הרשימה שלי

דנקי

New member
מה את רוצה ממנה???

היא לא שמה את זה בסוגריים היא כולה קישטה את זה.. חחח.. מה קשור עכשיו??

קקטוסץ

New member
גם אני אהבתי את החמישי מאוד.

הוא והשישי הם הטופ אחד שלי. השני באמת הכי פחות מוצלח.

לדעתי הכי טוב היה...

הספר הרביעי...הסוף שלו...שבו מגלים שמודי הוא לא מודי אלא מתחזה...מאוד הפתיע אותי... בכלל כל הקטע שהארי נלקח לבית קברות והוא שם עם וולדי ואיך שהוא נכנס לטורניר הקוסמים המשולש...כל הספר הזה היה מלא הפתעות..!! השניים שאני הכי אוהבת זה החמישי והשישי...כי הסוף של שניהם ממש ריגש אותי.....בחמישי.....נורא בכיתי כשסיריוס מת.......בעיקר מלקרוא על העצב של הארי... בשישי, הסוף של הספר......עם מותו של דמבלדור......השאיר אותי עם טעם רע בפה... אבל בכל זאת למרות שאחרי שסיימתי את הספר לא צחקתי וחייכתי יומיים.....(גם בספר הזה בכיתי......רגשנית שכמוני.....) אבל הרגשתי שזה היה ספר טוב כזה.......ספר שכתבו אותו טוב... ולא יודעת בכללי אהבתי את כל הספרים... עובדה שזאת סדרת הספרים האהובה עליי.....

YaeL GirL

New member
נכון, כולנו בכינו כשדמבי מת.

חוץ מכמה יוצאי דופן בודדים

שלי-

1מסדר עוף החול- הייתי בדכאון שבוע אחרי שקראתי אותו -מוחה דמעה- סיריוס אהוב ליבי מת... ): אהבתי גם לראות את הצער של הארי.. סוף סוףףףףף הוא מצטער על משהו.. גם היה יפה בהתחלה בבית של סיריוס שהוא צורח על רון והרמי.. 2. השלישי- האו יפה, מעניין, למרות שעד עכשיו אחרי איזה 3 פעמים שקראתי אותו אני לא מבינה את הקטע עם השעון חול אבל לא משנה.. 3. הרביעי- אךךךך איזה כייף לקרוא ספר בלי לדעת מה הסוף שלו!!!! הייתי בהלםםם. 4. השישי- סנייפייייייייי אחת הדמויות האהובות עלי.. ודראקו שנהיה יותר ויותר קודר..- ואגב התחלתי ממש לאהוב את הדמות שלו אחרי שקראתי פאנפיק עליו ועל הרמיוני.. משהו מהמם! 5. השני- לא 'דעת למה.. מה שכן הוא יותר יפה מהראשון. 6. הראשון..

mjlk

New member
צודקת!../images/Emo45.gif

מסכימה עם כולם. לשישי הייתי נותנת ציון 7. גם בקריאה שניה לא התלהבתי כל כך (הקריאה השניה הייתה מעמיקה יותר) מסדר עוף החול לדעתי הספר הטוב ביותר בסדרה! הוא מותח, מעניין, מפתיע (כל הקטע עם הנבואה היה לא צפוי בכלל) מצחיק! לכן 10! הרביעי סבבה, הייתי נותנת לו 8 וחצי. השלישי!!! אהעהעהאהאהעהע זה הספר הכי מפתיע בכל הסדרה!!! נו באמת, תודו שבחיים לא הייתם חושבים על להפוך את סקאברס לאנימגוס!!! או על מחולל זמן! 10+++ השני...
הספר הכי פחות אהוב עליי. לא יודעת. זה פשוט לא זה... 6 וחצי. הראשון - סבבה, מעניין וכמובן - רושם ראשוני הכי חשוב! 7 וחצי

holo

New member
לדעתי, הרביעי הוא הספר הכי טוב.

מכמה סיבות: 1) אפשר לראות פה שרולינג התחילה כבר לגבש את העלילה, גם כלפי ספרי ההמשך. היא יודעת מה היא רוצה לכתוב, אפשר לראות בברור שהספר בנוי כיחידה אחת ומושלמת- התחלה וסוף שמתקשרים באופן הגיוני, עלילה שנושאת בתוכה מתח והרבה שיאים, ועלילות משנה, שאף הם מעניינות לא פחות. 2) טורניר הקוסמים המשולש הוא פשוט רעיון מצוין, הוא נותן מסגרת אחידה לסיפור, כאשר לפני כל משימה יש מתח, וכל משימה היא שיא חדש, כשה-שיא של הספר מגיע בסוף המשימה השלישית. 3) בספר הזה גם מתרחש הקרב הראשון האמיתי של הארי מול וולדמורט, שזה דבר שבהחלט ריתק ומתח אותי. זה לא קרב כמו בספר הראשון, שם הארי נלחם מול קווירל, וגם אז, כל מה שהיה עליו לעשות זה לגעת בפניו. וגם לא כמו בספר השני, שם היה עליו להאבק בבסיליסק (שאגב, גם זה קטע מאוד טוב) ולהרוס את היומן של רידל. כאן, יש קרב מוחשי ואמיתי עם הלורד וולדמורט בכבודו ובעצמו, ורולינג מחלצת את הארי מהקרב עם רעיון מקורי ביותר. 4) ובנוסף, אחד הדברים שאהבתי בספר זה הטוויסט בעלילה בסוף הספר, כשמגלים את מודי האמיתי. קטע חזק. בהחלט ספר ענק, האהוב עלי.

holo

New member
אה, וגם:

5) בספר הזה מתבצע הרצח הראשון בסדרת הספרים, דבר שהפך מאז למנהג אהוב אצל רולינג. אל תשכחו מאיפה זה התחיל, הספר פה כבר הפך ליותר בוגר. מה גם שהארי וחבריו כבר בני 14, ומאפייני גיל ההתגברות מתחילים לבלוט פה בין אם זה אהבות חדשות..

