הרשו לי בבקשה?

אש אש

New member
הרשו לי בבקשה?

היות והנושא קרוב לי רק מקום עבודתי עם פגועי נפש רציתי להכיר אותכם, את המשפחות שמאחורי האנשים שאני כל כך אוהבת. הייתי נישארת בשקט מאחורי המסך לולא ניתקלתי בעמוד זה בשורה צורמת של אחת הכותבות. הרשו לי לצטט: "הכי קל זה לאשפז אנשים חולי נפש ולהוקיע אותם מהחברה כמו חבורת מצורעים בימי הבניים" "אחותי" היקרה במקום בו אני עובדת,ישנם פגועי נפש,ועוד תסמונות שונות,130 חברים בעלי צרכים מיוחדים,שחיים בכפר מהמם ביופיו,כמו בקיבוץ,יש לנו דיר וחוות סוסים(טיפולית),לול,ו"מפעלים",כולם עובדים,חדר אוכל,מכבסה,חוגים טיולים,כל יום פעילויות שונות,מועדונים ומה לא? עובדים סוציאליים,מדריכים,מרפאה,כולם במעקב אישי ויחס מרגש מהעובדים,חברים זה עולם מדהים בשבילהם,ובחברה אכזרית כמו שלנו,זו מצווה לתת להם להרגיש כמו כולם,הם עוזרים אחד לשני,מבינים ומקבלים את כולם כמו שהם,עם השוני, בהתפרצויות ובתגובות,של התסמונות, אנשים יקרים,אני לא יכולה להתחיל ולהבין את כאבכם,את הקשיים הפיסיים הנפשיים והרגשיים,רק רוצה להגיד לכם שמהמקום בו אני נימצאת,בו אני חיה יום יום. ונכון ונפלא יהיה הדבר להביא אותם למקום בו ירגישו שייכות,ואושר אמיתי. יש לי היום 130 חברים,הכי ניפלאים בעולם,הכי אמיתיים,הכי אוהבים,הכי רגישים,הכי אנושיים,ואני אוהבת אותם אחד אחד. איימי.

מורןא

New member
../images/Emo7.gifאיימי היקרה

את אומרת שאת עובדת במקום של לא רק פגועי נפש. יש התקדמות לא קלה עם אמא שלי ואולי אני אשתף אותך כי אולי יהיה לך רעיון בשבילי. אמא שלי הרי התמכרה לכדורים פסיכיאטרים שעד הבוקר היינו סבורים שהבלבול שלה הכבד נגרם כתוצאה מהגמילה. היום חרב עלינו עולמנו, גילינו שאמא שלנו סובלת ממחלה נוירולוגית, זה לבטח כתוצאה מלקיחת יתר של כדורי הרגעה. בית החולים הפסיכאטרי עומד לשחרר אותה. זרקו את הכדור עלינו, עלינו זה עליי ועל אחותי , זה הכל. אנחנו חייבות למצוא לה בשבוע הקרוב מקום מסויים, אנחנו חייבות שבמקום יהיה טיפול פסיכיאטרי כי עם כל הכבוד להחלטה של בית החולים היא עדיין סובלת מבעיית דיכאון. אבל אנחנו חייבות גם למצוא לה השגחה אישית. היא חייבת מישהו צמוד 24 שעות. מהיום להיום לא ניתן לסדר פיליפינית, זה לוקח חודש לקבל אישור עבודה וזו פרוצדורה. את מסכימה אימי שלא אני ולא אחותי יכולות להתפטר מהעבודה ולהפוך להיות מטפלות של אמא שלי. אנחנו לחוצות נורא. אם יש לך רעיון אני אשמח לעצה. תודה מורןא (עם לשום בחוץ ופרצוף של מיקי מאוס בדיכאון)

מורןא

New member
נ.ב איימי

אם יש לך רעיון ועל מנת שזה יהיה אישי יותר, אשמח שתכתבי לי למייל שלי. המקום שאת עובדתבו נשמע נהדר. אבל לבטח העלות של זה תחנוק אותנו. המייל שלי : [email protected]

אש אש

New member
הלוואי ונצליח לעזור

בוודאי שאכתוב לך לאימייל אנסה שוב דרך מסר אישי,(שלפעמים מפתיע וניפתח) רק שהמחשב שלי חולה והטכנאי הבטיח שיגיע היום אז יקח יום יומיים,מבטיחה לא לשכוח אותכם גם את שורות אלו מנסה שעה לשלוח. ולעלויות תמיד יש פתרונות. רק נקווה לטוב.

מורןא

New member
תודה על התגובה

אני אחכה לך. סופ"ש נעים לך. לי כנראה כבר לא יהיה

אש אש

New member
אוףף לא הולך לי

נסי לשלוח לי מסר זה עוד לעיתים יותר קרובות נפתח אנסה להנעים לך מעט את השבת:) לא בתקוות רק ברעיונות אנסה להתקשר אוי זה נט,שכחתי שפה יש פחדים:) אכן צריכים להיות זהירים ובכל זאת אנסה לשלוח לך במסר את הבזק שלי.

אש אש

New member
טוב אז רק פה זה עובד עכשיו

והייתי חייבת להגיד מזל טוב ולילה טוב וכן שמי איימי:)

למעלה