הרקדה בראש השנה

הרקדה בראש השנה

מחפשת הרקדה באזור המרכז- מי יודע אם יש, באיזה יום ובאיזו שעה? הכוונה שלי היא להרקדה בחג עצמו ולא בימים שלפני או בצאת החג. ובבקשה אל תשלחו אותי ל"רוקדים", כי לא מצאתי שם.

תודה תודה וגם שאלה

האם את יכולה לומר לי מה הכתובת של גן נחום (אני ממש לא מהאזור)? המון תודות וחג שמח!

ממש לא...

מה שכן יש לי את מספר הטלפון של שמעון עשור. אני מאמינה שהוא יוכל לעזור לך. הטלפון הוא:050-7393023.

גן נחום - אופן הגעה:

במקרה גם אני חיפשתי את המקום, בכוונה להגיע להרקדה שם מתישהו. אז הנה הדרכה: אני לא יודע מהיכן אתה מגיע, אז הנחתי שאתה מגיע מכיוון צפון על כביש 4, או מכיוון דרום על כביש 42. אם אתה מגיע מהצפון, עליך לרדת במחלף גן-רווה עפ"י השילוט לכיוון רחובות ונס-ציונה. הכביש מסתעף ימינה מכביש 4 אך מתעקל חזרה שמאלה ועולה בגשר מעל כביש 4 שזה עתה הסתעפת ממנו. אתה ממשיך עם הכביש כ 700 מטר לאחר ההסתעפות ומגיע לצומת עין-הקורא. שם תפנה שמאלה {מזרחה}. המשך עם הכביש כ 1.5 ק"מ עד הגיעך לצומת T. מולך תראה את תחנת הרכבת של ראשון-לציון. בצומת זו פנה שמאלה. המשך כ-500 מטר ותגיע לצומת מרומזרת. בצומת פנה ימינה ומשמאלך תראה חניון אוטובוסים. כנס לחניון.. מצא חניה.. ואת האולם תראה צפונית אליך. מצורפת מפה המתארת את המסלול מכביש 4.

אליתמי

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo39.gifהרקדה בראש השנה

מוצאי חג יום ד' 5/10/05 מרתון ריקודים בקאנטרי כפר סבא החל מהשעה 21:00 בהדרכת אלי מימון רח' בן יהודה

pag

New member
מי זה בכלל ?

מי זה המרקיד ? האם יש לו הרקדה גדולה ? מה הגילאים אשר האם זו הרקדה של מבוגרים?

עפ"י אתר רוקדים - שמעון עשור.

ועוד עפ"י אתר "רוקדים" - ההרקדות שם בימי ראשון, שלישי ושבת - בכולם שמעון עשור הוא המרקיד. הוא מרבה לבקר באתר, תוכל לשאול אותו ישירות. אני אישית עדיין לא רקדתי שם (או אצל שמעון עשור), פשוט בגלל שאני "רוקד-חוזר" ועדיין לא הספקתי לטעום את ההרקדות הללו, אבל מתכנן לבקר שם בזמן הקרוב. תהנה.

אליתמי

New member
../images/Emo24.gifבוא להרקדה ותכיר

את המרקיד . ההרקדות שלו לא גדולות.לא גדי ביטון, אבל כיפיות.

למעלה