הרצתי inzider

AeroPeek

New member
הרצתי inzider

כפי שעוזי ייעץ לאחד הגולשים בפורום, ואלו התוצאות:
Checked C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\rnathchk.exe (PID=3244) Checked C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe (PID=2096) Checked C:\PROGRA~1\NORTON~1\navapw32.exe (PID=2080) Found TCP port 1033 bound at 127.0.0.1 by C:\PROGRA~1\NORTON~1\navapw32.exe (PID=2080) Checked C:\WINDOWS\Explorer.EXE (PID=320) Found UDP port 1037 bound at 127.0.0.1 by C:\WINDOWS\Explorer.EXE (PID=320) [UDP client] Checked C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe (PID=1884) Found UDP port 1556 bound at 127.0.0.1 by C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe (PID=1884) [UDP client] Checked C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe (PID=1956) Found UDP port 1644 bound at 127.0.0.1 by C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe (PID=1956) [UDP client]​
הבנתי חלק אבל לא את הכל, אפשר קצת הסבר ופירוט על התוצאות? תודה מראש

uzi2

Active member
יש כמה אפשרויות

ואחת מהן היא שחלק מיועד לתקשורות DNS. אבל כדי שנבין יותר, תריץ את הבדיקה כאשר כמה שיותר תוכנות מכובות וראשית כאשר אין חיבור לאינטרנט. (אח"כ בדיקה נוספת כאשר יש חיבור לאינטרנט אבל לא הרצת מיזמתך שום דבר). גם תתן לנו קצת פרטים, כלומר מערכת הפעלה, סוג חיבור לאינטרנט. אני לא מכיר את הרכיבים השונים של Norton ולכן עד כדי הערות כלליות (כגון שנורטון שם את עצמו כפרוקסי של דואר, וכפרוקסי כללי של תקשורת כדי לנתר תקשורת ולבדוק אותה), אין לי אפשרות לתרום בפירוט (ואני מתעצל להריץ גוגל בשביל זה).

למעלה