הרצחת וגם ירשת

12345621

New member
הרצחת וגם ירשת

דיקן הצביע קול בעברו למנכ"ל ובמקום להודות לדיקן הוא גונב לו את 2 האחוזים שבילעדיהם דיקן לא היה יכול להצביע עבורו!!! ובנוסף לכל הוא גונב את 2 האחוזים כאשר לו יש 49 אחוזים כנראה שהם לא מספיקים לו והוא רוצה לשדוד את ה2 של דיקן ובלי שום תמורה, ואחר כך בלי שום בושה הוא רוצח אותו. דיקן נתן לו קול החזיר אותו למנכ"ל והוא הכפוי טובה הזה גנב לו את שני האחוזים ולא מספיק שהוא עשה את המעשה הכפוי טובה הזה הוא אפילו לא חשב לפצות אותו, ובנוסף לזה הוא גם ירה בו!!!!!!! אין לו גבולות לאריק הזה, חצוף שכמוהו!!!!!

SupeRonit

New member
אני לא מסכימה איתכם

אריק מגן על הבת שלו.וטוב שהוא עושה כך (לא שאכפת לי ממנה-מצדי שדיקן יאכל אותה לארוחת בוקר)-כי הפוסטמה הקטנה לא משכילה לעשות כך בעצמה..............שני האחוזים האלו מגיעים לו.ואם דיקן טיפש מספיק בשביל לא להתייעץ עם עורכת הדין שלו לפני שהוא חותם על מסמך כזה חשוב-אז מגיע לו כל מה שהוא מקבל

12345621

New member
למה בכלל אריק הערים על דיקן????????

זה מהיסוד לא בסדר!!!! שדיקן תמים זה לא סיבה לנצל אותו ולשדוד אותו. כמו שהרבה אנשים שלא נדע מנצלים אדם תמים לדשוד אותו, אז אם האדם נשדד בגלל שהוא תמים זה לא אומר שזה מגיע לו. ואריק פורסטר כפוי טובה מקבל טובה ובועט באדם שנותן לו קול בכך שהוא גונב לו את 2 האחוזים שבילעדם אריק לא היה בכלל מנכ"ל. ולו יש 49 לא מספיק לו?

Guy K

New member
49 זה שניים פחות מדי

כמו שברוק גילתה לזוועתה
אני מתאר לי שאריק רצה להיות בטוח שלא יוכלו להוריד אותו מתפקיד המנכ"ל לעולם, וזה די מובן לי. זה שהוא נהיה מניאק זה באמת קצת משונה ולא מתאים. ג'ון מקוק סיפר שהוא ניהל שיחה עם בראד בל על הכתיבה של סדרה, ויצא ממנה עם חדשות - העלילות יהיו מבוססות יותר על הדמויות והאופי שלהם ולא על אקשן ותפניות, וטוב שכך. אריק פורסטר שאני מכיר באמת לא היה עושה כזה דבר.

12345621

New member
נכון אריק פורסטר האמיתי לא כזה

הוא רוצה 51 אחוזים שיקח רק בדרך תרבותית.

הדס123

New member
דיקן תמים??? ממש לא!

אני לא מסכימה עם מה שאריק עשה, אבל דיקן ממש לא תמים. במקרה הזה הוא כל כך רצה למצוא חן בעיני אריק ולכן הוא "הלך אחריו בעיניים עצומות". אם תשאלו אותי הכל קרה באשמת ברידג'ית. היא זו שהציעה את השטות הזו שאריק יתמוך בדיקן. היא יודעת שאריק שונא אותו ומנסה לשחק את תפקיד הפיה הטובה (משהו נוסח טיילור) אבל הכל הולך לה הפוך. אם כבר מדברים על תמימים אז או שברידג'ית תמימה או שהיא ממש טיפשה, בשביל לעזור לדיקן אחרי מה שהוא עשה לה.

12345621

New member
אז איך את מסבירה שהוא הלך וחתם?????

הוא הלך והסכים לחתום לאריק על כל המסמכים מבלי לבדוק על מה הוא חותם. בזה הוא לא תמים? חוץ מזה דיקן השתנה לטובה ואין טעם לנטור לו על מה שעשה בעבר לבריג'ית. היא סלחה לו. ושאריק רוצה את כל החברה רק לעצמו וככה לדרוך על דיקן זה לא במקום. כי אם דיקן היה יודע שאריק יסדר אותו הוא לא היה מוכן לחתום לו. לפחות שהיה עושה את זה בדרך תרבותית והיה נותן פיצוי כספי לדיקן תוך הסכמה בין שניהם בלי לנסות לרמות.

לינה18

New member
דווקא אהבתי את מה שאריק עשה!

סוף סוף נתנו לו קצת אופי-באמת הגיע הזמן. כל העלילה הקצרה הזאת כשהוא עובד על דיקן היתה ממש מעניינת לפי דעתי, רק קצרה מדיי וחבל.

Guy K

New member
הבעיה היא

שאריק משום מה מקבל אופי פעם בכמה שנים למשך חודש חודשיים ואחר כך הוא חוזר להיות אותו אריק חסר האופי שהכרנו תמיד. נורא קשה להזדהות עם דמות שבמשך שנים חיה בפסיביות מוחלטת ועושה מה שאומרים לה, ופתאום מחליטה לצאת ולנקום במישהו, כשאתה יודע מראש שמאוחר יותר הוא יחזור לפסיביות הרגילה שלו. כך גם היה כשאריק דרס את דיקן בזמנו. מי זוכר את זה היום בכלל?

למעלה