אז ככה:

בקשר לשלישי ולרביעי אני מסכים. לראשון הייתי נותן 8 וכן גם לשני, לחמישי הייתי נותן תשע ולשישי עשר. :)

black robe

New member
OK, הציונים שלי הם...../images/Emo63.gif

(דירגתי את הכי פחות טוב 5 ואת הטוב ביותר 10) הארי פוטר ואבן החכמים: 5. הארי פוטר וחדר הסודות: 7. הארי פוטר והאסיר מאזקבאן: 6. הארי פוטר וגביע האש: 8. הארי פוטר ומסדר עוף החול: 10!! הארי פוטר והנסיך חצוי הדם: 9.

לידור17

New member
../images/Emo27.gifבידיוק הפוך!../images/Emo37.gif

ואבן החכמים - מעניין, לא כבד מידי חדר הסודות - ספר מיסתורי גם לא כבד ממש האסיר מאזקבן - נחמד.. מעניין, ומורכב טיפה וגביע האש - מרתק, תחרותי ומותח מאוד! ומסדר עוף החול - פרטני מידי, בעל תאוריות שונות ומעניין מאוד והנסיך חצוי הדם - מורכב, מותח ביותר, מגלים דברים חדשים מפתיעים! זה דעתי... מה אתם חושבים??

oshriti123

New member
אמממ../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

מסכימה איתך בקשר לספר הראשון והשלישי... לגבי הספר השני ממש לא... אולי עכשיו בהשוואה לאחרים הוא לא נראה לך מותח, אבל בפעם הראשונה שקראת אותו אני בטוחה שהיו רגעים שממש היית במתח... עם דובי, המכונית, היומן, מירטל המייללת, הבסילסק... הייתי נותנת לו 8. את הרביעי אני הכי פחות אוהבת... כבר כתבתי פעם אחת- אולי זה בגלל שראיתי את הסרט לפני שקראתי את הספר[טעות איומה] אז הוא כבר נראה לי קצת צפוי ומעייף. החמישי זה הספר הכי טוב לדעתי! מצחיק, מותח[היו רגעים שבאמת רעדתי.], מגוון, שמח, עצוב, הכל.. וזה הספר שגרם לי להמכר לסדרה, אף אחד מהקודמים לא הצליח... כל פעם הייתי מנסה לקרוא ומפסיקה בפרק השלישי. אבל בספר החמישי לא יכולתי להפסיק לקרוא. הייתי נותנת לו ציון 11 וחצי[מתוך 10]. לדעתי השישי הוא גם אחד הטובים... הזכרונות, כל החשדות במאלפוי, איך שהארי השיג את הזיכרון מסלאגהורן
, רון הרמיוני ולבנדר, הארי וג'יני, המערה, המגדל, דמבי
... ציון 9 וחצי.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
טעות איומה ביותר......./images/Emo141.gif

איך הרשית לעצמך לעשות את זה?
אם יש משהו שהספר הרביעי לא, זה צפוי, ובטח שלא מעייף- אם כבר זה החמישי. אני בטוחה שאת חושבת כך כי ראית את הסרט לפני, כי פשוט אסור אסור אסור.
הספר הרביעי לדעתי מדהים. בנוי בצורה הטובה ביותר, מפתיע בצורה לא יאומנת, בנוי כהלכה, כראוי לרולינג! חבל שזה מה שסרטים עושים... אניוואי, מסכימה איתך לגבי השאר

מרי15

New member
זוהי דעתך ../images/Emo13.gif

ספר זה עולם ומלואו ולכל ספר בסידרת "הארי פוטר" יש את הקסם שלו ואני מניחה שהרבה פה יסכימו איתי על כך...

מרי15

New member
הרשימה שלי קצת שונה חח

אני אוהבת את כל הספרים אבל יש פרטים קטנים עושים את כל ההבדל: את הרביעי אני הכי אוהבת כי זה כבר הארי הבוגר- שמתמודד מול סכנות בלתי צפויות ומרתקות... אחריו השלישי, כי סיריוס מופיע... והעלילה מעניינת... אחר כך את השישי - כי הארי מתחיל להראות כוח ואני אוהבת את זה חמישי - כייי הואאא עבההההההה חחחחח וגם בגלל שהעלילה מלאה בטוויסטים ויש דמויות חדשות ראשון - כי זה הספר הראשון וזה כמו אקספוזיציה לכל שאר הספרים והוא פשוט מדהים... שני- רק בגלל שהעלילה לא הייתה מלאה בדברים מפחידים, מסתורין...

תגידי, את יצאת מדעתך?!

"שני- רק בגלל שהעלילה לא הייתה מלאה בדברים מפחידים, מסתורין..." לא מפחיד? לא מסתורי? חדר הסודות?! אני לא מצליחה להבין איך מישהו יכול לחשוב ככה! הספר השני מצטיין במסתוריות ובפחד שבו! אנשים שלא אוהבים את חדר הסודות...מצטערת, אבל בא לי לרצוח אותכם בייסורים. (צפו לדפיקת דלת מפתיעה, זוג עיניים צהובות גדולות, ומוות פתאומי ולא מוסבר. מואהאהאה.)

למעלה