הרצת רעיונות!

הרצת רעיונות!

אנשים! תעזרו לי בבקשה לרעיון לקיר לשבט הרא"ה שעולים לשבט החדש (יאללה זרובבל!!!). הנושא שלנו - מנהיגות. משו חמוד אבל בוגר... יומטוב לכווווווולם!!

תציירו פנים של מנהיגים יהודים

מהעבר ומההווה ולידם תכתבו אמרות מפורסמות שלהם שקשורות בחזון המדינה ואז לא רק שזה קשור להנהגה אלא זה גם קשור ל"להגשים חזון"

חניכים\מדריכים\קומונריות\קומונרים\

רכזות\רכזים\מזכ"לים וכל אלה גם לשעבר!! בבקשה!!! נו!! מנהיגות זה אמור להיות הצד החזק שלכם!!! בבקשה תציעו רעיונות!!

blabla282

New member
ממ ובאותה הזדמנות...

חח מוזר לי לכתוב פה אחרי שנים.. אין פה כבר כמעט אפחד שאני מכירה פרט אולי ליאור ותמר... וואוו וטוב שכאילו.. אין פה איזה 200 סמיילים חדשים...
ובכל זאת.. הסיבה שלשמה באתי לפה... אני צריכה רעיונות לקיר לשבט ניצנים [שעולים למעלות] משהו שיהיה קשור גם למעלות וגם להתיישבות [הנושא] תודה

Demri123

New member
יש לי רעיון מעולה..

את מציירת על הקיר מונפול.. וכותבת כל מיני ישובים [תקחי מהחוברת של החודש ארגון שמות של ישובים..] ושאחר הישובים יהיה 'מעלות' ותכתבי אותו מודגש ויפה.. ובמקום של 'פקודה' ו'הפתעה' את רושמת את השמות של המדריכים.. ובמקום של הכלא [בד"כ זה בפינה הימנית התחתונה] את רושמת 'כלא מעשיהו'.. חח.. שיהיה קצת משעשע.. ואת השמות של החניכים את כותבת בתוך קוביות או שחקנים[אלה שמזזים על המשחק..אני לא בטוח איך קוראים להם..חח..] ו..זהו
מקווה שעזרתי.

blabla282

New member
שלום אריאל...

וואיי!! רעיון ממש יפה! תודה!! בטח מי שחשב על הרעיון הזה.. הוא בנאדם נורא מוכשר!!!! בטוח זה מישהו שהיה לו היום יומולדת.. בעצם.. לה.. בעצם.. לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בעע תפסיק לגנוב לי רעיונות!! עוד יחשבו גם שאתה חיברת לבד את כל הת"סים שליייייייייי..=/
ופה אני חייבת לציין...
שרוב הרעיון של המונפול היה של אליש.. אבל אני הוספתי המון!!! [בעיקר את החלק של לקחת מהספר... ו.. הכלא
חחח ]

אולי בכל זאת?!

אנשים!!! אתם מדריכים\לשעבר וגם אם לא!! בבקשה תעזרו לי!! אני צריכה רעיון לקיר על "מנהיגות"!! אני נואשת לגמרי... חשבנו לעשות את "מלך האריות" אבל שבט לביא מצייר מלך האריות על הקיר שלו. אוווווווף בבקשה תעזרו לי!! אני מתחננת!!

isilme

New member
../images/Emo205.gif

"כמו עמוד ענן כך תלך לפני העדר..." וכולם כבשים...

למעלה