הררי זבל ..

danistar

New member
הררי זבל ..

היום עשיתי את דרכי מביתי שברכמל לעבודה בעיר התחתית .. בדרך נדהמתי לראות את הררי הזבל , הייתי בטוח שזה פרבר עוני במכסיקו סיטי .. אני בהחלט מבין את השביתה ( מי מאיתנו לא מרגיש את זה בכיס שלו ) אבל למה להוציא את זה עלינו ??? אגב רפורמות , קראתי היום שהרפורמה בביטוח שיצאה לדרך בשנה שעברה גרמה לכך שהאזרח הממוצע משלם יותר ( כן יותר ) ואלו בעלי מכוניות היוקרה משלמים פחות .. כל כך מתאים .

zaradoz

New member
רגע... זה מפתיע אותך../images/Emo35.gif

והעובדה שאשת שר האוצר קיבלתה תוכנית בפריים טיים? והרפורמה במס? במקום להעלות את המיסים על העשירים ולהוריד את המיסים מהבינוניים ומטה מעלים את המיסים לכולם (כמובן שלעשירים יש חשבונות בחו"ל ומליון דרכים להתחמק מתשלום) והעלאת תעריפי הביטוח על אופנועים? במקום לטפל בבעיית הפקקים והפסד שעות העבודה, משכנעים את כולם לקנות רכב ארבע גלגלי שגם ככה יש עליו מס אדיר רק כדי לחסוך בעלויות ביטוח.... אנשים, צריך לעשות שינוי במדינה הזאת, רפורמצייה של מבנה החברה והכלכלה מהיסוד... אבל לכו תמצאו טמבל שמוכן לסכן את כל מה שיש לו כדי להציל את המדינה הזאת מחידלון... בקצב הזה עוד כמה שנים נוכל להצטרף בגאווה לחבר מדינות מרכז אפריקה על פי הפער החברתי. אני כבר פעם אחת ניסיתי לשנות, אבל למדתי בצורה כואבת ביותר שבסופו של דבר אתה נלחם לבד...

zaradoz

New member
אולי די?

תגידו, אתם באמת חושבים שלהשמיץ את מיצנע כל היום ישנה את הצורה בה נראית העיר? קודם כל השביתה (שהסתיימה חלקית ביינתים) אינה באשמת מצנע, זאת שביתה ארצית, אם כבר רוצים להאשים - תאשימו את יובל רחלבסקי ועדי אלדר שלא הסכימו להכנס למו"מ בחודשיים האחרונים. דבר שני, אם כל כך מפריע לכם איך העיר מתנהלת ואיך מצנע מנהל אותה, איך זה שאף אחד לא נוקף אצבע על מנת להחליף אותו? איפה המרי האזרחי ברחובות? איפה ההפגנות מול משרדי העירייה? אתם באמת חושבים שלהשמיץ ראש עירייה בפורום (חשוב ככל שיהיה) אינטרנטי מזיז למישהו משהו? אולי במקום לרשום עשרות הודעות השמצה ולבזבז זמן בפורומים שונים תקחו בריסטול, טוש עבה, נעצים וקרש באורך בינוני ותכינו שלט מחאה, תעלו על אוטובוס לכיוון הדר ותפגינו מול בניין העירייה? (אם מישהו זקוק לעזרה בהכנת שלט אני יכול לתת הסבר מפורט
) אבל לפחות תעשו משהו, אל תתבחבשו(אין לי מילה יותר טובה) בשטויות של עצמכם כל היום.

zaradoz

New member
מה זה../images/Emo35.gif אף אחד לא מתכוון להגיב?

השקעתי הרבה מחשבה בציניות הזאת... המינימום שאני מבקש שתגידו לי לשתוק :-X

Weird Eyal

New member
מצנע עוזב בסוף הקדנציה....

והזבל באמת לא באשמתו! זה ההסתדרות....אתמול למשל הוא הצליח לשלוח פועלי ניקיון תוך כדיי הפרת שביתה מוסכמת.... אבל מה זה משנה?... הוא עוזבעוד מעט וצריך רק להתפלל שלא יהיה מישהו יותר גרוע אני דווקא אוהב את מצנע

zaradoz

New member
לא שותק ולא שותק../images/Emo70.gif

מה זה? סתימת פיות? אז מה אם ביקשתי? מדינת משטרה
מדינת משטרה

Weird Eyal

New member
ילדים לא לריב.. עכשיו תעשו שולם יפה

וואללה צחוקים אני אישית כרגע מאושר!!!!! ואגב התחרות של אלכס זה ג´ודו.... אלכס שלנו לימד את אריק זאבי!!!

peter_pan

New member
כן מצנע הוא כשלון.

הייאוש מדבר מהגרון. חבורת הזבל של מצנע - מיץ של זבל, בלה- המוגלה, איתי הדובר- הקשקשן. אף אחד לא אשם בשביתה מלבד אמיר פרץ - המשופם הננס שיש לו בעיות הערכה עצמית ומשתק את המשק על תוספות שכר לא רציניות בזמן שהמשק במשבר!!! למה ראשי ערים אחרים מליחים להתמודד עם חלק מהררי האשפה ע"י שכירת חברות נקיון פרטיות? למה אחרים עושים והוא לא???.. כי העיר לא עניינה אותו מעולם ולעולם לא תעניין אותו. הוא בסך הכל העביר כמה שנים בעיר תוך סידור גובים למקורבים? איך זה שהדובר יוצא לחופשה ארוכה (כמובן אחרי שהוא סיים את הדוקטוראט ע"ח הארנונה שלי ובילה פחות שעות בעבודה) בכדי לעזור למצנע בבחירות והכל בסדר, תקין....שיא המנהל התקין!!! יאללה לך הבייתה מצנע וכך איתך את חבורת הזבל שלך!

למעלה