הרקדה מחר

chkitita

New member
../images/Emo9.gifנראה לי שכן

אלא אם כן יש סיבה מיוחדת שלא תהיה - אתה מוזמן להודיע לנו אם יש שינוי כי הרי אם יהיה שינוי לא נדע כמו שבוע שעבר שהרוקדים לא ידעו שההופעה בוטלה.
 

No name for now

New member
יש הרקדה ../images/Emo13.gif אין חניה ../images/Emo7.gif

מחר מתקיים יום הסטודנט באוניברסיטה, ולכן יהיה הרבה בלגאן באזור, מומלץ לבוא קצת יותר מוקדם מהרגיל, כי צפויים פקקים וקשיים במציאת חניה, בשבוע שעבר חולק אישור לרוקדים וניתן להחנות רכבים בחניון של מרכז הספורט עם הצגת האישור.
 
וגם ברעננה.....

תתקיים היום ההרקדה כרגיל. האולם ברעננה כידוע שייך לעיריית רעננה הנמצאת כידוע בשביתה. לכן, התקשרתי לאולם לוודא - "יש היום הרקדה כרגיל". חוצמיזה... כרגע פרץ (האיש והשפם) הסכימו להפסיק עם השביתה. אז בואו לרקוד. דבל'ה.
 
שיגרתי !

כמו בכל שבוע ! סולידי, מלא אך לא צפוף, רפרטואר מגוון ואווירה סולידית בוגרת וחיובית. לא מומלץ למי שמחפש ללמוד כל שבוע משהו חדש. מתאים לי. דבל'ה.
 
למעלה