הרקרוס.............

ninetels

New member
הרקרוס.............

רציתי לדעת עם הרקרוס הוא קלף טוב לחבילת דשה.......... חיים: 60 פוקימון פוואר: אם להרקרוס יש 20 חיים ומיתחת אז המתקפה השנייה שלו מורידה 120 במקום 60, אבל יש שתי דברים גרועים: 1) רוב הסיכויים שיהרגו אותו במכה אחת(למשל צריזרד או זפדוס) 2) יש 50 אחוז סיכוי רק שהוא יפגע ביריב, כי צריך להטיל מטבע אם יוצא זנב אז המתקפה לא עושה כלום, וזה אומר שאם יש לי 20 חיים אז בתור הבא של היריב אני ימות בטוח.

gloom

New member
דשה=דשא

סתם, אתה יכול לנסות לעשות תרגיל, לשים עליו מלא בריס או לשים את אלאקזאם שיעביר לו דמאג קאונטרס אבל הוא נשמע פוקימון בסדר

K00lVulpX

New member
בעיקרון...

הרקרוס נראה במבט ראשוני כפוקימון עשב טוב - מתקפה שעושה 60, 120 אם נותרו לו 20 חיים, הכל טוב ויפה. אבל יש פה קץ' - המתקפה לוקחת 3 אנרגיות עשב, כלומר יקח שלושה תורות לטעון אותו, ועם "רק" 60 חיים פיצ'ו כבר יהרוג אותו. מלבד זאת, המתקפה שלו היא בהטלה (tails-fails) יענו שחצי מהפעמים שהוא יתקוף הוא לא יעשה דבר. לדעתי, יש קלפים הרבה יותר טובים לשים בחבילת עשב, כמו סייטר ג'ונגל\בייס 2 ואז דבר מגניב שאפשר לעשות זה לפתח אותו לדארק סיזור (היה אחד שעשה חבילה כזרת שכה איתה מקום 3 בתחרות אחת, זוכר תומר?) אז אתה משחק גם את הטריינר recall ואז אתה עושה סורד דאנס, תור הבא אתה יכול לעשות 60 נזק (אם יש לך דארק אנרג'י מוצמד אז 70) ואם אתה מצמיד מטאל לא יורד לך מהנזק שאתה עושה ליריב! אני מקוה שעזרתי...

ninetels

New member
תודה.........

תודה, אתה עזרת לי מאוד, אבל בכל זאת החלטתי לשים את הרקרוס בחבילה כי הוא פוקימון בייסיק, וגם 60 זאת מתקפה לא רעה בכלל!!!!!

למעלה