הרקדה בים

REUTooT

New member
הרקדה בים

הייתי היום בהרקדה בחוף דדו... היה ממש ממש כיף אבל באמצע התחיל לרדת גשם וזה גרם לכולם ללכת הביתה ולסגור את הבסטה. ירון כרמל היה המרקיד... אךךך הוא כזה תותח... (פלג-שקט =)) בקיצור... ממש כיף בהרקדות האלה אז תבואו! וזה גם בחינמי... =) יש לי יומולדת ביום שני ואני אהיה בת 18 =)

מספיקק

New member
בהחלט!

הייתה ממש הרקדה נהדרת בחוף דדו!! אבל... בפעם האחרונה שירון כרמל הרקיד בחוף דדו אני הייתי שמה והיה הרבה יותר מפוצץ ירון לא יושב בתוך הקופסא הלבנה ההיא היה לו במה והכל... ממליץ בחום על ההרקדה בחוף בהחלט מלאת אנרגיות... רעות הגיעה הזמן שנכיר אנחנו נמצאים באותם הרקדות כל הזמן!!

REUTooT

New member
אתה צודק בהחלט!!

אבל אין לי מושג מי אתה... בן כמה אתה? אתה בא להרקדות של אלונים? כי אם כן... אני אהיה שם ביום רביעי. ויש לי יומולדת !!! =)

danielia1

New member
חשבתי שיש לך ביום שני.... אז במירב?

בכל אופן מזלטוב לך

מספיקק

New member
לרוב...

אני נמצא באלונים בימי רביעי... ואני בהחלט שומע את המרקיד האדיב שלנו זאב ניסים מזכיר את שמך הרבה פעמיים במיקרופון... הוא גם הזכיר פעם או פעמיים את פלג ההוא מתי שהוא אמר את שמך אם אני לא טועה... נכון?

לדעתי אתה כנראה מתבלבל..

לא הייתי בהרקדה האחרונה בים. (אומנם הייתי בחודש הקודם.. שהיה מפוצץ אנשים...) אוליי הוא הזכיר את שמי ואני לא יודעת.. למרות שלא נראה לי.. או שאני מתבלבלת.. כי זה ירון שהזכיר את פלג... ואני רוקדת אצל ירון.. ומה?... מה הקשר זאב ניסים?..

מספיקק

New member
את התבלבלת...

אני אמרתי לרעות שאנחנו רוקדים בערך באותם המקומות! אני לא יודע מי זאת אבל שמעתי את זאב מזכיר את שמה ואת פלג ביחד... ובמקרה יצא ששנינו היינו בחוף דדו בשבת האחרונה...

REUTooT

New member
למספיק =)

כן... זאב נוטה להזכיר את השם שלי בהרקדות לפעמים... בעיקר בגלל שאני מארגנת לו אנשים למתחילים (שאגב זה מתחיל השבוע ב-19:30) וכי אני מבקשת ממנו כל הרקדה באופן קבוע (ואולי אף מרגיז?) את השיר "חג האהבה" כי זה ריקוד ממש מגניב... וגם כי הוא מכיר אותי מכיתה ד' כשרקדתי אצלו בהרקדות לילדים. וכן. הוא מזכיר גם את פלג הרבה =) אני ממש אשמח להכיר אותך כי אין לי מושג מי אתה... סביר להניח שיהיו לי בלונים ביד ביום רביעי (כבר הכינו אותי לזה...) אז ככך שלא נראה לי שתהיה בעיה לזהות אותי. =)

למעלה