הרשו לי לומר

הרשו לי לומר

בא לי להקיא. למרות שאני בטוח שהרבה לא יבינו אותי עכשיו, אני אספר על מושא בחילתי הבוקר. הבוקר קראתי, שהמיליארדר הפילנטרופ ארקדי גאידמק נחקר במשטרה בחשד שנתן טובות הנאה בצורת כרטיסים למשחקי בית"ר י-ם (פילנטרופ, אמרנו כבר הבוקר?) כמובן שארקאדי מכחיש את החקירות וטוען כי נטפלים עליו
באמצע החקירה ארקדי היה "חייב ללכת" בגלל שיש לו אירוע, וכמובן שהוא יכול ללכת, כי מדובר בארקדי (מי אמר מדינת (צ)חוק?) ובאופן פלא כשהפילנטרופ יצא מהחקירה פנה אליו עובר אורח שביקש את נדבת הנדיב, הפילנטרופ שלף ללא הסס שטר הנושא את דמותו של הנשיא פרנקלין מהכיס ונתן לנזקק, כמובן, שמצלמות העיתונות לא פיספסו את המחזה המרגש ואת הדרך שבה הוציא ארקאדי עוד אדם ממעגל העוני! <
> אני לא יודע מה יותר מגעיל, האיש הזה או אלו שעושים אותו גיבור על.. <כל הכתבות מYNET, כמובן...>

duduamar

New member
כמה דברים

1. אם ארקדי עשה משהו לא חוקי - עד כמה שאני מעריך את הבנאדם, אני בהחלט חושב שצריכים לחקור לעומק ולהעניש אם אכן ימצא אשם (בפועל במדינה הדי מושחתת שלנו אני בספק אם זה יקרה אבל זה נושא אחר). 2. אני לא רואה שום פסול בכך שארקדי מבקש דחיה של החקירה שלו. זה לא מקרה רצח שיש דחיפות ובהילות בו. מה גם שזה לא המקרה היחיד - חסרים אנשי עסקים שמתאמים איתם מועד לחקירה? אין שום דבר פסול כאן לדעתי. 3. לגבי התרומה - זה באמת נראה מכוער, ולדעתי לא מוסיף לארקדי כבוד, אבל - אין שום פסול בזה שארקדי לא עושה את כל מאמציו כדי שהתרומות שלו יהיו בסתר. בשורה התחתונה - הוא תורם והוא עוזר המון (כפר הפליטים בניצנים?), ואם זה גם מפורסם - אז מה. העיקר שהוא באמת תורם. ארקדי בהחלט לא גיבור על ולא גואל ישראל, אבל לדעתי הוא רחוק מלהיות כזה שפל ומרושע כמו שמנסים להציג אותו, חלק מהאנשים.

למעלה