הרצח בבר נוער

הרצח בבר נוער

תגידו, יכול להיות שאחרי 3 שנים למשטרה עדיין אין מושג מי הרוצח??

white star

New member
אני לא בלש, אבל

נראה שכן עשו מאמצים לאתר את הרוצח.
השאלה למה הוא לא נמצא עדיין באמת מעניינת.

לא נראה לי שזה רצח אקראי כי עובדה שהלכו דווקא לברנוער ולא לאחד ממקומות הבילוי של המבוגרים אלא דווקא של ילדים.

Uri04

New member
אני גם מניח...

שהוא אסף מידע מודיעיני מקדים, משום שזאת לא מקריות שבחר דווקא במקום היחידי של הקהילה שלא היה בה מאבטח בכניסה.

אוהדאדם

New member
אם אין קשר זה די בלתי אפשרי

הרוב המוחלט של מקרי הרצח נעשה מתוך מניע פרקטי, או מקשר קרוב. בעל רוצח את אשתו, שותף לעסקים רוצח שותף שלו בשביל כסף, מאפיונר רוצח מאפיונר אחר כחלק ממריבה ביניהם... אבל כשיש לך רצח שכל המניע שלו הוא שנאה לרעיון, לקיומם של הילדים הללו כהומואים ולסביות, אין לך שום כיוון. יש עשרות אלפי ימנים קיצוניים דתיים עם גישה לנשק; אתה יכול לעבור אחד אחד ולשאול איפה הוא היה באותו לילה? זה לא שיש מחסומים או נקודות בדיקה או מצלמות בכל מקום. הוא מגיע לתל אביב, מחנה את האוטו, יוצא, יורה, טובח, ובורח חזרה לאוטו. זהו. רבע שעה אח"כ, זה פשוט מתנחל שנוסע חזרה הביתה עם נשק בתא מטען, שיש לו רשיון אליו. איך המשטרה אמורה לתפוס אותו?

או שיתפסו אותו במקרה על משהו אחר (אם למשל הוא ירצח עוד מישהו), או שהוא יתוודה בפני מישהו שילשין עליו למשטרה. לאור העובדה שסביר להניח שהמשפחה והחברים שלו שמחים שהוא טבח בילדים, אני בספק שזה יקרה.

למעלה