הרצת מספר תהליכי nlp במקביל

הרצת מספר תהליכי nlp במקביל

חברים שלום, לאחרונה התחלתי להתעניין בנושא הnlp, ועלתה לי שאלה - האם ניתן להריץ מספר תהליכי Nlp במקביל?
תודה

הרצת מספר תהליכים במקביל

היי דויד,

על מנת לענות לך על השאלה בצורה מדויקת, אשמח אם תגדיר למה בדיוק אתה מתכוון כשאתה אומר "להריץ מספר תהליכי NLP במקביל".

תודה,
ליאור

תשובה

לדוגמא, יש את התהליכים הבאים:
* תהליך סוויש - החלפה במשהו אחר - לדוגמא מעצלות לחריצות או מחוסר מוטיבציה להתלהבות.
* תהליך קו הזמן - שינוי אמונה או התנהגות.
* תהליך יצירת עתיד רצוי
וכך הלאה, האם כל התהליכים האלו אפשריים לביצוע יחדיו או שעדיף אחד למשך זמן מסויים ואז אחד אחר למשך זמן מסויים?
&nbsp

בהחלט אפשר לשלב

המיקוד שלנו ב-NLP הוא התוצאה שאליה אנחנו מכוונים ולא בהכרח בבחירת כלי אחד שחייב לעבוד. לכן, אם במהלך עבודה עם אדם אתה נדרש לשלב יותר מתהליך אחד כדי להגיע לתוצאה שלך - תעשה את זה.

לדוגמה, בתהליך פירוק פוביות סטנדרטי אתה גורם לאדם לנתק את המעורבות הרגשית שלו מהדבר שגרם לו לחוש את החרדה (פעמיים). עם זאת, עצם כך שניתקת את גורם הפוביה מתחושת הפוביה לא אומר שהוא בהכרח ירגיש ביטחון (או כל דבר רצוי אחר) מול אותו הגורם.

לכן, אני אישית ממליץ לתלמידים שלי לבצע תהליך אחד נוסף אחרי פירוק הפוביות על מנת ליצור שם מצב תודעה או משאב רצוי. כך, אנחנו מלמדים את תת המודע של הלקוח גם מה "לא לעשות" וגם מה אנחנו כן רוצים שיתבצע מול הדבר שגרם לו את הפחד.

שמח שיכולתי לעזור

למעלה