הרשמה לפני פטור

• פותח הנושא 1477
  • פורסם בתאריך

1477

New member
הרשמה לפני פטור

אני בתהליך של קבלת פטור מטעמי מצפון ובקרוב יש לי ועדה ואני מקווה שיהיה לי פטור מקסימום בחודש חודשים הקרובים עד עכשיו לא יכולתי לפנות למקומות של שירות לאומי פרט לכמה עמותות משום שעוד אין לי את הפטור אני רוצה לדעת אם יש איזשהי פרוצודרה שאני כן יכולה להתחיל אם אני רוצה לעשות שירות באיזשהי פנימיה של נוער שנפלט ממסגרות או שגדל שם זהו, תודה רבה...

Mיקי_

New member
אי אפשר להירשם לפני קבלת הפטור

אני קיבלתי את פטור המצפון שלי באוקטובר, ובכך הצבא תקע אותי עד ספטמבר הבא... אי אפשר לדעת כמה וועדות יהיו לך. ואם בסופן יגיע הפטור המיוחל, או דווקא כלא וכ"ד... אחרי שתקבלי פטור, אם תתאימי למסגרת שאת רוצה וימצאו לך תקן בהחלט תוכלי, למה לא...?

אנדריאל

New member
גם אני עוד לא קיבלתי פטור...../images/Emo7.gif

קיבלתי רק פתק שבוטל לי בינתיים הצו גיוס.... אז התקשרתי ל"שלומית" ואמרו לי שעם זה לא ניתן להירשם... אז אמרתי לה שכבר לא יהיה מקומות עד שאני אקבל את הפטור הדפוק הזה אז היא אמרה שאין מה לעשות ויהיו עוד מקומות... אבל אני הייתי מעדיפה כבר לעשות שירות לא משנה איפה העיקר לא להפסיד שנה כי גם ככה השנה הזאת לא עשיתי כלום(זאת אומרת עבדתי אבל לא הלכתי ללמוד ולא כלום...) זה מבאס בהחלט ואני היום כל היום מאשימה את עצמי למה לא החלטתי קודם לבקש פטור מהצבא-אבל אין כבר מה לעשות...

Mיקי_

New member
זה יעודד אותך אם אני אגיד שזה צעד

חיובי? לי לא בוטל כלום עד הוועדה עצמה (שנקבעה ליום הגיוס האמור שלי!!) כמה שצעקתי וכמה שביקשתי, וכמה שבכיתי, רק צרות הצבא ידע להשיב לי... אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לו היו מחליטים אחרת והייתי מחוייבת גיוס. (הצבא כחלק מתהליך ההתיחלות שלי עשה הרבה למעני, קיבלתי תמקיד מעולה, מנילה טובה שנפתחה מחדש, קב"א גבוהה, והחשוב מכל ת"ש של חיילת בודדה, שאני מאמינה שכל אלו היו נפגעים לו הייתי מחוייבת גיוס, והיום חיילת ולא בת שירות לאומי גאה) ככה שתתעודדי, הפטור עוד יגיע, כי אין דבר העומד בפני הרצון. וגם לי כאמור "התבזבזה" שנה... אבל עכשיו ממבט לאחור של בת שירות, מהשהכי חשוב זה שבשנה הזו של השירות נהנתי!

M o n a L i s a

New member
בנות!!! ../images/Emo24.gif

לא להתייאש!!! אפילו אם תפסידו שנה, תוכלו לעשות בינתיים הרבה דברים אחרים. לי יש חברה שהתחילה את השירות באמצע השנה, לפעמים יש מצבים כאלו. כמובן שלא לפי בחירתכן, אבל לא לאבד תקווה!

למעלה