הרצח של תאיר רדאה...

אופיר ס

New member
הרצח של תאיר רדאה...

אני לומדת בבית ספר "נופי גולן", אתמול- בשעות בהם תאיר נרצחה, אני ישבתי בכיתה שלי באותו הביניין ולמדתי מתמטיקה. ולא שמענו שום צרחה ושום דבר לא נראה לנו שונה. היום הגעתי לבית ספר אפור. המורות בוכות, התלמידים בוכים, שקט ברחבה (וברחבה הזו אף פעם לא שקט), שוטרים בכל מקום, צלמי תקשורת, פסיכולוגים... וכולם בדיכאון, לא צוחקים, לא מחייכים, רק מנסים לקלוט שבאותו בית הספר נרצחה ילדה תמימה בת 13 באכזריות. ולא קולטים את זה! זה פשוט נראה כמו קטע מתוך סרט, שעוד מעט יעבור... ואני מנסה לחשוב על המשפחה שלה, על החברים שלה. איך ילדה בת 13 יכולה להתמודד עם זה שהיא היתה האחרונה שראתה את תאיר, שהיא ראתה שתאיר הולכת ולא חוזרת ובכל זאת לא דמיינה בכלל למה היא לא חוזרת, חשבה שהיא הלכה הביתה... איך ילדה כזאת צריכה להתמודד עם אובדן של חברה טובה? עם תחושות אשמה שכאלו? באמת שניסיתי להבין את זה ולצאת מהסרט... באמת להבין שנרצחה שם ילדה. אבל לא הצלחתי. העולם נשאר אותו דבר, השמיים כחולים, הפרחים פורחים, אז איך יכול להיות שילדה נרצחה? למה העולם והאנשים בו נשארים אותו דבר. לא הכרתי את אותה הילדה, מעולם לא ראיתי אותה, אבל המורה שלי סיפרה לנו את כל הפרטים שהם יודעים. שהילדה הזו, שעוד לא חוותה שום דבר משמעותי באמת בחיים שלה, נמצאה ללא רוח חיים כאשר כל חלק גופה העליון מחורר מדקירות, וצווארה משוסע... ואני לא מבינה איך זה ששאר בתי הספר לומדים כרגע וממשיכים בחיים... לא מובן! ואני לא חושבת שאצליח להבין את זה אי פעם. ובקשר לרוצח- כרגע, אמרו לנו שלמשטרה אין קצה חוט! אל תאמינו לתקשורת שאומרת שהמשטרה טוענת שמדובר בנוער כי זה בכלל לא בטוח ולא ידוע... תגידו לי, איזה יכול יכול לגזול בחיים? ועוד באכזריות שכזאת...

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif:/../images/Emo201.gif

אמרתי כבר אתמול, ואומר היום שוב.. פשוט אין לי מה להגיד :/ מזעזע זו לא מילה. תהיו חזקים!

../images/Emo201.gifזה כזה דבר נורא../images/Emo201.gif

כל פעם שאני שומע על זה או שמדברים על זה לידי או שאני מדבר על זה אני חוטף צמרמורת נוראית. ואני גם שואל את עצמי איזה אדם פסיכופט כזה יכול לגזול חיים של ילדה שבאמת לא חוותה בנתיים כלום בחיים שלה?? פשוט אנשים חסרי לב
תיהיו חזקים ותשמרו על עצמכם שם ברמה

Ben Dor

New member
כה זה סיפור מזעזע אבל

את צריכה להבין שחיים להמשיך עם השגרה בשביל לא לתת לכם תלמידי בית הספר יותר מידי זמן למחשבות צריכים להעסיק אותכם כמה שיותר בשביל שתחשבו על זה כמה שפחות וככה תפגעו בעצמכם כמה שפחות...

הבית ספר-המקום שאמור להיות הכי מוגן

עכשיו הפך לגיהנום שחור ילדים בכיתה ז ח באו עם עניים נפוחות מדמעות אני גם לא מכירה את הילדה אישית אבל אני יודעת מי זאת ויצא לי להתקל בה היא הייתה כל כך שמחה וכל הזמן הריצה בדיחות וכל כך הרבה שמחת חיים.. ועכשיו.. עכשיו הכל נעלם רצחו אותה!!! אנשים מטורפים וחולי נפש עד עכשיו קשה לכולם לעכל את זה .. המשטרה ממשיכה בחקירות מאתמול עד שימצאו את הרוצח/ים והתקשורת ממציאה דברים שקריים חצי בית ספר סגור ואני לא רואה אותנו חוזרים לשיגרה.

spraizler

New member
לפי מה שכתוב באנטרנט

והורים אמרו שהכתובת היתה על הקיר.. שיש אלימות די רצינית של תלמידים כלפי תלמידים ומורים, קללות, מכות, סכינים ובלגאנים.

ההורים במצב נוראי כרגע

אני לא שופטת אותם על כל דבר שיגידו עכשיו האלימות אצלנו בבית ספר היא קטנה מאוד ובקושי מורגשת לעומת בתי ספר בעיר שכל יום יש אלימות עם סכינים והכל. לא היה אפשר לנחש דבר כזה בחיים!!! כמה שיגידו שהכתובות היו על הקיר לא היה מושג שדבר כזה הולך לקרות!!! (היו כמה "כתובות" אחרות שממש לא קשורות לבית ספר אבל זה לפי עדות ששמעתי היום בחקירה ואת זה המשטרה כבר יבררו..)

aa100000

New member
תהיי חזקה../images/Emo201.gif

אכן, סיפור מאוד מאוד קשה לעיכול, אבל אני רק מאחל לכם שם ברמת הגולן שתהיו חזקים,עד כמה שזה נשמע בלתי אפשרי.

מיכלצי

New member
תגובה...

יש דברים שאי אפשר להכניס תחת הכותרת הזאת. זה אחד מהם.

למעלה