הרשמה לגני חובה

Angel972

New member
הרשמה לגני חובה

היי, אני יודע שאנחנו מדברים על זה כל הזמן, אבל רציתי לשאול ספציפית לגבי גני החובה בחט"צ הנמצא בבית הספר האלה (זה שבעמק האלה, שנקרא גם עירוני י') האם מישהו שמע משהו ? יודע ? יכול לתת פרטים ? מתי ההרשמה בכלל ? הולך לאכול ... כשאחזור אספר לכם קצת על מעללי בישפרו סנטר הבוקר ... אל תזפזפו

cr

New member
אנחנו מאוד מרוצים , לגבי ההרשמה

זה לפי פרסומי העיריה (אנחנו פשוט נרשמנו ישירות כי זה המשך.. בהתחלה זה מוזר (בית עם כ-70 ילדים...צוות מצומצם...) אבל זה נעלם כשרואים שהכל זורם שם כמו שצריך. כמובן תמיד זה תלוי בצוות וכו' וכו'.. אך המנהלת ממש נחמדה, הצוות שאני נתקלתי בו ממש נחמד.. וסה"כ מכיוון שזה עדיין ביה"ס צומח..- דיי משקיעים שם. הבעיה היחידה (וזו כנראה מחלה כוללת..) זה הורים שמוצאים לנכון לעמוד בכניסה לחניה ע"מ להוריד את הילדים - כמובן באמצע הכביש.. מה שיוצר פקק לשני הכיוונים....

אילנית03

New member
זה בכל בתי הספר

כי לא חדבו נכון ולא סידו מפרצי חניה או מאידך חניה מסודרת להורים כדי שיוכלו להוריד את הילדים.

cr

New member
יש חניה מסודרת... פשוט ההורים

מתעצלים להכנס ויותר נוח לעצור בדיוק בכניסה לחניה........

אילנית03

New member
טוב אתזה לא ידעתי בבית ספר של

הבן שלי אין איפה לחנות , וני נאלצת להסתובב סביב עצמי על פעם כשאני באה לאסוף אותו עד שהוא יוצא ונכנס לאוטו ואז אני מפריעה קצת לתנועה לצערי.

Angel972

New member
אנחנו גרים בכסלו

אז אנחנו לא חייבים בכלל להגיע לשם עם רכב, ואני רואה טוב מאוד איך ההורים מחנים שם על אי התנועה ובכל פינה אפשרית. כמובן שיש יוצאים מן הכלל ... היום ראיתי מישהי שנכנסה לרחוב תשרי הסמוך, והחנתה בסופו ... והלכה בגשם עם המטריה. כל הכבוד לה, היא יכלה להחנות על המדרכה או סתם להפריע לתנועה, והלוואי וכולם לא היו מפחדים קצת ללכת ברגל או להרטב חס וחלילה מכמה טיפות גשם.

cr

New member
באמצע שבוע כשיוצאים לעבודה

לא הולכים ברגל עם הילדים ואח"כ חוזרים לאסוף ת'רכב.... פשוט ממהרים לעבודה... כן.. יש כאלו שיוצאים בסביבות 8:00 לכיוון הפקק הנצחי..

מיקלול

New member
סחתין על החתימה, אנג'ל, רק עכשיו

ראיתי, אפשר גם? שולחת לך מסר בעניין החתימה.

chili3

New member
../images/Emo2.gif היי, אני הייתי הראשונה! את יכול

להוסיף בעולם שלך

Angel972

New member
צ'ילי, מיקלול

נראה לי שכל מי שרוצה להצטרף יכול להוסיף לחתימה הנוכחית שלו או לשנותה, לא

מיקלול

New member
לא ידעתי, מצטערת . קבלי ../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

וגם אני שיניתי חתימה

א י ו ש י

New member
לי כבר אין מקום בחתימה../images/Emo4.gif

אשת אשכולות ממש
ואל תגידו לוותר על שורה, הכל שם חשוב כרגע.... יש רעיון אחר איך להראות שאני גם בתושבים למען מודיעין???

Angel972

New member
יש שם כמה גני ילדים ../images/Emo35.gif

הכוונה לגילאי גן חובה. מה מומלץ

cr

New member
יש שלושה "בתים", הצוות של

"צליל"
לא יודעת לגבי האחרים,

talia 2

New member
מצטרפת להמלצה על צוות בית צליל...

מהיכרותי איתם קצת יותר, אני יכולה להעיד על צוות משקיע, עם קשרים מצוינים ביניהם והרבה חדוות עשייה. הבן שלי מאוד מאוד אהב את הגננת שלו בשנה שעברה. ו... נכון, CR צודקת, בגלל היותו בית ספר קטן, הוא יותר מושקע. ולגבי החנייה- אז ככה...מכיוון שבי"ס יחד מתארח שם השנה, ישנו אוטובוס הסעה לתלמידים, אשר תמיד עוצר באמצע הכביש וחוסם את כל התנועה. ביום ו' זה הכי גרוע, כי אז כל ילדי ביה"ס יוצאים באותה השעה ומה שקורה שם זה פשוט נורא. לנהג האוטובוס אין ברירה, אלא לעצור שם מאחר והמקום השמור לו תמיד נתפס ע"י הורים "מתחשבים". פעם, כשדיברנו עם משטרת מודיעין, שתבוא לחלק דו"חות למכוניות החונות שם, הם אמרו שאין להם כח אדם לטפל בכך. הכי מעצבנים הם ההורים שעומדים בפתח החנייה הפנימית וחוסמים את הכניסה אליה. מזלך שאתה גר בכסליו ולא צריך להיכנס לאיזור האימה בזמני לחץ התנועה בביה"ס.

Angel972

New member
למזלי ../images/Emo35.gif לא כל כך ...

אני לעיתים צריך לצאת מהבית בשעה הזאת ... מה שאני עושה זה פשוט לרדת בעמק האלה, פניה שמאלה לכיוון השמשוני, ובאחת הפניות הבאות פונה שוב שמאלה לחזור לכביש שאליו אני צריך זה הרבה יותר מהיר מאשר לחכות עד שההורים יקחו/יורידו את הילדים. מצד שני, אני אשמח מאוד כשהבן שלי יהיה כל כך קרוב כשהוא יגדל וילמד בביה"ס - הוא יחזור ברגל מרחק מאוד קצר.

3ונמיי

New member
מקווה שיקפוץ- עוד אינפורמציה....

גם אני מאוד מרוצה מביה"ס, מהמנהלת ומהמחנכת. כמובן שהכל הרי תלוי במחנכת שתשובץ בכיתתכם... לגבי שנה הבאה: בתיה (המנהלת) סיפרה לי שבשנה הבאה ביה"ס מארח את כיתות א' של יוזמה לכן יהיו 6 כיתות א'!

למעלה