הרצח בחיפה

עינב*

New member
הרצח בחיפה

קשה לי כי הכרתי את המשפחה קשה לי כי הייתי מיודדת בעבר עם הרוצח קשה לי כי לא צפינו את הרצח מראש קשה לי כי אהבתי את הנרצחת קשה לי כי אבדה לי תמימותי קשה לי כי איבדתי את אמונתי לאיש שכיבדתי התעזרו לי ותגידו לי איך אפשר להמשיך מכאן? עינב*

רכב ההר

New member
להמשיך? זו חובה קיומית

עינבי היש לך אפשרות אחרת? האם יעזור לך לנפוש בכנרת? למזלנו, יש עבור מי להמשיך עזרי עוז וחייכי טרם יחשיך. מאיתנו תמיד, כאן כתף תקבלי זה כמו ללכת עם ולהרגיש בלי כלומר אנו איתך תמיד לא רק במסיבה גם אם נראה שאנו לא נמצאים בסביבה

משתתפת בצערך

על הכאב באובדן אנשים שהכרת, על מציאות שטפחה על פנייך בטרגדיה נוראית שכזו. את צריכה לזקוף ראש ולהמשיך כי זו דרכו של עולם והחיים חזקים מכל דבר אחר. אל תשקעי במחשבות של אילו ואייך, רק הביני שאם היתה אפשרות שכזו, היה כל אחד מאיתנו יכול למנוע כל כך הרבה טרגדיות. העזרי באנשים מקצועיים להתמודד עם הטרגדיה שפקדה אותך.

עינב*

New member
תודה על העידוד

תודה על העידוד שאני שואבת מיכם אבל לכל מקום שאני הולכת אומרים לי "מה אם כאלה אנשים את מסתובבת" ולא מבינים שאנשים משתנים במשך השנים וכשאני הכרתי את מרק היינו ילדים ואז הוא לא צרך סמים, נכון שהתרחקנו במשך השנים בגלל שלא הבנתי אותו והיה לי קשה לראות איך אורה אישתו ז"ל סובלת לא הבנתי איך היא נישארת איתו ולא בורחת היום אני מבינה שאולי מהפחד אבל אף פעם היא או הילדים לא שידרו את זה תמיד היתה שם אהבה והבנה כלפי חוץ אני מבינה שהטראומה תעבור עם הזמן אך בנתיים זה טרי תודה שוב על העידוד אוהבת אתכם עינב*

עינב מתוקה

לא יכולתי שלא להגיב למה שכתבת כולנו כואבים את מות האישה שאנחנו מכירים זה קשה כשזה קורה ליד הבית ועוד מישהו שאנחנו מכירים מקרוב. עכשיו אני יודעת שאני לא יגיד לעולם לי זה לא יקרה כשזה קורה ליד הבית שלי.

THE SHOW

New member
תגובה לעינב

לעינב המתוקה משתתפת בצערך. תתחזקי.מרי.

למעלה