הרקדה ברעננה

sa290

New member
הרקדה ברעננה

רציתי לברר פרטים על ההרקדה של ברגיל ברעננה בימי ראשון. מה סדר ההרקדה? האם יש שילוב של ריקודים חדשים וישנים?{אני דווקא מעדיפה חדשים} אשמח לתגובות מהירות,אולי אפילו אגיע הערב.

למרות שאני לא רוקד אצל ברגיל ביום א

אני אענה לך כי, שוחחתי עם ברגיל על ההרקדה שלו ביום א ואני רוקד אצלו גם בגליל ים. ברגיל משלב בהרקדות שלו ישן וחדש. מלמד הרבה ריקודים שגם גדי ביטון מלמד, כנראה בגלל שברגיל עובד אצל גדי באולפן של המדריכים והם נמצאים בקשר מתמיד. הנוהג אצל ברגיל ,גם ברעננה הוא סבבים של חצי שעה. קודם למתחילים במעגל,אחר כך זוגות למתחילים, אותו סדר במתקדמים עם חדשים. אחר כך ריקודים שנקלטו טוב ונלמדו בשנים האחרונות. ברגיל מרבה בלימוד ריקודים.

ההרקדה של לוי ברגיל מתחילה בשעה..

רבע לשמונה, תחילה לימוד ריקודי מעגל ואחר כך לימוד ריקודי זוגות של קבוצת המתחילים, לאחר מכן מתפצלת ההרקדה לשני מוקדים כאשר המתחילים המעוניינים לחזור על הריקודים שנלמדו מקבלים חיזוק בנפרד, ובמקביל בהרקדה המרכזית ממשיכים את סבב הזוגות. הסבבים הם של כ-40 דקות כ"א בהם נרקדים ריקודים מכל הזמנים, מעגלים, זוגות ושורות. אתמול לוי חזר על "ריקוד החתונה" וכמו כן חזר על הריקוד "גלים" של רפי זיו זוכה מקום שני בפסטיבל כרמיאל. הרוקדים בלב הפארק מוזמנים ( מי שרוצה ) לרשום את פרטיהם האישיים לציון יום הולדתם "המוכרז" קבל עם ועדה, כמו כן בכל חודש ילידי אותו חודש מקבלים מתנה סמלית במהלך ההרקדה. בשבוע הבא, הרמת כוסית לכבוד השנה החדשה, כולם מוזמנים.

למעלה