הרצל והגדודים...
א.הגדודים העיבריים - במתכונת היה לי מושג כזה, אבל לא עשיתי אותו. חלק בגלל שלא ידעתי איך - איך יכול להיות הגדודים העיבריים מושג?! הרי היו כמה גדודים עם פעולות, מטרות, וסיבות הקמה שונות? אם מישהו יכול להסביר, ולתת את המושג,אז תודה!!!
ב.אם אני לא טועה אז החומר שצריך לדעת על הרצל הוא: 1.תפיסתו של הרצל בספרו מדינת היהודים, הביקורת שלו על פתרונות קודמים לבעיה. מה החידוש שלו? - בעיה לאומית ובין לאומית. - צריך לדעת את כככללל מה שכתוב בספר? זתומרת גם איך הוא רצה שהמדינה היהודית תיראה וכו, או שמספיק לדעת את תפיסתו החדשנית??? 2.פעולותיו האירגוניות של הרצל לפתרון הבעיה: קונגרס בזל ותוכנית בזל. 3.הפעילות הדיפלומטית של הרצל להשגת צרטר 4.פולמוס אוגנדה 5.הביקורת על הרצל: המזרחי, ציונות רוחנית או סוציאליסטית. זה נכון? אין עוד חומר על הרצל שצריך לדעת? אה ועוד שאלה פיצפונת - האם צריך לדעת את כל הזרמים החברתיים בימי בית שני? לא מספיק לדעת רק שניים?
א.הגדודים העיבריים - במתכונת היה לי מושג כזה, אבל לא עשיתי אותו. חלק בגלל שלא ידעתי איך - איך יכול להיות הגדודים העיבריים מושג?! הרי היו כמה גדודים עם פעולות, מטרות, וסיבות הקמה שונות? אם מישהו יכול להסביר, ולתת את המושג,אז תודה!!!