הרקדות מיוחדות

הרקדות מיוחדות

ברצוני להעביר אינפורמציה על פעילויות בריקודי עם בתקופה הקרובה . כדאי לרשום ביומנים. מחר מוצ"ש 21.9.02 שמעון שוכר , בקיבוץ העוגן - הרקדה בסגנון תימני עם אוכל תימני. שמעון עשור , בהיכל הספורט גן נחום , בראשון לציון הרקדה בסגנון מרוקאי עם אוכל כיד המלך. זאב ניסים , בקיבוץ אלונים - הרקדת נוסטלגיה ביום שלישי 24.9.02 אייל עוזרי בהדר יוסף , בת"א - נוסטלגיה ביום שישי 27.9.02 בפארק גבע ע"י מעין חרוד , עמותת רעים - לזיכרו של שאול רוזנפלד ביום רביעי 2.10.02 יואב אשריאל , ביכורי העיתים - נוסטלגיה מדריך אורח : יענקלה לוי בשבת 5.10.02 יאיר הראל במתנס טבעון - יום ללימוד והרקדה של ריקודי זוגות עם כיבוד - כיד המלך במוצ"ש 5.10.02 אבי אמסלם - בקבוץ מרחביה - נוסטלגיה חיים צמח - בירושלים - נוסטלגיה ביום שני 7.10.02 אבנר נעים - בירושלים - נוסטלגיה 10-11-12.10.02 כרמיאל באילת (לברר לפני כן אם מתקיים) מוצ"ש 19.10.02 מישאל ברזילי - בכפר המכביה - נוסטלגיה חגיגת יום הולדת ליענקלה לוי (70) בכל מיקרה - כדאי לודא , אם אין שינויים.

כל הכבוד חברשל...../images/Emo140.gif .

מה תפסת ג´וב חדש ? להיות מזכיר איגוד המרקידים וההרקדות בישראל? סתם סתם... באמת עשית עבודה יפה ובמסר אישי אומר לך את השגותי...חהחהחהחה

שוגי השונמית שלנו

אני רוצה לבטא את התפעלותי מהצלחתך לפתור את החידה של מירי. זה היה מדהים. "לקחת" את כולנו , באלגנטיות - בדיוק ב - 1200 . זה ניצחון פמיניסטי מובהק. מירי , גאון הדור - בחידות ,ואת - בפיתרונות. השבוע, כשכולם גילו את פתרון החידה ב - 1200 אני הייתי עוד עסוק , במובאה הראשונה. לפי הערכתי - כל יום מובאה אחת, הייתי מגיע לפתרון , ביום שישי הקרוב, בערך , במועד פרסום החידה הבאה. טוב שלא המשכתי לחפש... מאחל לכולנו ענין ושמחת יצירה , בדיוני הפורום בידידות , ובברכת חברים. חבר

למעלה