הרקדה הערב

הרקדה הערב

למי שמעוניין להצביע ברגליו לטובת מרקיד שלא נסחף אחר ההמון ולא העלה את מחירו (בזמן מיתון ועלייה של 25% בשנה), יש הערב חוג בהדר יוסף שמחירו 22 ש"ח. אשמח לדעת איפה בכל יום יש חוגים יפים שלא מעלים את המחיר.

yifat s

New member
ההרקדה שאני הולכת אליה

אצל בתיה קרוננברג, עולה 22 ש"ח. אם אתה מעוניין אתן לך פרטים... יפעת

yifat s

New member
אז ככה

קודם כל אתה מוזמן להכנס לאתר רוקדים (יש קישור בראש העמוד) שם יש פירוט של כל החוגים של בתיה (היא מרקידה מראשון עד חמישי מלבד ימי שלישי באזור ת"א). לגבי מה שנותר מהשבוע- יום רביעי בקאנטרי ל´ (רח´ בורלא 31) מתקדמים-החל מ- 22:00 יום חמישי בבי"ס אליאנס (ברודצקי פינת סלואדור) מתקדמים-משעה 21:30 מקווה שעזרתי... יפעת

avigal23

New member
תגובה...

קודם כל יפעת צודקת לא העלו מזמן את המחיר...כלומר העלו מזמן רק בגלל מאבטח...לא נראה שיעלו עוד את המחיר... ויפעת...תיקון קטן...בקאנטי ל´ זה עולה 20 שקלים לא 22... מה עם ימי שני וראשון??? ראשון-קאנרטי ג´ 22 שקלים..רח´ פיינשטיין 18 רמת אביב ג´ מתחילים משעה 19:30 20:30 ביניים אם....שם עוד לא הייתי...אני יההי בחופשת חנוכה... וביום שני-מרכז הפיס קהילתי איילון נחלת יצחק 35 תל-אביב על גבול ת"א גבעתיים... מתחילים:19:45 מתקדמים-ביניים-21:30 מצורף הדף עם הפרטים לכל החוגים של בתיה...אבל ההרקדה ביום ראשון לא מעודכנת...אם תראו בעפרון מה שכתוב-זה הנכון...

למעלה