הרשמה לעתודה

Rock100

New member
הרשמה לעתודה

שלום רציתי לדעת האם זה אפשרי לעשות פסיכומטרי ביולי ואז להירשם לאוניברסיטה, והאם זה ניתן להצטרף לעתודה עם פרופיל 97 (המורחבים שלי זה מחשבים ופיזיקה). תודה

ולדי

New member
תשובה

לעתודה ניתן להירשם עם כל פרופיל שהוא. העניין הוא אחר - אינני בטוח שניתן לעשות פסיכומטרי ביולי ואז להירשם לסמסטר חורף הקרוב - רק לסמסטר אביב 2003. על מנת לבדוק האם העניין אפשרי מבחינת הצבא, אני מציע שתרים טלפון למדור עתודה 03-7377938.

Rock100

New member
פסיכומטי

תודה על התשובה האם אתה מכיר אנשים שעשו פסיכומטרי ביולי?

netstorm

New member
אני שאלתי כבר את לשכת גיוס...

ולי ענו שבאופן עקרוני חייב להיות לך ביד פסיכומטרי שעשית אותו הכי מאוחר במועד אפריל (יעני 25/26 במרץ הנוכחי) ואת זה אתה צריך להביא ללשכת גיוס על מנת לעבור את שלב א´ של המיון לעתודה. עכשיו, אם אתה רוצה לשפר את התנאי קבלה שלך לאוניברסיטה הצבא מאפשר לך לעשות עוד פסיכומטרי אחד במועד יולי אבל אז ופה אני באמת לא יודע כנראה שמדובר באמת בהרשמה לסמסטר אביב כי ההרשמה לחורף מסתיימת בחודשים אלה. שים לב לעוד דבר, אני לדוגמא לא יכול להשתמש בזה מכיוון שלא עשיתי פסיכומטרי מימי ואני ניגש בסוף החודש אבל צריך לחכות 6 חודשים בין כל מועד פסיכומטרי שאתה עושה ככה שאני לדוגמא לא יכול לעשות מועד יולי.

Hawk17

New member
ויש אפשרות נוספת:

לעשות פסיכומטרי בסוף החודש, ואם מקבלים לא גבוה במיוחד , אפשר להרשם לפקולטה שהסכם שלה לא גבוה במיוחד (למשל הנדסה אזרחית בטכניון), להתקבל לעתודה, ואחרי הקבלה לעשות פסיכומטרי באוקטובר הבא או דצמבר ולהוציא ציוןגבוה ואז אחרי שהתקבלת כבר לעתודה לבקש לעבור פקולטה.זה עובד ממה ששמעתי.

למעלה