הרשו לי לומר
בא לי להקיא. למרות שאני בטוח שהרבה לא יבינו אותי עכשיו, אני אספר על מושא בחילתי הבוקר. הבוקר קראתי, שהמיליארדר הפילנטרופ ארקדי גאידמק נחקר במשטרה בחשד שנתן טובות הנאה בצורת כרטיסים למשחקי בית"ר י-ם (פילנטרופ, אמרנו כבר הבוקר?) כמובן שארקאדי מכחיש את החקירות וטוען כי נטפלים עליו
באמצע החקירה ארקדי היה "חייב ללכת" בגלל שיש לו אירוע, וכמובן שהוא יכול ללכת, כי מדובר בארקדי (מי אמר מדינת (צ)חוק?) ובאופן פלא כשהפילנטרופ יצא מהחקירה פנה אליו עובר אורח שביקש את נדבת הנדיב, הפילנטרופ שלף ללא הסס שטר הנושא את דמותו של הנשיא פרנקלין מהכיס ונתן לנזקק, כמובן, שמצלמות העיתונות לא פיספסו את המחזה המרגש ואת הדרך שבה הוציא ארקאדי עוד אדם ממעגל העוני! <
> אני לא יודע מה יותר מגעיל, האיש הזה או אלו שעושים אותו גיבור על.. <כל הכתבות מYNET, כמובן...>
בא לי להקיא. למרות שאני בטוח שהרבה לא יבינו אותי עכשיו, אני אספר על מושא בחילתי הבוקר. הבוקר קראתי, שהמיליארדר הפילנטרופ ארקדי גאידמק נחקר במשטרה בחשד שנתן טובות הנאה בצורת כרטיסים למשחקי בית"ר י-ם (פילנטרופ, אמרנו כבר הבוקר?) כמובן שארקאדי מכחיש את החקירות וטוען כי נטפלים עליו