הרצחת וגם ירשת ?

הרצחת וגם ירשת ?

NRG: מרגישים כמו ביציאת מצרים ------------------------ ערב חג הפסח, מפוני גוש-קטיף נדרשים לעזוב את בתי המלון ואינם יודעים מה צופן להם העתיד".

טלי06

New member
משום מה

אני לא מוצאת את התגובה שלי כאן ... כנראה שנמחקה עקב התפתחות לא רצוייה של השירשור... אכן, מפחיד כמה מסוכן הכוח שאנו מפקידים בידי אדם אחד וכמה רע הוא יכול לעולל. גם אם לא התכוון לכך. אני חוששת שהעם לא הפנים את לקח גוש קטיף. ושבעוד זמן לא רב תמלא הארץ קסאמים. הישועה אם תבוא תבוא רק מהצד השני הנה אומר אבו מאזן- ההתכנסות תביא למלחמה. כלומר- הם אינם מעוניינים בהתכנסות הזאת. הפקרת שטחים ללא תמורה למעט תמורת הטרור, מעשה חסר פשר , תמוה מאין כמותו איך עשה מה שעשה והשאיר אותנו בכאוס כזה מדינאים שמסכימים כי נחיה על ניסים וכי תושבי הדרום יהיו כברווזים במטווח עם שבוחר בהם שוב ושוב אי אפשר להבין אוליי כשהטילים יגיעו חלילה לגוש דן לשרון ולשפלה ייפול האסימון. השאלה כמובן אם לא יהיה זה מאוחר מדיי.

אולמרט האומלל

אפילו אבו-מאזן ה"מתון" אומר לו,ציטוט: "'ההתכנסות תביא למלחמה בתוך עשור' --------------------------------- יו"ר הרשות אבו-מאזן מזהיר שתוכניתו המדינית של אולמרט לא תפתור את הסכסוך ותגרום להתפרצות מלחמה תוך 10 שנים. על החמאס אומר יו"ר הרשות: "הם הבינו שעליהם להשתנות" NRG מעריב ---------------------------------------- זאת ללמדך-הערבים אומרים בעצם-תדחפו את התוכניות שלכם לתחת,הן לא מקובלות... אבל האופי הרכיכתי של העם בציון,שלא נרפא ממחלות הגלות-דוחף אותו שוב ושוב אלי העימות,בתנאים הכי קשים שאפשר,בעלות של מאות מיליארדים,ובנישול וטרינספור של יהודים הכי טובים שיש. העם הזה,ברובו על פי המצב כיום-לא נועד לרשת את הארץ הזו.דינו כדין הצלבנים,להתחפף גם משנקין.

למעלה