שעתיים וחצי.

השבוע אני מארגן את הצילומים אז..

רישמו בבקשה אם אתם מגיעים ושלחו לי הודעה פרטית עם הפלא.. כל הקודם זוכה

double O S

New member
שלחתי../images/Emo13.gif../images/Emo96.gif

*נא להתחזב בעובדה שזאת הפעם הראשונה שאני בא לצילומים
*

כן נראה לי סיון...ו (כנסי) :)

אמרתי שלום .. אני בורח לאאאאא.... אמרתי שלום לכולם...(לך לא?!)... אבל ביום חמישי אם תבואי אז תקבלי שלום כפול ממני! חח :)

אז ככה: ../images/Emo150.gif

בקשר ל2 מלווים זה לא כל כך נראה לי,למרות שאני יבדוק את זה עם אבי. כי בכל זאת הכרטיסים שלנו הם לחברי הפורום.. מלווה זה מה שאפשר נראה לי.. בקשר לbad boys לא אני אחראי על אישור,מכיוון שאני לא מכיר אותך שוב אני יתייעץ באבי ויגיד לך אם תוכל לבוא. כל הקודם זוכה

double O S

New member
ומה איתי../images/Emo35.gif אני גם מאושר../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif../images/Emo96.gif

למעלה