הרשמה לגן

הרשמה לגן

להרשמה לגן של גילאי 3-4 מאיזה תאריך עד איזה ניתן להרשם מה יש צורך להביא לצורכי רישום והאם מקובל/לא מקובל לציין מקום העבודה וגובה המשכורת בבקשה עצמה? אני יודעת שצריך להמציא תלושים , השאלה אם בבקשה עצמה נדארש ומקובל לפרט גובה השכר וכן שם המעסיק וכתובתו תודה

michal@gal

Active member
מנהל
בכוונה לגן טרום-חובה עירוני?

אם כן, ההרשמה בעצם כבר נגמרה, אז כדאי לרוץ לעיריה ולהסדיר את ההרשמה עכשיו. אצלנו צריך להביא רק תעודת זהות של ההורה שבה רשום הילד. לא ידוע לי על צורך בהצגת תלושי משכורת, אלא אם את רוצה לבקש הנחה בתשלום.

תודה מיכל , איפה זה אצלנו?

זה טרום טרום חובה אם אינני טועה השאלה היא לגבי תל-אביב יש איזה טפון ליצירת קשר?

michal@gal

Active member
מנהל
אצלנו זה לא בתל-אביב

אין לי מושג לגבי תל-אביב, אבל אני בטוחה שאם תרימי טלפון לעיריה, ידעו להפנות אותך לטלפון הנכון. אני בטוחה שיש שם מחלקה שמטפלת בגנים ובתי ספר. מהנסיון שלי עד עכשיו, (3 ילדים), כשילד מגיע לגיל שבו הוא זכאי ללכת לטרום-טרום-חובה של העיריה, מקבלים מכתב מהעיריה שמזמין אותך לרשום את הילד.

לאה_מ

New member
חיפשתי באתר של עיריית ת"א ומשום מה

לא מצאתי את מספר הטלפון, אבל יש בעיריה מחלקת גנים, ואני מציעה לך לשאול שם. במוקד העירוני 106 בטח יוכלו להגיד לך מה המספר שלהם. אנחנו רשמנו לגן טרום חובה, והרישום היה בחודש מרץ. לא יודעת לגבי טרום טרום חובה. לגבי התשלומים, אני מצרפת לך את הדף הרלוונטי מתוך האתר של עירית ת"א.

Shellylove

New member
ממה שבדקתי בפברואר

ההרשמה לטרום-טרום חובה בת"א התחילה/ אמורה להתחיל בימים אלו (תלוי באיזור המגורים). תתקשרי לברר בעיריה.

טרום טרום חובה בתל אביב

תתקשרי למספרי הטלפון הבאים בעיריה ותקבלי תשובה לכל שאלה:5218017/5218932/5218243 אין צורך בתלושי משכורת. התשלום הינו אחיד בסך של 650 ש"ח (יש הנחות לחד הוריות.) ההרשמה למעשה נגמרה אבל בטח יש אפשרות למאחרים. יש להצטייד בתעודת זהות ובארנונה ואם את גרה בדירה שכורה אזי יש להביא את החוזה.

למעלה